Påsklovet

Så! Nu äntligen ska ni få en uppdatering från påsklovet. Okej, vi går tillbaka till inlägget Båstad och efter påskmiddagen blev det en runda plump. Gick inte så bra, men kom inte heller sist. Kortspel är kul! :) Dagen innan på långfredagen tog jag lite kort på Filippa när hon var så söt i pippilottor. :)

image116



På påskdagen blev det påskmiddag hemma hos oss. Bilder säger mer än tusen ord. ;)

image140
Fin bild på oss! Men pappa ser lite full ut! :P Vilket han definitivt inte är.


Bror min på soffan, mamma diskar och systerdotter Johanna - också på soffan!


image141
Jonas spanar in min svågers rumpa. Haha!


Systeryster och systerdotter två - Linda! Glasstårtor till efterrätt! :D


image144
Älskling blir klippt!


Före och efter bild på Jonas! :) Så fin i sin korta frisyr! :)


Efter all mat och trevligt snack bar det hem till Jonas för lite Guitar Hero, var ett tag sedan, gissa vad vi gjorde efter det? POKER! Nice! Och gissa vem som vann? JAG! Eller jag och Jonas gjorde upp potten, så vi fick 100 spänn var! :D Iaf, när Ninni åkte ut hade jag fler marker än Jonas så jag tar åt mig vinsten och äran! ;P

På måndagen bar det av till Stavershult på sen lunch hos Emma, makaroner med carbonara! MUMS! Även hon hade bakat kladdkaka till oss! MUMS igen! :)

image131
Töserna lagar mat! Matilda, Johanna och Emma. Nice asses! ;D


Matilda fick inte plats, så fick böja sig! :) Emma och Emma! ;) Smilla, Emmas katt.

image139
Vinterlandskap!


Ännu mer vinter och bild på tjejerna framför Emmas hus.

Puh! Så långt det blev, men hoppas ni tycker det är kul med bilder. :)

Maria kom och hämtade mig på flygplatsen (tack!), fick dock vänta på min väska i över en halv timme. :/ Segt, men förståeligt för det var sjukt mycket folk.

Väl hemma väntade redovisningsplanering med studiegruppen på tisdag. Tog bara en timme, så åkte till centrum och shoppade med Maria. :) Vad annars än shopping? ;) Köpte en grå topp - sååå fin på Salt märke Vila, en aprikosfärgad t-shirt på Gina - jätteskön och ett halsband jag kollat på innan som var nedsatt till halva priset (Yippie!) på Glitter.

Onsdags var det redovisning som gällde. Torsdag och fredag var det hemtenteskrivning. Gick ganska bra, men blev tyvärr inte klar. Ska skriva klart imorgon och skicka in då. Visade sig att en annan tjej i klassen inte heller blev klar, så jag är inte ensam! ;P Igår var det även PARTY! Hade bjudit 12 stycken men vi blev fem stycken, varav bara jag och Teresia gick ut. Men det var skitkul ändå! Fick skjuts in till stan av Jonas syrra Carro till Ambassadeur. Var 25-års gräns men kom in iaf. :D Var där ganska tidigt eftersom det var löningshelg och vi hade inte åldern inne. Vi dansade iaf till halv fyra på natten och hade grymt kul, fan vad heta vi var! ;D Sedan bar det av hemåt med taxi Jonas. Tack snälla! :) Idag har det varit slappe, pizza, tv och nu lite mer tv. Prison Break! :D Ciao!

Godmorgon

Uppe med tuppen idag! Har ätit frukost och ska börja plugga nu. Inte dåligt va? :) Kan inte minnas senast jag gick upp så här tidigt alldeles friviligt. Jag ska försöka skriva klart idag så jag kan blogga lite (läs: MYCKET! :D), men jag har bara skrivit hälften än så länge på min examination, så vi får se. Jag ska kämpa på så gott jag kan! Återkommer säkert med en rapport sedan. Dessutom är det ju party som gäller ikväll och då skulle det vara skönt om man kan vara bakis med gott samvete imorgon. :P Vad tyckte ni om videorna igår förresten? Bra va? :) Lär väl inte få några kommentarer på det, men man kan ju fråga iaf. :P PIK! ;) Nu blir det plugg, ciao!

