Tji fick jag...

Trodde jag skulle kunna tvätta idag. Ha! Tji fick jag! Inte en suck. Ledig tvättid som passade mig/oss fanns i helgen och då är det inflyttningsfest och tjejerna från skåne kommer upp. Dvs. då ska det inte tvättas, då ska det spanas på stan, ta mysiga promenader, laga god mat och dricka läckra drinkar. :)

Så vi packade med oss tvätten till Täby. :) Haha, det funkar ju också! Så nu är tre av sex (!) maskiner tvättade. Resten blir imorgon då jag antagligen åker dit och syr det sista på kuddarna. Ska kolla om jag kan hitta knappar imorgon på NK, Evi tipsade om det. Hoppas jag hittar 16 röda plastknappar 2 cm i diameter med två hål! ;)

Nu ska jag sova, hoppas er måndag var strålande, vad gjorde ni?! :)

Godnatt!


5 saker i min...

Kickar igång dagen med en utamaning jag fått av Sandra.

5 saker i min frys:
Köttfärs
Bröd
Kycklingfilé
Broccoli
Matlådor

5 saker i min garderob:
Inte så mycket just nu, har inte hunnit packa upp så mycket...
Några klänningar
Jeans
Trosor
Strumpor
Lite toppar

5 saker i mitt skåp på jobbet:
Har inget jobb, alltså inget skåp. :P

5 saker i min handväska:
Läppglans
Mapp
Nycklar
iPod
Mobil

Denna utmaning skickar jag vidare till alla som läser min blogg. :) Dumt att välja ut några bara, känns ju dumt! :/


Full rulle!

Igår hanns det inte med någon syjunta. Vi åkte "bara" och handlade, men hade fullt upp ändå. Vet inte vad vi gjorde på förmiddagen, men jag tror jag fixade lite allt möjligt. Betalade lite räkningar, pratade i tele med en massa och lite så. På kvällen kom Cindy. Jag bjöd på denna goding. :D Lite suddigt bild, som är tagen från en lunch med Maria darling. :)


Pastasås med skinka, svamp, broccoli och purjolök. MUMS! :)


Vi hade sedan tänkt bege oss till Stockholms stad. Haha, det gick inte så bra. :P Vi kunde inte bestämma oss för om vi skulle gå till Fasching eller Ambassadeur. Vi promenixade från T-centralen till Ambassadeur och insåg att det var världens kö där. Nej tack! Tänkte gå in på puben brevid, jaha 80 spänn i inträde. Nej tack! Åkte till Odenplan och tänkte gå på Tranan, men inte de heller. De stängde kl. ett och vad var klockan när vi kom dit? Jo, just ett. Jaha, ringade Jonas, som var hos sin bror på Odenplan, typ 100 m från Tranan och kollade om vi kunde åka med honom hem inom det närmaste. Det kunde vi och han var snäll och skjussade Cindy hem! Var galet trött när vi kom hem. Slocknade direkt! :)

Den jävla vita klänningen jag köpt LUDDAR! Som bara den. :/ Den är rollad ett antal gånger och nu även tvättad, får se om det hjälper...

Dagen idag innebar en sanering av handfat och badkar. Skrubbade som sjutton och nu blänker dem! :D Åkte till Täby och sedan har jag sytt från 15 till 21:30 med lite paus för mat och efterrätt. Puh! Helt slut... Höll Oliver en gång, i typ tre minuter sedan blev han arg på mig. Pappa var bättre helt enkelt! Nu är vi hemma och ska se ett avsnitt Kenny vs Spenny. Ganska kul om det är bra avsnitt. Jag längtar dock mer till min tv-tisdag på kanal 5! Lovely! ;)

Tjingeling och godnatt!

Svar, NEJ!

Det är lite upp och ner med dagarna för mig, ena dagen fullt ös och nästa bara dega hemma heeela dagen. Men det är kul! Då uppskattar jag både lugnaét och farten mer! :)

Idag började dagen tidigt med ett underbart samtal med Johanna och ett seminarie. Vi (gruppen) käkade lunch på nya favvostället - Två Drakar. Haha! SEB:s personalmatsal som även är öppen för allmänheten. Helt okej mat, mycket att välja på! Bättre än på skolan. :/ Vi jobbade på till halv tre med fallbeskrivning och frågor till våra intervjupersoner. Har bokat tid med skolpsykolog, rektor och lärare för vår lilla studie. Spännande! Undrar om Cecilie fick mitt mess? Läser du här, får du gärna säga till om du fick mess idag eller ej!

Kilade sedan till biblioteket och lånade böcker om sexuella övergrepp, som vårt fall handlar om. Lagom roligt ämne, men ack så akyuellt i denna kurs. Träffade på en gammal kursare, skitkul! Lyckas ofta springa på just honom av alla, väldigt roligt att se honom! Begav mig till city för att shoppa loss lite på H&M som jag nämnde tidigare. Blev den fina blåa skjortklänningen och en annan finstickad vit klänning med stor polokrage. Ska fota så ni får se! Blir kanske polon imorgon, så skön! Riktig slappeklänning, men så underbart fin! Rabatten kirrade jag också! :D Nöjd Emma åkte hem, efter lite jobbiga förseningar med tunnelbanan. Men så nära jag har hem! HELT GALET NICE! :D Lovely. :)

När jag kom hem däckade jag på soffan... Helt slut. Det visade sig att älskling på sin håla hade hunnit med en hel massa här hemma, min bästa Jonas! Dammsugat, fixat ihop hyllorna och kopplat in en lampa. :D Just nu står han och diskar. Kan man hitta en bättre sambo? Svar: NEJ! ;) <3

Tv-tittande blev det mycket av ikväll. Har tagit igen två Idol avsnitt och nu blir det ett tredje PB, spännande som tusan. :D Idol var kul, så sjukt många bra i år. Glad att Lars gick vidare, klart min favorit, ska ringa ner slussarna nästa vecka. :D Trist för Alexander och Dolores. :/ De är bra jue!

Imorgon ska jag och älsk till Täby, jag tänkte sy och vi ska handla i Arninge tänkte vi. Skönt när man har bilen och nu kan vi passa på att bunkra upp, köpa lite bakgrejer och så, så jag kan baka. :D MUMS! ;) Vad älsk ska göra vet jag inte riktigt, mecka med något säkert. :) På kvällen blir det middag och lite pimpling här, med Cindy. Helt galet, har inte träffat henne sen jag var uppe i juli. Sjukt vad tiden går och så mycket annat som har prioriterats - flytt och skola då. Längtar till imorgon! Sy, kanske baka och mysa med vän - kan en lördag bli bättre? Svar, NEJ! ;)

Nu ska vi se PB, so long my darlings! ;)


Vi kom hem välbehållna

Vi kom hem med en hel del. Kalaset blev dock inte så dyrt, men Ikea är Ikea och man hittar inte alltid, allt man vill ha med sig hem. Det är ju ofta det man vill ha är slut. Som skohylla är omöljig att få tag på. :/ Aja! Skorna får stå på dörrmattan ett tag till, våra tre par skor. ;) Haha, VA tänker ni? Har Emma bara två par skor? Haha, jaa! Framme! ;) Alla andra är nerpackade fortfarande. Nu ska vi sleepy seepy som gullefjun brukar säga. :)

Tänker mycket på en speciell kompis just nu! Tro på dig själv så löser det sig säkert på bästa sätt. :)

Godnatt!