Flåt!

Dålig uppdatering här jag vet. Bara Maria som klagar här dock! :P Jag har en massa bilder att visa för er, men de kommer sen, har inte fört över dem till datorn än. Sålänge får ni roa er med att lyssna på mina två nya favoritlåtar. Den första låter som en kvinnlig version av Jamiroquai. Grymt! Den andra låten - älskar refrängen! :) Enjoy! Nu blir det lunch, sedan tokplugg - inlämning imorgon. Ciao!



Estelle feat. Kanye West - American Boy



Cherish feat. Yung Joc - Killa



Båstad

Igår blev det en förlust i poker. Vi var fem som spelade och jag åkte ut först. 50 spänn åt skogen. :/ Fick skitkort hela tiden. Kanske inte sämre än Stoffe som bara fick 2 och 4 på slutet. :P

Idag bar det av till Båstad och till min förtjusande vän Emmi. :) Jag och Johanna åkte dit vid ett tiden, köpte lite mat och lagade spagetti och köttfärssås. Emmi hade lagat kladdkaka till oss också så vi käkade det efter maten. MUMS! :D Min all time favorite kaka. :D Sedan blev det att kolla på Emmis bilder från studenten och min och hennes Malta resa från förra året. Fick alla bilderna på en skiva också så nu har jag dem, äntligen. :D

Nu har vi käkat påskmat och Filippa har varit paparazzi fotograf och fotat alla oss. Men mest taket. ;) Hon har sin fina klänning på sig som hon fick utav mig! :D Nu vet jag inte vad som händer. Poker någon? ;)

Långfredag

Idag var det skönt att få sova tills man vaknade av sig själv. Ingen klocka som ringde kvart över fem. :P Vi stack över till Ekorrvägen (Jonas och deras hus) och käkade frukost med dem. Eller med och med, de hade redan käkat, men ändå. :) Nu är alla nere, Jonas syster och bror med familj. Sedan stack några iväg till Väla och vi andra var hemma, jag och Jonas spelade lite Guitar Hero och vi kollade på 100 Höjdare, från i måndags. Jag har även gjort mitt andra påskpyssel, söta höns. :) Kanske kommer bild på dem senare. :) Just nu sitter nästan alla framför tv:en och kollar på Musse Pigg. :P Filippa som ville se på det. :P Eller nästan alla sitter med en dator framför tv:en. ;) Nej, nu får vi ta tag i och styra upp något. Är sugen på poker! :D Ciao!

Lång dag

Ja, det kan man lugnt säga. Idag blev det som sagt jobb, 7-18 och fullt upp hela tiden. Har skivat skinka så jag fick ont i huvudet. :P

Igår kom älskling och det var supermysigt. :) Han var speciellt gullig, kramig och pussig igår och även idag. :) Trevligt! :D

Idag ville kompisarna att vi skulle med ut och festa, men Jonas var inte sugen och faktiskt inte jag heller eftersom jag jobbat nästan 12 timmar. Man är lite trött. Har väldigt ont i ben, fötter och rygg, när man är ovan vid jobb. Sitter ju bara och pluggar annars! :P

I kväll/natt kommer Jonas syskon med familj ner. Hoppas jag hinner umgås lite med dem också. Får bli på kvällarna eftersom jag som vanligt behöver plugga och ska träffa tjejerna på lördag och måndag också. Får se hur det går med pluggandet. "Går det bra eller går det som vanligt?" Som vanligt! :P Har gått åt skogen med det hittintills. I tisdags när jag väl hade satt mig ner mådde jag illa och magen var konstig, så vilade ett tag och då försvann halva dagen för mig. Jag har ju ingen som helst motivation till att plugga just nu så det här blocket går väl om det går. :/ Aja, det löser sig alltid! ;)

Nu får jag väl kolla den sista stunden på Efterlyst med de andra eftersom Private Practice av någon konstig anledning inte sändes idag. :( Ciao!

Klippt av allt hår

Nej inte riktigt! Men igår åkte hårfärgen och saxen fram. :) Blev lite slingor också. :) Tog en bild på mig och frillan, vet inte om ni ser så stor skillnad. Kom på att jag kunde tagit en före och efter bild. ;P

image115


Idag jobbade jag. Skulle jobbat 7-16 men en kille behövde byta tid så jag jobbade 10-19:30 istället. Skönt! Fick sova längre, jobba en halvtimme extra och t.o.m. få lite OB! Nice, mer pengar! :D Nu är jag dock helt slut. Pratade precis med älskling, snart är han här! Mys pys! :D Imorgon blir det att gå upp tidigt, 7-18 är det som gäller då. Skönt att bara jobba två långa dagar, då blir det lite pengar utav det också, fast man "bara" jobbar två dagar. Nu blir det tv! Ciao!



Promenad med pappsen

var vad det blev idag på förmiddagen. :) Trevligt, men både svettigt, kallt och blåsigt på samma gång! Gick i motvind och hade solen i ryggen. Bilder kommer här!

image109
Heden kallas detta, är mark med en stig längs med vattnet
som man bara får gå på.


Skylten på den andra bilden inne bär förbud mot körning och
även cykling och ridning på Heden.


image112
Foto taget mot stranden i Vejbystrand, från Heden.


image113
Mitt och Jonas fort. Vi satt där en hel natt och bara pratade. Sedan föjlde
han mig hem och kysste mig för första gången! :)
Så underbar den natten var älskling! :D


Nu ska jag se om jag kan få kolla på House! :) Ciao!

Bilder från tacokvällen

Här kommer de få bilder jag tog från igår.


image102
Emma ville inte vara med på kort. :P


Matilda till vänster och Johanna till höger. Vad gör Johanna egentligen? ;)
Alla ljusen vi tände, töserna frös!


image106
Grannens katt som smög sig in och lekte med ett granystan!

Misan som vi kallar henne för.


Det var en supermysig kväll. :) Skulle dock tagit kort på maten, såg ut som en buffé, hela bordet var fyllt med skålar. :) MUMS! Ciao!

Flygtur

Var bara tvungen att ta upp kameran när jag flög ner hit och ta kort på molntäcket. Från marken var vädret fruktansvärt grått och trist. Men ovanför det tjocka molntäcket sken solen och det såg ut som att det var en bädd av bomull man kunde studsa runt på. Härligt! Bilderna återger det hela inte riktigt så bra, men fina var de ändå!


image100




Nice!



Tjejmys

Idag bar det av till stora staden vid ett tiden med Johanna! Det blev en halvtaskig lunch och sedan kom Emma! Åhh har saknat dig så mycket! Johanna har jag också saknat ju, givetvis, men träffade henne i förrgår en snabbis och sedan har jag haft henne på telefonen. Inte riktigt samma sak som med Emma, som varit såååå långt borta sååååå lång tid. Iaf så blev det att ta en fika på nya Coffe House (tror jag?! Haha) och sedan strosa vi runt i staden ett tag, fick t.o.m. lägga på mer pengar för parkeringen gick ut. ;) Sedan bar det av hem till mig för en mysig tackkväll. Utlovade bilder men ack nej! Töserna ville inte vara med på bild. :( Fick några iaf, men de får ni se imorgon! :) Roligast var att grannens katt smög sig in när Johanna gick ut och rökade. :) Finns bilder på den med! :)