Busy onsdag!

Hej allihop!

Förlåt för igår, jag vet, dålig bloggdag. Åkte hemifrån åtta och var hemma igen vid elva på kvällen. Låååång, men kul dag!

Först var det en superbra föreläsning i skolan. Käkade därefter plugg-lunch med Margit och Cecilie, mina grupparbeteskompisar. :) Sedan hängde jag med Cecilie ner på stan, hon shoppade loss på H&M vilket jag också tänkte göra. Dock inte för två brak som hon gjorde. ;) Men jag hade glömt mina rabattkuponger (VIKTIGT!) hemma, så shoppar imorgon istället efter skolan och ev. plugg-lunch. Hittade en superfin lång färgglad halsduk, en fin mörkblå skjortklänning och hittar säkert något mer imorgon. ;) Hittade min drömklänning! :D Kanske köper den, men var så dåligt sydd så blev bara besviken när jag provade den. :/ Men men, får prova några olika och se om de sitter bättre. :) Nice med shopping, speciellt med 150 kronors rabatt. :D Just det, tillbaka till gårdagen! ;)

Cecielie shoppade loss och sedan promenixade jag och mötte upp "svägerskorna" och Oliver. :) Evi shoppade lite och sedan blev det en fika, Caroo lämnade oss för klippning och vi åkte buss med Oliver för första gången (Ja, GRATIS Evi ;) )  för att käka med bröderna brothers hemma hos Evi och dem. :) Mys pys! Blev även lite glass (Världens godaste B&J nya Half Baked) och Vem kan slå F&F! Sedan åkte jag kommunalt hem - toktrött och Jonas åkte motorcykel. Puh! Lång dag! :)

Idag har det däremot varit slappe änsålänge. Ska se till och få fart på mig själv. Slänga ihop Petras armband, packa upp (ev. städa, om jag hinner, vilket jag nog inte hinner... :P) och sedan dra till Ikea med älskling. Ska shoppa garberodsförvaring eftersom i tre av våra fyra garberober i sovrummet är det hängare och vi vill ha lite mer att "lägga". :P Därför blir det trådbackar på en golvställning. :) Blir nog bra!

Nu ska jag sätta igång, kl. tre på eftermiddagen. Bra där Emma. :P


Freedom Writers

Nu har jag sett den - äntligen. Hoppas verkligen det blir så när man är färdig lärare. Att man kan göra en skillnad och verkligen kan förändra människor till det bättre. En bra film, inte den bästa jag sett, men helt klart inspirerande, speciellt för lärare/lärarstudenter.

http://www.collider.com/uploads/imageGallery/Freedom_Writers/freedom-writers-movie-poster.jpg



Ensamkväll...

Är lika med ganska trevlig kväll ändå. :D Ingen Teresia kom ikväll, så nu blir det Freedom Writers framför tv:en med nudlar! Hörs sen! Tjing!


Kul som bara den!

Ta fram din mobil och bläddra igenom din inkorg. Stanna när du har räknat till tio och skriv första meningen i sms:et. Gör likadant på varje fråga.

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Hej gumman! Såg inte ditt mess förrän nu när jag gick igenom inkorgen.

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Mamma är i Tallin och kommer hem måndag kväll.

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Jag försöker hinna med att  ringa lite senare innan jag ska till jobb.

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Glömde helt bort mig!

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Grattis gumman!

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Hoppas det gick bra!

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Man måste ha användarnamn.

8. Vad vill du höra mest av allt?
Hej gumman allt är bra ringer på tisdag puss

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Funderar på att ta ledigt helt på fredag

10. Din romantiska replik?
Hej tjejen, hade lovat att träffa Patrik och Eskil till lunch.

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Hej, jag har bytt telefonnummer!

Haha, ganska kul, men man får ta det med en nypa salt, några blev lite roliga iaf. Hittade detta hos bloggaren Becky.

Nu är tentan färdigskriven! Weehooo, ska firas med lite Vänner. Alltså inte riktiga vänner, utan Vänner på tv. :P Teresia kanske kommer ikväll, så får fira med henne isf. :)


Nära nu... :)

Jag är verkigen effektiv nuförtiden känner jag. :) Jag tog sovmorgon idag till elva - skööönt, men har ändå pluggat en timme nu. Snart klar faktiskt. Sista rubriken ska skrivas, blir en kortis bara och sedan ska sammanfattningen skrivas ihop bättre. Nu är det bara en massa småkluttar jag lagt där. Så det blir nog kanon! Ändrade faktiskt om ordningen på rubrikerna och texten. Skälet till varför jag skrev "faktiskt" är för att jag brukar inte ändra ett smack i mina examinationer annars. jag bara skriver på och lämnar in. :) Känns det bra, varför ändra? Back to the tenta! Måste äta med, men vill skriva klart sista rubriken först, så tar jag sammanfattningen efter maten.

Tjingeling på er!


Effektivitet på 5 minuter

Haha, ja är verkligen effektiv. Kollar på tv och skriver tenta i fem-minuterspausern. :D Hinner ganska mycket på dem fem minuterna. :) Aja nu är det snart sängdags. Imorgon är det sista dagen innan inlämning, har lite kvar att skriva, men det ågr snabbt. Mest mina egna tankar och analys som sagt. Imorgon ska jag speeda på och bli klar. :D Måste även skriva två kompletteringar men det går också snabbt, en sida med ett och ett halvt radavstånd/uppgift = ingenting egentligen! men även det ska bli gjort. Bättre imorgon än senare.

Nu börjar tv:en igen!

Godnatt!

Skor igen...

Ja så sant som det är sagt. Är sugen på ett par nya höga stövlar då förra säsongens läcker in i tårna och det är ju inte så användbart i vinter. De var från Skopunkten, så borde ju inte köpa ett par därifrån i år igen. Jo, jag kan ju göra det med vetskapen om att de bara kostar 400, men bara håller en säsong. :/ Slit och släng är ju lite trist i dessa miljötider, men ganska kul att förnya sig och ärligt talat vet jag inte om plånboken har råd med något dyrare? As always. :P

Hittade dock denna modell, som jag gillar, från Skopunkten då :P


Kilklack är grymt skönt och coolt! :D


De vänstra är drömmen - riktiga i skinn, men kostar 800 på Din Sko. :/
De högra är nästan likadana som jag hade förra året.



Hittade en grym svart sneaker på Din Sko när jag köpte min senaste skor. De kan ha varit dessa, har dock för mig att de var satindetaljer. Skulle i vilket fall vilja ha svarta sneakers, har bara vita och inte såå snyggt i höst. Ska jag köpa billigt blir det de första bootsen från Skopunkten och liknanade sneakers. Men då är jag ju nästan uppe i 800. Vad gör, vad göra? Två par billiga eller ett par dyra? Förresten, köper jag två par på Skopunkten får jag ju ett par på köpet. Hmmmm!

 INTE LÄTT! ;)

Nej nu är det plugga igen som gäller. Magen är mätt och avsnitt nummer två av Prison Break har setts. Så spännande! Min eviga replik efter varje slut: "Snälla ett till, åhh, snälla". Jonas ständiga replik efter varje slut "Nej älskling, vi måste plugga (eller något annat tråkigt, alltså plugga är kul, men just då vill man ju hellre se PB ;) )" Jaja, ibland ger han iaf med sig.

Oj oj nu babblar jag bara på. Skriva hemtenta var det  ja, check!

Tjingelingis!



God mat i stora lass

Idag har jag som alla andra dagar pluggat lite och slappat lite. Skönt att få kunna ta det i sin egen takt och göra lite som man vill när man skriver en hemtenta. Just nu har jag väl i princip sett skrivit klart alla refererat, nu ska mina egna tankar in och analys kring fallbeskrivningen. Älsklingen är hemkommen igen - skönt! Han har nu stängt in mig i pluggrummet för att jag ska skriva på min tenta och bli klar någon gång, medan han lagar mat. :) Så underbar min Jonas! :D

Ikväll blir det iaf Pasta Carbonara. Igår blev det svamp och färsbiffar, mums!

Svamp- och färsbiffar med pasta

Dock inte med pasta, utan pommes och vitlökssås och en god sallad. :D Idag blir det också god sallad, med gurka, tomat, majs och avokado! :D

Måste skriva igen så älskling och jag själv kan bli stolta över mig och min tenta! :)

Tjingeling så länge!


Menskopp?!

Godmorgon på er!

Nu har jag käkat frulle och kollat lite tv samt lagt en ansiktsmask som nu ska tvättas bort i en välbehövlig dusch. Först ska jag skriva några rader på tentan.

Igår ramlade jag över denna sida - http://www.menskopp.se/ De säljer menskoppar, en slags behållare man stoppar upp i musslan under mensen. Man sköljer ur den 2-3 gånger per dag och steriliserar den sedan för att använda den nästa mens. Hur skumt låter inte det?! Någon som provat? Jag blir jättenyfiken för det låter ju kanon. Man sparar på naturen och slipper störa underlivets naturliga balans genom tamponger och bindor som suger åt sig all fukt.

Vad tycker ni om menskopp?

S* \'PinkCup\'



Tortured

Det blev inte Freedom Writers, texten funkade inte och datorn buggade så vi kollade på Tortured, en film med ett mycket trevligt namn. :/ Den var helt okej, lite seg dock. Slutet kändes som att det skulle komma en uppföljare eller så var de bara lite luriga. Lite vändningar var det allt och det gillar vi. :)



Ja mina kära vänner, nu är det godnatt för min del. Hoppas ni haft en skön helg och att er måndag blir underbar!

Natti natti!



Movietajm

Snart är det dags att kolla på Freedom Writers. Har velat se den sååå länge och nu tajmade den på tv, så nu ska jag banne mig se den. Ska svulla upp det sista utav chipsen och dippen också. :D Jag har fått lite pluggat idag! Kanske ska skriva inatt om jag orkar efter filmen. Får se! Skulle dock vara skönt att bli klar. :)

Idag har jag även målat tavlan som ska målas. Den blir nog bra, syns att det är handgjort, men så är det. :D Sååå nice med våra egna unika tavlor! Ingen annan som har som vi. :P Det ni! :P Hihi, inte bara Cindy som kan göra tavlor, jag med. ;)

Nu ska jag skriva några rader till på tentan inna filmen om 20 min!

Tjingeling ling!


Två månader idag! :D

Så länge har vi varit förlovade idag. :D Känns superbra. :) Ville bara påminna er om det. Kanske sötnos kommer hem med någon blomma eller så?! PIK! ;)





Sötnosar!

Surfade lite på nätet igår och idag och hittade givetvis lite sötnosar att drömma om:
Zooma
Ellos - så söt - och H&M - såå balla! :D
Klicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bilden
Dessa fina accesoarer till toppen och skorna ovan skulle göra det så klockrent. :) Båda från have2have.se

Mina fina stuprörsjeans från H&M så hade partystassen varit fixad! Funkar året om också, nice! :D

Drömma går ju! Back to schoooool! :)


Söndag

Godmorgon!

Idag blev det en lite tidigare morgon, trots att jag inte kände mig så pigg på att gå upp. :P Jag tvingade mig själv helt enkelt! Plockade ur diskmaskinen för att vakna. :P Haha, ni tror jag gick upp 13 eller? Nej faktiskt inte. ;) Gick upp vid halv tio och käkade frukost och spände upp tyget på våra tavlor. :D Så fina blir dem! Ska fota sedan så ni får se. :) Lite spännande saker händer. Om jag är duktig och kommer långt med min tenta ska jag även testa att måla vår tavla. Ni ska få se, då förstår ni allt. :)

Nu måste jag faktiskt sätta igång och plugga. :)

Tjingeling!


Det går framåt.. :)

Idag har jag varit ganska duktig! Jag skrev klart falbeskrivningen och har skrivit ytterligare en sida. Nu är det 2-4 sidor kvar att skriva. 2-3 böcker till måste jag använda, men det går framåt. :D Det känns skönt iaf. Jag vet inte om det blir ett A, men det har det å andra sidan aldrig blivit.

Jag har även myst med Oliver idag. MYSHÖG nivå! :D Gounge! Nu har vi käkat pizza och Oliver har också precis käkat. :) Vi är alla nöjda och belåtna med andra ord!

Ja det blir bara sådant tråkigt vardagsprat. Nu ska jag läsa Hänt Bild, haha. Väntar på att tv:en ska fungera här, pojkarna meckar.

Tjingling!



Plugg i Täby

Ja, behöver jag säga mer? Det bär nu av till Täby för att plugga där. Älskling ska dit och mecka med sitt företag med Stoffe, så då hakar jag på. Evi och Oliver ska med också, så vi måste skynda oss dit innan de kommer, så jag får någonting gjort! Hörs sedan!

Tjing!


Vantage Point

Det blev en film efter de två Idol avsnitten. Vantage Point handlar om terrordåd mot Spanien och USA:s president. Det var en ra film, filmad ur olika personers perspektiv. Väldigt likt det vi läser om nu, cirkulära system. Man ser hela individens värld och inte endast orsak - verkan. Sevärd film! Ganska kort, men det passade oss bra ikväll. Fredagar är man alltid lite trött, så nu ropar sängen och älskling på mig! Hörs imorgon!

http://www.circuit-empire.com.lb/posters/Vantage%20Point%20Posters.jpg


Godnatt mina läsare!


Fredag kväll

Hej alla glada!

Nu börjar solen tyvärr gå ner för idag. Hoppas ni njöt utav den! Innan skolan begav jag mig till Panduro för att inhandla mer tyg och en schablon så jag kan göra tavlor och kuddar. Nu måste jag få tag i knappar och trä till ramarna också. Först måste min tenta blir klar som jag ska börja skriva imorgon. Eller jag skrev lite igår, men det var väääldigt lite.

Nu har jag vilat lite i sängen så nu ska vi laga mat. Ikväll blir det pasta, detta ljuvliga recept!