Såg att mina två förra rubriker på inläggen rimmade! Haha, en parantes bara! ;P

Ikväll tänker jag på Maria som ska skriva tenta imorgon bitti. Håller tummarna för dig sötnos! Du kommer fixa det galant! :D Tänker också på min Cindy, saknar henne ju! Konstigt att inte gå våra promenader gumms. Mest av allt saknar jag ju faktiskt min Jonas. Konstigt att lägga sig själv i sängen, men på något sätt är jag ändå van vid att sova själv här. Är ju inte alltid han är med här nere så jag kopplar nästan ihop detta med att vara själv några dagar. Men snart kommer han! Onsdag kväll har jag honom vid min sida! Mys!

Kom på att jag missade premiären av 100 Höjdare. Eller missat och missat, är inte slut än, men ser hellre hela än halva! Jonas är och pluggar hos en kompis och hade han varit hemma hade jag inte missat det, för då hade han suttit bänkad framför tv:en helt okontaktbar. :P Han hade säkert tjatat om det hela dagen också om vi hade pratat i telefon. ;) Nu har det ju inte blivit något telefonsnack idag eftersom han varit iväg och pluggat heeeela dagen. Imorgon ska jag plugga. Jag måste, måste, MÅSTE! Inga kanske eller ska försöka plugga som jag brukar skriva. Måste skriva och läsa imorgon. Usch vad ni borde bli trötta på min oerhört dåliga självdisciplin nuförtiden. Jag vill hellre göra annat, just nu. Som att kolla på tv, som jag tänkte göra just NU! :D Ciao!

Slappis

är vad jag är! Känns som jag bara slappat sedan jag kom hit. Min syrra och systerson har åkt för ett litet tag sedan. Nu väntar jag på att Jonas ska slå en pling så man kan få höra hans ljuvliga stämma! :D Kanske ska försöka plugga lite ikväll. Iaf läsa lite. Läste faktiskt inatt eftersom jag inte var så trött när jag väl skulle hoppa i säng. Imorgon blir det en heldag med tjejerna! Ni får mer rapport imorgon och säkerligen bildbevis också! :)

Vad kan jag mer skriva om? Hmm... Omställningen till Skåne har gått ganska bra, men har ju mest varit hemma dessa två dagar så får väl se hur det blir imorgon och på onsdag när jag ska jobba. Jobbar ju här nere på Ica Maxi i delikatessen. Trevligt så! :) Trevligt med pengar sedan också! Det jag tjänar nu kommer gå till London resan så då är den förhoppningsvis ihopsparad till! :) Måste ju boka allt bara, tiden försvinner ju så fort! Är ju redan mitten av mars. Snart är det ju för katten sommar! Knappt tre månader kvar innan sommarlov! ÅHH, nice! Nedräkning! :D

Nää ska gå och se vad mamma och pappa tittar på, på tv:en. Ciao!

Grattis!

Charlotte Perelli! Christoffer! Och grattis till mig! Charlotte för att hon vann hela tjottaballongen! Christoffer för sin namnsdag! :P Och grattis till mig som äntligen är i Skåne (läs: Paradiset, som Jonas pappa säger)! :D

Flög ner hir i förmiddags, mycket folk på planet. Alla ska väl ner över påsk! :) Mamma och pappa mutade med mig plankstek och Melodifestivalen ikväll, för att jag skulle vara hemma. :) Vem kan motstå det? Inte jag! Nej, de hade faktiskt inte behövt muta, känner inte för att gå ut och festa så mycket nuförtiden (som Johanna ville att jag skulle hänga med och göra. Tack ändå gumman!). Nu kollar vi på en dålig film på tv. Men jag är en sucker för filmer så jag tål det mesta i filmväg! Man kan ju inte döma förrän man sett den! Eller hur? :P

Imorgon kommer syrran och hennes familj hit! Grattis också till min systerson, som för ett tag sedan tog körtkort! Så duktig! Nu blir det mer halvtaskig film. ;) Ciao!

Ännu duktigare idag!

Idag när jag kom hem från basgruppsdagen blev jag väldigt effektiv! Dock inte med plugg, utan med städning! :) Jag kom hem, käkade min berömda ostschnitzel (inte gjord av mig då, utan av Felix eller Findus) och pratade med Johanna och mamma! Sedan skrev Maria till mig på msn, men därefter fick jag mitt städryck! :) Vek tvätt och tog upp vår tvätt, slängde in två tvättar i maskinen, städade badrummet, tömde och fyllde diskmaskinen och dammsugade av i den skitiga hallen. Känner mig som en liten husfru! ;) Ninni kom hem och när jag grejade i tvättstugan så bad jag henne fixa lampan som varit trasig där ett tag. Då fick hon ett ryck och gjorde det på momangen, bytte till lågenergilampa och tog ner båda lamporna (alltså "skärmarna", vad heter det på taklampor egentligen?! Ingen aning ja iaf!) och diskade av dem. Duktiga så! Just det, jag lyckades göra en deal med Jonas att jag tar toaletten och plockar undan alla mina saker här uppe innan jag sticker så dammsuger han innan de åker till Skåne på onsdag. Kan kanske lägga in en sak till, att han dammar av också! ;D

Klockan åtta är det dags att förvandla sig till pensionär och kolla på Antikrundan. ;) Sedan har jag börjat kolla på ett nytt program på torsdagar istället för depprimerande Efterlyst som männen i denna familj älskar. Private Practice heter serien iaf och handlar om en karaktär från Grey's Anatomy om jag inte missuppfattat allt. Har aldrig kollat Grey's så är inte så hemma där. Den är ganska bra, bättre än Efterlyst iaf, så jag tror jag håller kvar vid den på torsdagar. Längtar dock supermycket efter mina tisdags-tv-kvällar. Desperate, Ugly Betty och Brothers and Sisters. :D Allt på samma kväll - underbart! ;)

Tänkte försöka läsa de där sista tjugo sidorna efter maten, kanske börja nu till och med. Får se om jag fastnar här vid datorn eller ej! Efter en stunds funderande... Nej, nu ska jag banne mig sätta mig så jag kan börja på nästa bok! Det är dock ingen morot i sig, men ändå! Moroten denna termin är ju att överleva vilket är lika med godkänt i de fyra momenten. Ciao!

Lite duktig!

Det blev lite skrivning. Nu har jag iaf börjat, hoppas jag kan fortsätta imorgon efter basgruppsdagen. Kollade iaf inte på tv! :) Kom på att jag måste hinna packa också. När ska det finnas tid till det? :P

Har glömt att berätta det sjukaste för dig Maria, på Alicia Keys konserten! Säger det IRL, så du får allt undra ett tag! :P Godnatt!

Försöker verkligen..

Hålla mig borta från datorn när jag är hemma och har självstudier. Men det går inte! Jag dras till den och spenderar alltför mycket tid på skitsaker vid den. :( Dåliga Emma!

Idag har jag läst typ tio sidor och lyssnat på min intervju från VFU. Mitt mål idag var att läsa 20 sidor till och därmed ha läst allt i en bok till (bok två av fyra + noll av tre kompendium) och skrivit om de två böckerna jag läst. Men ack nej! Aja, det går sakta men säkert framåt. Ska kanske ta några timmar nu och vara duktig. Nu på kvällen lockar ju dock dumburken. :P Tror iofs inte att det är något bra ikväll. Dumt att titta i tablån, för då hittar man alltid något man kan kolla på. :P

Försöker verkligen också att gå ut och röra på mig med Cindy och låta bli alla onyttigheter på kvällen. Svårt det där sistnämnda, men jag gör mitt bästa!