Sedan blir det att se på två missade avsnitt av Idol och bara mysa. En film kanske? Jag sprang även förbi affären på vägen hem. Då inhandlades det chips och dip och singoalla kakor till älskling. Även en cola, har inte druckit det sedan vi flyttade! :) Mys- och svull faktorn blir hög ikväll! :D

Tjingeling på er!


Underbara sol!

Att en sak så långt ifrån oss kan göra oss så glada. Solen är här igen! :D Underbart! Lovely! Idag blir det klänning! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen. Sov till kvart i tio idag, skönt! :D

Hoppas solen skiner på er också!

Tjingtjing så länge!


Proppad dag!

Idag har det varit en fullspäckad dag. Gick upp tidigt och åkte som sagt till Danderyds Gymnasium. Det blev en underhållande förmiddag med övningar och prat om mobbning. Faktiskt lärorikt! Det är så himla mycket hallå om mobbning nu att det nästan bara blir upprepningar. :/

Sedan blev det en promenad till Mörby c och en lunch, Pasta carbonara och en grand finale. En mega god biskvi! Haha Lollo och jag rullade hem. :) Sedan hem och vilade upp mig i två och en halv timme, på med kläder och hem till Jonas syrra för en trevlig middag med Jonas bror och familj också. Kände mig mycket bättre efter vilan så jag har sprungit runt med Oliver nästan hela kvällen. När jag inte haft honom i famnen har jag busat med Filippa. Idag blev det pussel, böcker och rita. Kul!! :D

Nu har vi nästan precis kommit hem och jag är ganska trött. Konstigt nog. Sov jäääättemycket innan ju. Aja! Förkylningen tar kraft. Tänkte börja skriva min tenta nu, ska skriva ett första utkast på fallbeskrivningen som sedan ska kompletteras efter jag pratat med mamma. Dags att skriva och sedan hoppa i säng. Börjar dock inte förrän 13 imorgon, men skönt om jag kan gå upp någorlunda i tid, utan att behöva stressa.

Hade tänkt bege mig till Panduro igen imorgon och köpa mer tyg till kuddar. Behöver köpa knappar också. Sedan har jag stora planer på gradiner till matplatsen, göra tavlor till vardagsrum och till sovrum. Ni ska få se, det kommer blir mega nice! :D

Skriva var det!

Tjingeling och godnatt antar jag!


Sömn!

Behövs just nu. :) Ska bege mig på basgruppsdag imorgon till Danderyds gymnasium. Måste gå upp vid sju så jag vill sooova nu. Hörs imorgon lovely readers. Ska knapra Esberitox nu så jag blir frisk någon gång!

Godnatt mina vänner!


Oliver sötnos!

Här är favoriterna som hans mamma och pappa tagit under hans första sex veckor på jorden:


Sover hos pappa.


Såå fin bild! Sprattlar lite och är hos Tant Emma. :D



Kusinerna! :D


Sover! Nybadad antar jag och tittar på fåglar. :)



Tokglad liten korv! :D


Sover igen. Ligger på mage och tränar och ser allmänt söt ut! :D



Post

Ja idag fick vi en massa trevlig post. Vi fick räkning på adressändringen eller rättare sagt eftersändningen. I ett annat kuvert låg det även flyykort, håll utkik på posten. :) Jag fick även besked på att jag ska läsa 15 hp matte fram till januari. Jag behöver alltså inte läsa tråk-naturvetenskap och slipper gå till min instution och fråga om bytet verkligen hade gått igenom. Najs! En sak mindre att tänka på. :) Jag fick också mina böcker jag beställt till nästa moment. Jag fick även 100:- från H&M, för att man då är sådan här guldkund. :) Det ni! ;) Är inte alla som är. :P Eller kanske, de flesta. :)

Något som är ganska kul nu är att man reagerar mycket på ljud när man bor i lgh. Vem som kommer i trappan, folk utanför och givetvis posten. Första dagen i måndags tänkte jag ganska mycket, så fort något lät "Emma det är säkert bara posten, bli inte rädd nu. Hoppa inte till när brevbäraren hänsynslöst kastar ner posten genom det lilla hålet i dörren." :P Har vant mig nu och posten kommer ganska tidigt. En laddning vid elva och en senare strax därefter eller ganska sent, allt mellan 12 och 16. Hihi, nu fick jag se våra grannar rakt över! Spanade genom "det lilla magiska hålet". :D

Usch vad jag snörvlar. Värre denna gången. :( Nu har jag iaf fått mitt choklad, köpte två små kakor när jag hämtade böckerna. :) Det blev inget Hello Kitty armband till Filippa, inga fotograferingar utav smyckena och inget hålla Oliver. Men men! Det blev så för att jag sov så länge, hann inte packa allt det då. Hålla Oliver gick ju inte med förkylningen.  Vilken gullunge alltså!

Ni har ju fortfarande inte sett honom. Ska visa bilder i nästa inlägg.

Tjing!




Wok alá Maria & CC :)

En supergod och nyttig maträtt som kan varieras efter vad man har hemma. Det finns dock några viktiga nyckelingredienser som bör finnas med. :)

Kanske inte ser så gott ut, men det är gott! :D


Wok

Kyckling- och/eller fläskfilé
Grönsaker ex:
Champinjoner
Broccoli
Haricot Verts
Sockerärtor
Paprika
Lök - gul, röd, purjo
Morötter

Vitlök
Sambal Olek
Fisch sauce
Oyster sauce
Sweet Chilli sås
Soya
Lime
Färsk ingefära
Ev. vatten

Skär kycklingen och/eller köttet i tunna strimlor. Hacka alla grönsaker i lämpliga bitar. Fräs upp allt och tillsätt därefter nedanstående saker i lagom mängd, beroende på hur mycket du gör. Man kan väl enkelt säga, lika mycket soya som sweet chilli sås. Lika delar fish och oyster sauce, dock mindre än soyan och sweet chillin. Hellre mindre än för mycket sambal (råkar du ta för mycket kan man späda med övriga ingredienser, tillsätta vatten eller tillsätta honung/strösocker). Lime kan man riva lite skal och pressa saften ur. Ingefäran ger ganska mycket smak, men det är gott så ta ganska mycket. Vill man ha woken lite såsigare tillsätt även en del vatten.

Smaka av och känn er fram. Behövs det mer salt, tillsätt soya, oyster och fish sauce. Mer styrka - sweet chilli, vitlök och sambal. Smakar den bra på de punkterna, tillsätt mer ingefära och lime. Lycka till mina matkunning läsare! :D

Framtidens ljus!

Hittade detta hos BlondinBella idag:

Så här står det på Childhoods hemsida:

"Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet."

Här kommer min länkning till www.uppdragbarn.se








Sex? Ja, jag sa SEX!!!

Ja, sex i den bemärkelsen som du tror. Penetration, samlag, en stunds njutning. Kalla det vad du vill! Dessa tre bloggar skriver iaf underhållande om ämnet. Kul att läsa om eftersom man aldrig skriver om det själv. Av fler än ett skäl! :P

The Naked Truth

Knulla - En blogg om sex

Klumpesnusk


There you have it, trevlig läsning! ;)

Nu ska jag käka lite wok till brunch. :) Tjingeling!


Godmorgon onsdag!