Emma ringde precis, trevligt så! Märks att vi varit ifrån varandra ett tag nu, typ pratat tre gånger den senaste veckan! :D Ska bli så mysigt att träffa dig igen gumms! :D

Usch det behövs verkligen städas här. Kanske skulle försöka göra det någon dag innan jag åker. Alltså imorgon eftermiddag eller fredag förmiddag. Känns ju dumt att lämna över det på Jonas, för man vill ju ha fint och städat när man kommer hem igen. När jag kommer hem måste jag dessutom fokusera på plugg eftersom det är inlämning den veckan. Men jag kan inte planera när jag ska städa för då gör jag inte det. Jag måste få ett städryck och städa som en galning. Så funkar jag! ;) Så hoppas jag får det imorgon eller på fredag. ;) Nej, nu när jag är inne på skrivning, ska jag nog skriva lite om den första boken jag läst. Börja på min examination d.v.s! Kommer kanske en rapport sedan, om jag var duktig ikväll eller föll för frestelsen. :P Ciao!

Vejbystrand!

Åhh vad jag längtar efter att få komma till Skåne, Vejbystrand igen. Tre månader sedan jag var hemma och saknar många sjukt mycket nu! Måste bara lägga in lite underbara bilder från sommaren 2006.


image94
Jag och Filippa i Jonas och deras hammok. Där är hon bara drygt ett år!


image95
Älskling hemma hos oss, vi firar mammas fördelsedag i slutet av juni.


image96
Hemmas hos Jonas, deras lilla kanin som brukar våldgästa! :)
Jonas har gett "honom" namnet Vingis,
eftersom hans öron ser ut som en vingmutter! :D


image98
En bild från studenten, pappa, Jonas och
Britt-marie, en bekant till familjen, i bakgrunden.


image99
Jag på balen fick också komma med. Fin va? :)


Nu ska jag fortsätta kolla på Red Dragon. Blir plugg imorgon istället. :P Ciao!



Tankar om... Blod!

och lite tankar om annat också!

Igår pratade jag med en i personalen på en av förskolorna jag sökte jobb på. Det visade sig att de trots allt inte tog in sommarvikarier (precis som på alla andra ställen :( ). De löser det med den ordinarie persolnalen. Idag när jag kommit fram till busshållplatsen hade jag ett missat samtal. Killen från förskolan hade pratat in ett meddelande om jobb i april. DUM, som jag var tänkte jag att jag ringer när jag kommit hem. Väl i skolan på föreläsning ringde det igen, men då kunde jag inte svara. Pratade med Teresia och kände verkligen för att åka ner och jobba. Plugga på distans liksom, beroende på hur länge de behövde hjälp. Jag blev mer och mer taggad och ringde iaf från skolan, men då visade det sig att killen hade gått hem, men pratade med en annan och hon sa att det redan hittat en annan. GAH! Så arg jag blir på mig själv. Det visade sig att det gällde en vecka i början av april då killen skulle åka på semester. Hade ju så gärna åkt ner och jobbat, tjänat pengar och kommit ifrån skolan lite. :( Jag känner ju att denna termin är så aptråkig att jag bara vill jobba istället. Blir mer och mer sugen för varenda gång jag är på praktiken.

Det är så skönt att jag inte längre känner tvivel kring min utbildning. Känns så skönt att ha hittat rätt och köra på detta. :D Kan ni fatta att om två och en halv vecka har jag gått halva utbildningen? Känns sjukt bra! :D Verkligen peppande denna tråkterminen.