Och alla läsare så klart. :) Usch, det blev ingen tidig morgon idag. Vaknade av älsklingens klocka och näsan var helt stopp och hälsen och huvudet värkte. IGEN! Bläää. Sov till tio och fastnade på lite roliga bloggar. Nu måste jag äta frukost och kurera min förkylning för att kunna plugga sedan. Hoppas er morgon började bättre än min. :)

Tjingeling på er!


Välkomna!

Har en hel drös med nya läsare! Suoerkul att ni tittar in hos mig, häng gärna kvar om ni gillar det jag gör. :) Skriv gärna en kommentar om vem just Du är och hur Du hittade lilla mig.

Har kollat en massa tv nu. Idol, Vem kan slå... och So You Think You Can Dance.

I Idol tror jag att jag gillade en kille som hette Robin och en kille till som spelade gitarr, kommer inte ihåg namnet. Men Elin har definitivt rätt att juryn i år vill ha en gitarrspelande kille. Alla de går vidare ju! Men många är givetvis bra också. Längtar till fredagsfinalerna. Synd att biljetterna är slut, hade gärna sett live. :/

Vem kan slå... var kul ikväll. Kul med de ny grenarna, men den nya killen verkar lite lam. Bra på att memorera dock. :D

Vilken toppen program av So You Think... Alla danser var sjukt bra! Spännande. :)

Nu ska jag plugga lite sedan sova. Imorgon börjar älskling åtta, vet inte om jag går upp med honom, men tidigt ska jag upp iaf. :) Imorgon ska vi även på middag hos svärisarna på kvällen, med de andra syskonen och syskonbarnen. Filippa ska få ett Hello Kitty armband denna gång, sist fick hon ett halsband som hon älskade. Får se om han det på sig imorgon. :) Tänkte kanske ta med lite nya berlockarmband och fotta dem imorgon. Får se, men tror det! Håll utkik!

Godnatt sötisar och ha en skön natts sömn! Imorgon är en ny strålande dag! Tjing!


CRAVINGS!

Åhh jag är såååå grymmmmt suuugen på Marabou mjölkchoklad. Verkligen cravings efter det just nu. Beror det på ankommande mens eller vad?! Kanske för att vi inte bor hemma längre och inte har tillgång till sötsaker dygnet runt? :P Det sötaste vi har hemma är mig! Hehe! ;) Nej skämt åsido. Saft har vi och lite äppelkaka. Inget annat. :( Aja håller suget i sig till imorgon ska jag kanske ge efter och gå och inhandla lite. Har självstudier imorgon så då ska det fan börja skrivas på tentan!!! (Och då kan man ju behöva lite socker för att hålla hjärnan vaken... :P Självberättigande kallas det. ;P)

Nu ska jag tända ljus, mysa med honey i soffan och kolla Idol! :D Återkommer sedan med update om jag hittade någon speciell favorit!

Tjingeling på er söta läsare!


Grönsakssoppa alá Emma

Nu tänker ni "Åhh nej vad tråkig soppa"! Men det är det inte, för det är en helt ny annorlunda supergod och väldigt matig soppa. :D Mängderna är på en höft och de går att ändra. Till oss räckte detta till sex stora portioner.


Grönsakssoppa

6 port

3 små morätter
4 medelstora potatisar
1 röd paprika
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
Vatten
2 buljongtärningar, grönsak
400 g krossade tomater
½ dl sweet chilisås
½ tsk sambal olek
2 små burkar majs
1 ½ dl röda linser

Gör så här:

1. Skala och skär morötter och potatis i medelstora bitar. Skär paprika och lök i medelstora bitar också. Bryn allt detta i en stor kastrull tills det fått lite färg. Pressa i vitlöken.

2. Täck grönsaksbitarna med vatten, gärna 2 cm vatten över dem. Tillsätt buljongtärningarna. Låt putra med lock tills allt blivit mjukt och nästan går sönder. Mixa med en stavmixer eller i en blender till en hyffsat slät massa. Har man inte de redskapen kan man låta soppan koka ett litet tag till och vispa sönder bitarna för hand.

3. Tillsätt de krossade tomaterna, chillin och smaka av. Salta och peppra ev.

4. Tillsätt till sist avrunnen majs och linserna. Låt soppan puttra i tio minuter, så att linserna blir mjuka. Smaka av igen och späd ev. med mer vatten.

Enjoy!


Syjunta någon?

Ojdå, vilken heldag! Kom hem för en stund sedan. Började skolan 11 idag, hade handledning på vår tenta. Haha bara jag och Cecilie där. :P Sedan käkade vi lunch på Sandy's vid stureplan. Pluggade lite och snackade skit. Sedan guidade hon mig till stan och jag hittade galant. Först in på Åhlens och köpte de bästa strumpbyxor jag någonsin ägt. Ett par svarta i 120 den. Har ett par lila också.

Var även in på Panduro och köpte tyg. Köpte lila till köket, ska sy en liten kappa. Så tänkte jag sy nya kuddar till sofforna. Ett tyg i svart, med gråa, vita och röda blommor.

Ähh vad fasiken! Fotar och visar er! :)

Här kommer dem:



Köpte även ett par skor idag. :)

Det blev inga superbilliga på Skopunkten, det blev på Din Sko istället. Ett par i äkta skinn för 600 spänn. Inte så farligt för ett par rejäla skor tycker jag.

Så här ser de ut på, dock från insidan. Tabbe jag vet! :P

Kan ju ändå passa på och visa vardagsrummet och
våra nya soffor där våra fina kuddar ska bo.

De vita ska bort och nya ska sys. Fan! Kom på att vi behöver ju fyra kuddar. Aja! Får köpa mer tyg! Titta vilken tur att jag har bloggen, annars hade jag säkert inte kommit på detta förrän jag väl suttit där och sytt. Behöver dock knappar och tråd med. Ska nog köpa röda till båda två. Ballt! Vad tror ni? Blir det snyggt? Jag tror det iaf! Gardinen i köket kommer bli grym. :D

Nu måste jag kolla soppan som står och kokar på spisen. Ni får receptet sedan!

Tjingeling!

PB

Första avsnittet för säsongen. :) Ska bli spännande!

http://www.popartuk.com/g/l/lgfp1719+michael-schofield-with-blue-print-tattoo-prison-break-tv-series-poster.jpg

Usch vad jag tycker det är kallt i lgh. Går runt med flecce knäppt upp i halsen, inneskor och filt virad om mig. Fryser ändå . :( Tänt ljus också, men verkar inte hjälpa. Älskling får värma mig! :)

Nu ska vi iaf kolla på Prison Break och jag ska dricka ännu mer saft och käka ännu mer vindruvor så jag kan kissa på mig i sängen inatt. :P

Tjingeling!


Snyggon där :)



Så här såg snygga Elin Björneheim och Caroline Lund ut i fredags på Café Opera eller Caféet som Carro säger. :P HAHAHAHA! :D Svårtydd lapp det där, eller vad säger du Carro? Det gick bra att skriva lappen till fotogarafen va? ;) Var bara tvungen. Hehe!

Tjing!



Manolo Blahnik?!

Nej, skopunkten! :P



Är på jakt eftersnygga partyskor i höst och vinter. Hittade dessa men vill egentligen ha ett par med en låg kilklack. Skaftet får vara högre, bara det är kilklack. Vet ni några snygga sådana för ett rimligt pris? Hjälp!


Mötet med alla barn

Det är vad som läses just nu. Eller inte just nu, kan faktiskt inte läsa och blogga samtidigt. :P Så här ser den 240 sidors än så länge ganska tråkiga boken ut:

http://people.su.se/~sivfis/bilder/motet_med_alla_barn_tumme.jpg

Hittade tyvärr ingen större bild. Kanske ska läsa denna väldigt "slarvigt/skummigt" för den verkar inte ge mig så mycket till det jag ska skriva min tenta om. Vi ska nämligen skriva en fallbeskrivning, alltså skriva om en elevs situation och kanske specifika händelser kring denna. Detta fall ska sedan med hjälp utav tre-fyra kursböcker analyseras. Det kanske inte låter så kul, men man lär sig ganska mycket på det, när man får koppla till verkliga situationer.

Jag vill iaf skriva om en pojke eller flicka i årskurs två som mister en nära anhörig. En mor- eller farförälder, syskon eller förälder. Detta har tack och lov, aldrig skett i min närhet. Jo, en klasskompis i ettan miste sin pappa. Dock kommer jag inte ihåg hur han reagerade på detta och vi flyttade när jag började tvåan, så jag vet inte hur han tacklade det senare i livet heller. Aja! Det är därför jag ska på handledning imorgon. Sedan ska jag och en klasskamrat käka lunch och plugga ihop. Vi har båda kompletteringar att skriva, så vi ska utbyta information. Eller som Jonas sa: "Fan vad bra! Du skriver hennes så skriver hon dina!" Haha!

Nu ska jag fortsätta läsa och kanske vila lite med min sjuka älskling. Han har också blivit förkyld nu. :( Han har håla så han kom hem och lagade lunch till mig. :D Makaroner och bacon, MUMS! Ikväll blir det wok. Kanske ska lägga ut lite recept igen. var längesedan! Får nog göra det nu när vi lagar all mat själva. Slut på pensionatsvitelsen! :P

Tjingeling!


Lovely!

Svinto är min bästa vän! Jag och Svinto har nu rengjort i köket. Spisen och fläkten är någorlunda ren nu. :) Känns skönt, men fy faskien vad äckligt det var. :/

Nu måste vi hoppas i säng. Imorgon är det självstudier för min del, ska läsa så mycket jag bara kan. Så nu blir det sängen och lite sovmorgon imorgon. Jonas börjar tio så går upp med honom. Hörs!

Godnatt my lovely readers! :)


FF två!!!

Nu är det FärdigFlyttat! Äntligen! Vi har hållt på heeeela dagarna igår och idag. Idag köpte vi även Sandras soffor. Ett mycket trevligt köp! Jag lovar, ni ska få se bilder sedan. :) Nu är vi båda helt slut. Har precis kommit till lgh efter en "sista" måltid hos svärisarna.

Igår var Stoffe, Evi och Oliver hos oss. :) Han sov på mitt bröst, inte alls dumt! :D Sedan mös vi i soffan igen innan de skulle åka. Han vänder på sig själv nu! Både från rygg til mage och tvärtom! :D Duktig så! Endast sex veckor gammal! Igår sov vi också i lgh för första gången, supermysigt! :D

Nu har jag tänkt plocka lite i köket tror jag så det blir någorlunda klart någon gång. Hoppas vi kan komma i säng i tid idag, är HELT SLUT! Bye for now!

Förresten, kolla in hemsidan med www, för att kunna kontakta mig via den. Ska gå utan www snart, men det tar kanske ett tag tills det blir fixat. Alltså http://www.emmak.se

Tjing tjing!

Just det! I fredags var det sjukt kul! Det blev om jag sa + att vi träffade lite trevliga männsikor också. :) Jag säger bara HOT STUFF! ;D Hahahahaha! Tyvärr var det stopp på röda linjen, så kom till t-centralen, men vände och blev hämtad av underbara älsk på Odenplan. Vi åkte även till lgh och plockade ut lite lådor, så vi kunde packa mer. Det var helt lovely i fredags iaf! Mer sådant tack! :D

Tjingeling igen! :)


FF!

Vilket är lika med Fullspäckad Fredag! ;) Det känns som jag bara suttit inne och ugglat hur länge som helst nu, men det var faktiskt bara förra helgen jag inte gjorde något speciellt.

Imorgon ser schemat iaf ut så här:

10-12: Möte med studentarbetslaget i skolan.

12-13: Lunch (hoppas jag) :)

13-15:30: Seminare i skolan.

15:30-19: Hinna ta mig hem, fräscha upp mig och ta mig in till stan igen (vilket är ganska tight när mn bor i Täby. Vilken tur att jag inte kommer göra det änge til!!!) :D

19-20:30: Träffa Teresia och käka en god middag, prata massor viktiga saker och förmodligen skratta som tokar också!

20:30> : Bege oss mot skolan för att komma in gratis på insparken innan nio. Viktigt! ;P Sedan prata, skratta, dricka goda cider och drinkar... Och det viktigaste - DANSA! :D Dock inte hela natten lång, eftersom det väntar en underbar, men slitig helg med FLYTT! :D

Det kommer iaf bli underbart imorgon gumman. Har längtat sedan i onsdags då det blev bestämt! :)

Nu är det godnatt mina vänner!


NYHETER!

Kolla in sidan http://emmak.se för att titta på mina nya smycken jag lagt upp! Det är mycket mockabandskreationer och en del andra armband och halsband. Allt är iaf superfint så skynda och fynda unika handgjorda smycken!

Här får ni lite smakprov:

Ingen bild

Ingen bild

Ingen bild

Ingen bild

Ingen bild

Ingen bild

Godnatt på er!


08-09-10

Jaha, så var denna onsdag förbi. Nytt för dagen är att lgh är färdigrenoverad. :D Sååå nice! Ännu ett avsnitt av Idol och Vem kan slå F&F? har tittats på. Jag har inte gjort ett piss idag. :P Jo lite. Jag har fixat med mina smycken. Inga nytillverkningar, utan fotografering och textskrivande till dem så de kan läggas ut på sidan. Hela 16 nya smycken ska läggas ut! Det kommer då finnas 30 smycken och paket att välja och vraka mellan. :) Det mesta är mockasmycken, men en hel del annat också. :) Håll utkik! :D

Nu ska jag ha...

...En riktigt god natts sömn! ;P

Hoppas ni har det samma! Godnatt!


Kvällens tv-program

Då var första avsnittet slut. Jag tyckte F & F var grymma! Det var ett riktigt kul program. Kanske inte "hahaha" som deras andra, men detta var spännande och roliga grenar var det med. :) Från mig får det båda tummarna upp! :D

Vad tittar jag på nu då? JO! SATC! Vem tycker inte om det?! :O Undrar när jag ska börja klämma alla säsonger?!

Förresten, har förkylningen inte blivit bättre. Näsan är inte så farlig, men halsen har kliat otroligt mycket och vad gör jag då? Jo, jag börjar hosta. När jag börjar hosta blir halsen ännu ondare. :(

Mellan tv-programmen ikväll har jag gjort smycken. Fyra armband faktiskt! Jag har även beställt mer smyckespyssel! Det är så kul! Hoppas bara jag kan få något sålt någon gång!