Något mer som är trist är min inriktning. Är så sur på den för den är dålig för lågstadie. Jag har läst 10 poäng matte och 10 poäng svenska. Det vi lärde oss då var superbra, men känner att det är på tok för lite kött på benen för att bli klasslärare. Förstår verkligen kritiken kring inriktningen att det är en förskoleinriktning, trots att det ska vara lågstadie med. DÅLIGT! Oj, blev en massa tankar om skolan! Vad bra, då fick jag ur mig det också! ;)

Jag och Teresia käkade lyx lunch idag, på en restaurang vid skolan! Sedan ville Teresia ge blod (därav rubriken :P), pga. det som stod i tidningen idag.

image93

Men inte jag! Klart jag gärna skulle ge blod, men sist jag skulle ta blodprov, fick de sticka tre gånger för att hitta ett blodkärl! Blä! Hatar det, men Teresia får förhoppningsvis lämna blod om tre veckor. Det hjälper ju inte innan påsk, men nästa påsk kan hon ju bidra isf! Det är förresten en hel vetenskap det där med att lämna blod. Man får inte väga under 50 kilo, får inte vara förkyld, får inte lämna direkt efter graviditet, får inte ha allvarliga allergiska besvär osv. Man lär så länge man lever! Nu blir det att kolla klart på House, sedan blir det kanske lite läsning och ett avsnitt Prison Break - var längesedan. Imorgon är jag ledig så då kan jag förhppningsvis blogga mer! :) Ciao!

Modigt värre

Kollade på film igår, The Brave One. Handlar om ett par som blir överfallna i Central Park. Hon råkar sedan ut för en massa hemskheter, men möter iaf en vänlig polis. Slutet var mycket bättre än förväntat, trodde hela den otroligt bra filmen skulle förstöras, men ack nej! :) Jag avslöjar inte för mycket för ni borde se den! Som ni ser nedan är det Jodie Foster som spelar huvudrollen och hon är en grym skådespelerska, det märks tydligt i denna film. :)



image95



ALICIA KEYS!

Oj oj, har inte skrivit sedan i fredags. Förlåt!

Helgen då. Ingen har väl undgått att jag och Cindy kollade på Alicia Keys i lördags? Nej! :) Det var grymt! Älskar konserter alltså! Hon är sjukt duktig, både på piano och sång! Nu har jag äntligen lyckats lägga ut mina filmer på You Tube så de ska in här snart tillsammans med bilder. Det som var lite trist var att det tog så lång tid innan det började, lite skillnad gentemot Kent. Vi var där halv åtta när det stod att det skulle börja. Givetvis var det förband, inte mindre än fyra stycken! Först en kille som är med i Alicias kör, Jermaine Paul, grymt duktig med singel på g. Sedan var det något band, som jag aldrig uppfattade namnet på, synd för de var sköna, var en tjej som sjöng. Sedan var det en skrikig DJ, med för låg musik och för högt ljud på sin mikrofon, därefter körde Salem Al Fakir! Grym! Måste kolla hans konsert någon gång. Sedan tog det lång tid innan Alicia kom, men sedan kom hon efter nio! :D Här är introt!



Man ser inte det så bra, men när det blivit helt mörkt och
sedan tänds igen sitter hon vid pianot!
Älskar det introt, grymt skönt! :D


Bilder!


image79
Jag och Cindy, såå tjusiga! :D


Inte ens halvfullt när vi kom dit.


image81
Lite dans!


Både vacker och duktig är hon!


image85
Klockren bild!

Lite mer dans och hjälp från Jermaine Paul!


Håller på och laddar upp fler klipp, men det tar sådan tid. Det blir mer uppdatering efter prommen med Cindy! Ciao!



Uppdatering


Så här kommer två till av mina fina klipp från konserten, titta och njut!




Sure Looks Good To Me, från nya skivan As I Am.




No One, från nya skivan As I Am.



Svårt sjuk?

Läste denna hemska sak om Patrick Swayze, han är svårt sjuk och har cirka fem veckor kvar att leva. Historiens bästa film Dirty Dancing kommer evigt vara förknippad med honom. Här är de bästa sekvenserna enligt mig!






Du dödade den!

Åhh! Kollar på reprisen av fredagens Så ska det låta och Marie Lindberg fullkomligt dödade en av världens bästa låtar - Ironic. Håller med dig Maria, hon är inte bra någonstans på att sjunga. :(

Godnatt!