Tillbaka till tv:en.

Tjingeling på er!


Vill du slåss?

Nej jag vill absolut inte! Men Filip och Fredrik vill slåss mot det svenska folket. Det är nu paus i femmans stora höstsatsning "Vem kan slå Filip och Fredrik?". Det verkar riktigt schysst! Vad är inte schysst med dem? Vi får väl se hur programmet artar sig. :) Oldsberg är ganska rolig!

Tjing så länge!

Ps. Vad tycker ni om sidan egentligen?


Lansering av hemsida & smyckesförsäljning

Yes! Äntligen ligger min egna hemsida ute:

http://emmak.se

Där kan ni läsa mer om mig och min smyckestillverkning och försäljning utav dem. Annons på Blocket och BuyOrSell ligger uppe. Kolla in min hemsida och sprid till alla ni kan! :D

Godnatt mina vänner!


Måndag kväll

Sitter just nu och tittar på Kristallen. Tråkigt att Filip och Fredrik inte vann kategorin Årets Humorprogram. :(

Jonas var förbi lgh och han rapporterade om att tapeterna var bortångade och väggarna spacklade. Jonas är nu och köper ett dator/skrivbord till mig. Nu kommer vi ha två "likadana" skrivbord.

Ni får sedan när vi är inflyttade!

Förresten, snart är sidan klar för lansering! :D

Tjingeling!



Just det!

Har glömt visa er de fina grejer jag beställt, som jag nu gjort armband och några halsband utav.



Svårt att se på bilderna kanske, men en massa fint! :D

Har funderat lite, eller ganska mycket på min sida för smyckena också. Tror jag ska försöka ta tag i det och lägga ut annons på Blocket och BuyOrSell. Sidan är i princip helt klar, några små justeringar, men en första runda med smycken ligger uppe. Ska man ta tag i det kanske? :) Vad säger ni? :)

Jonas är hemma nu också!

Tjing!


Helgen & helgens filmer

I helgen tog vi det mest lungt. Jag kände av förkylningen mer och var ganska hängig. I fredags var Carro, Peter och Filippa här på middag. Det var mysigt! Filippa sov även hos oss till lördagen, eftersom Carro skulle rida på förmiddagen. Sedan var det barnkalas, jag och Jonas var också bjudna men gick inte. Jag var som sagt seg och Jonas åkte till Uppsala med pappa och farbror. Jonas shoppade lite på Ikea, dörrmattor, grytlappar, besticklåda m.m. På kvällen blev det bara mys här hemma och en film med svärföräldrarna. Trots alla fördomar blev det Arn - Tempelriddaren. Har hört såå mycket positivt om den, men jag har varit lite motstridig. Vet inte varför egentligen, men vi såg den iaf. :) Dem var helt okej. Nu är jag verkligen sugen på att se tvåan. Men som alla svenska filmer känns Arn lite för förutsägbar... Håller ni med?


http://data.filmbyen.net/images/arn_poster.jpg


Söndagen spenderades i lägenheten med att fixa undan allt vi kört dit, inför renoveringen idag! Jag diskade i drygt två timmar. Puh! Allt som skulle in i köket måste ju diskas först. Hann inte med allt på långa vägar, men kanske två tredjedelar av allt är diskat och inställt. Jonas fixade in övriga grejer i garberober och på toaletten. Vårt köksbord står på toan! :P Haha! På eftermiddagen åkte vi med och kollade på hus. Jonas föräldrar är lite inne på att flytta till ett mindre hus med större tomt, längre ut på landet. Vi får väl se imorgon hur det blir, då visning nummer två är avslutad och budningen börjar. Efter det blev det att stresshandla och stress laga mat, för det var dags för en regelrätt söndagsmiddag. Jonas syskon med familjer kom. Eftersom jag är dålig fick jag tyvärr inte hålla den lilla sötnosen Oliver. Vad tiden går snabbt! Han är mer än en månad nu och växer så det knakar tycker jag. :)

Just det! Efter att de åkt igår kollade jag ännu en film - Hitch. Den var väldigt bra för att vara en amerikansk romantisk komedi. Lite oväntade vändningar, som det inte brukar vara i den typen av genre, rolig dialog och söta ögonblick och värderingar. Allt brukar vara ganska obvious från början, men inte i denna. :P Will Smith är ju grym, riktigt bra skådespelare! Eva Mendez är inte dålig för den delen heller. Se den!


http://www.ankegroener.de/Bilder/hitch.jpg


Idag har jag inte fått något plugg gjort än så länge. :( Orkar inte. Är inte ett dugg motiverad. :( Har däremot varit duktig och tvättat våra handdukar som luktade bajs, eftersom de är nya. Har gjort lite smycken också. :P Undrar var Jonas är? Han sa att han slutade 15 idag. Messat och ringt, men inget svar. :/ Vet inte vad jag ska göra nu?! Plugga? Ehmm... Nej! Haha!

Tjingelingling!



Uppdatering kring lägenheten

Sist jag skrev skulle jag dit dagen efter och börja packa upp och fixa. Det blev aldrig så. Jag höll på och tvättade och hänga upp lakan själv och det visade sig ta ganska lång tid. :/ Därför missade jag bussen och då kändes det inte lönt, för jag hade tänkt åka med Jonas hem vid halv fyra. Tur var väl det att jag inte åkte dit! (Läs nedan :P)

Vi åkte iaf till Ikea igår och stresshandlade. Jonas slutade inte förrän 17 så vi åkte efter det. Var väl på Ikea vid halv sju. Vi fick tag på en hel del. Skåp till toaletten, en pall, grytor och kastruller och en massa annat småplock. Jag var på Claes Ohlson idag och kompletterade med lite sådant vi glömde. Vi glömde ju det viktigaste!!! Spaghettislev... Nej, vad heter det egentligen? Aja, spagettislev! :P Blev lite plastbunkar, osthyvel, tops och lite så.

Jo det som jag skulle komma till är att målaren ringde idag!!! Vi hade ju tänkt flytta in i helgen, men det visade sig att han har tid att fixa hela lgh måndag-onsdag. :D Klockrent! Jag väntar mer än gärna en vecka till med att flytta in och får flytta in i en fräsch lgh och slipper bo i renoveringen. :D Han skulle tydligen ånga av tapeterna, spackla och slipa givetvis och sedan sätta upp väv. Han hade tydligen inte frågat om vilken färg det skulle vara, så vi får hoppas att han ringar igen när det blir aktuellt! Just det, han skulle visst måla taket med! :D NICE! Så vi kommer försöka flytta undan det vi redan kört dit, stuva in det i garberoberna eller sätta på toaletten eller i köket kanske? För där ska det inte göras något, vad vi vet. Jag lovade ju bilder, men glömde kameran i bilen igår. Orkade faktiskt inte springa ner och hämta den. :/ Vi måste ju ändå dit i helgen och plocka undan allt, då ska jag försöka fota! Vi måste ju ha före och efter bilder. ;)

Nu ska jag vila lite tror jag... Äter ju tabletter för magen nu och jag får biverkningar av dem. :( Mår illa ibland - kan inte äta för fort eller för mycket, mår illa då. Har huvudvärk och är jättetrött mest hela tiden. Lite trist, men snart har jag ätit klart denna kuren. Har ont i halsen med! USCH! Var ju sjuk i sommras, det för bannemig räcka! Max en gång om året. Men jag är ändå glad för vi ska flytta nästa helg till vår fina, nyrenoverade, underbara lgh... :D

Nu kallar sängen en stund.

Tjingeling på er!


Gratis är gott :)

Bli medlem här vettja:

gratiskläder.se

Man samlar poäng genom att besöka hemsidor m.m. som inte kostar något, sedan växlar man in dem mot presentkort på JC, H&M eller Gina Tricot. Jag ska testa och se om man kan få några poäng! Det är helt gratis iaf! Registerar man sig nu får man 50 poäng som startbonus!


Just nu: Idol

Jag vet. Jag är så tråkig! Är inte alls bra på att uppdatera nuförtiden. Jag har massor att berätta för er! Innan jag gör det tänkte jag kolla på Idol som jag missade igår. Har precis kommit hem från dagens äventyr. Berättar mer sedan!

Tjingeling!



Uppdatering: Dolores och Lars! Fy FAAAN vad grymma! De måste, bara måste gå vidare till fredagsfinalerna. :D Han beatbox-snubben som sjöng Ne-yo var också bra tycker jag. Skåne rockar! :D Skånemänniskor är BÄST! ;) Så nice att Idol äntligen är igång igen!!! :D


Pank?

Ni tror säkert att jag är det efter all min senaste shopping jag nu kommer visa er... Men jag är inte pank! :P Kommer ni inte ihåg vad jag skrev för ett tag sedan? Jag är grym på ekonomi. :D Här är godingarna:

Denna köpte jag som tröst förra veckan när jag inte hittade några jeans på min
jeansjakt. Hade på mig toppen på Singing Bee! :)


Igår innan nyckelhämtningen shoppade jag loss. Blev två par jättesnygga jeans!
Ett par lila strumpbyxor också. :D Från H&M.


En jättesöt finstickad tröja i en härlig färg. :) Också från H&M. :)


En varm underbar lång kofta! Passar både till jeans och strumpbyxor.
Så fin, också är det en av mina favvofärger - brun. :D H&M såklart. :)


Köpte även denna på H&M. Orkade inte prova, så tog en S bara,
precis som allt annat jag köpte. Visade sig att den var lite liten så ska försöka
jaga rätt på en i storlek M. Vill verkligen ha en svart.


Sedan gjorde jag något som jag inte borde ha gjort. Jag gick till Zara och hittade
denna underbara skapelse. Skärpet ingick inte, men visst är den lovely? :D


Kläderna gör ju sig verkligen inte rätt när de ligger på golvet. Får väl försöka få med dem på bild när jag har dem på mig.

Allt från H&M var verkligen behövligt inför hösten/vintern. Tydligen är jag inte så bra på att köpa varma kläder om man kollar i min garberob. :P Vill ni veta hemlisen hur jag hade råd med allt? Kurslitteratur! Har hållt på och sålt som en tok förra veckan. Det fick betala mina fina kläder! :D

Nu ska jag göra mig iordning och hoppa i säng och läsa lite innan jag sover. Älskling är inte hemma, han är på n0llepubrunda på KTH. Får väl se om jag är vaken när han kommer hem. Fick sms precis och tydligen var det hemgång snart. Är ju trots allt skola imorgon, iaf för honom. :P

Tjingeling och godnatt mina vänner!


Nu är den vår!

Då har vi hämtat nycklarna. När vi kom dit var det kö in till kontoret. Men till slut kom vi in och det visade sig att husvärden var riktigt reko. Han tyckte lägenheten var sliten så han skulle se till så att vi fick ommålat och uppfräschat i hela lägenheten. :D Så vi får välja färg och allt. :) Knallrosa i hela lägenheten? Svart kanske? ;) Nej, vi kommer ta vitt. I hela lägenheten. Dels för att det adrig blir omodernt. Det ser ljust och fräscht ut. Lgh/rummen ser större ut. Då tänker ni: sjukhus? Nej! Vi ska piffa upp med en massa andra färger, på allt annat. :) Men det känns otroligt skönt att det inte var några problem med renovering. Enda nackdelen är att målarfirman som ska göra jobbet hade mycket att göra just nu. Eftersom vi inte vet när de kommer, flyttar vi in. Vi får väl bo lite provisoriskt ett tag. Det klarar vi nog. Har ju gjort det i två år nu känns det som så några månader till fixar vi. :)

Så igår efter nyckelhämtningen begav vi oss bort för att titta på rucklet. :P Nej! Det var definitivt slitet, men vilken härlig lgh annars. Vädigt bra planerad, mycket förvaring tycker jag. Utsikten är helt okej och just nu, när det är växtlighet kvar, så är insynen inte alls farlig. Visst finns det andra som inte är tipp topp, men vi står ut med det. Tex. plastmattor till golv är väl inte det charmigaste? Duscha i badkar, inte riktigt min grej. Men man vänjer sig och om två månader tänker vi inte ens på det! Jag är hoppfull iaf. :)

Vi begav oss sedan hemåt och käkade lite. Sedan packade vi bilen full med flyttsaker vi fått och samlat på oss den senaste tiden. Vi åkte till Ica och storhandlade. :D Vi köpte allt från tvättmedel till ketchup och från ris till disktrasor. Sådant som behövs, som är förbrukingsvaror och icke kylvaror. :) 1000 spänn gick det på! Fem kassar! Så nu har vi bunkrat upp för ett tag. :) Vi tömde bilen, många vändor upp och ner till lgh. Sedan plockade vi lite, Jonas satte ihop vårt köksbord (tack älskade mamma och pappa) och hängde upp vår kökslampa (tack bästa svärförääldrar). Jonas föräldrar hade även handlat massa saker till oss på Ikea - vinglas, dricksglas, skål, saxar, påsklämmor, handdukar, skärbrädor, tillbringare. :D Massa grejer, tusen tack! :D Haha! Något vi absolut inte behöver är knivar. Tror vi redan har fyra knivset. :P Just det, vi fick världens lyx stekpanna från Hackman också av dem. Ninni hade köpt den i Höganäs i sommar.

TUSEN TUSEN TACK ALLIHOPA! :D

Nu ska jag få lite mat i magen. Var egentligen tänkt att jag skulle åka til lgh idag, nu i eftermiddag, men missade bussen för jag grejjade med tvätt. Åker dit imorgon istället och diskar allt porslin och glas och börjar packa upp så smått. :) Måste packa ner här också. :P Vi kommer försöka flytta allt smått innan helgen och ta de stora sakerna i helgen. Mat!

Tjingeling!


Stora dagen!

Imorgon är det den stora dagen. Vi tar äntligen ett steg i rätt riktning, ett kliv in i vuxenlivet. Imorgon hämtar vi ut nycklarna till vår första egna bostad. :D Vi vet ännu inte hur det blir med renovering och så. Jag återkommer om det blir inflytt eller inte imorgon! Tänk på oss klockan 15:15 då vi kommer hämta ut nycklarna. :) Gonatt!


RSS 2.0