Snart smäller det!

Ni vet nog alla vad jag syftar på! Alicia Keys!!!


image78

Ska bli så grymt! :D Snart smäller det syftar ju till hemresan till Skåne också. Måste börja ställa in huvudet på att jag ska åka nästa helg. Annars blir det så konstigt och svårt med omställningen. Det är faktiskt jobbigt att åka hem. Det är så olika världar och mycket känslor förknippat med båda ställena. Det blir på något sätt en kulturkrock i min hjärna och det tar ett tag att vänja sig när man åker ner och upp igen. Aja! Men givetvis längtar jag så jag spricker! Såå mysigt! Men först är det Alicia! Love her! Ciao!

Super rolig vardagslyx

Igår blev det en impulskväll med Stand-Up på Syster o Bror som ligger i stan, vid tekniska. :) Det var större delen av kvällen väldigt roligt! :D Teresia och co var det jag gick med, vi var sju stycken. Vi käkade middag och drack några cider och det var inte så farligt dyrt, knappt 250 spänn med inträde för kvällen. Trevligt så! :D Måste vi göra oftare! Den 2:a april kommer vår allas älskling Björn Gustavsson uppträda. Tyvärr är matsalen fullbokad, kanske kan komma dit tidigt och hänga i baren. Skulle vara skitkul att se honom! :) Igår var de bästa iaf Ann Westin, Martin Björk och bäst av alla var Tobias Persson! Tog tyvärr inga bilder så jag har hittat lite andra på dem. :P


image74
Ann Westin, härlig Göteborgare!


image75
Martin med sin Lena. :) Han var bra, men hade nog för höga förväntningar på honom. :/


image77
Aldrig hört talas om killen, men ja jäklar vad bra Tobias Persson var! Skrattade så tårarna sprutade!


Idag har jag bara varit hemma och försökt plugga. Blev inte så mycket med det, läste lite men men.. Kanske ska läsa lite nu och iaf läsa ut en bok! :P Ciao!



Gratis är gott!

Vill rekommendera en sida som faktiskt har sänkt min månadskostnad på mobilen ganska mycket! Regga er idag! NU! :D

GratisSMS.se

Nu blir det lunch, en uppdatering om min väldigt roliga gårkväll kommer sedan! :D Håll utkik! ;) Ciao!

Ny bild

För alla er utseendefixerade så har jag nu lagt upp en ny bild! :P Tagen i lördags faktiskt! Godnatt och ciao mina vänner!

Vad sänder vi för signaler?

Nu har jag inte skrivit i bloggen på ett tag igen. Dåligt! Aja, här kommer uppdateringen. :)

Igår, måndags, var det praktik som gällde. Eftersom Jonas inte var hemma i söndags kväll kollade jag en romantisk komedi själv, View from the Top.

image71


Helt okej, gullig film liksom. Iaf så blev det sent och jag skulle ju upp tidigt och åka till praktiken. Det var jättekul att vara där igen och jag observerade och hade mig. :) Sedan åkte jag hem till Cindy och kollade in hennes lägenhet. Gud vad fint det blev! Helt annan lägenhet! Super mysigt. Det var fint innan också, men det här var superfint. :) Här kommer bilder på kuddarna jag sydde till henne! Så tjusiga! Och så duktig jag är! :D


image72
Ovansida!


image73
Undersida!


Vi skulle ut och gå ihop, men satt och snackade hur länge som helst. Supermysigt! Sedan gick vi iaf en runda runt Mörtsjön och jag var hemma vid halv sex. En riktig heldag med andra ord! Jag var helt slut och kröp ner till Jonas i sängen som redan låg och vilade. men det varade inte länge för sen kom älskade Filippa och Carro. Också supermysigt! Den lilla tjejen är så underbar så det finns inte!!! :D Så kul nu när hon pratar så mycket och man kan faktiskt bara sitta och prata med henne när hon leker. :) Sedan blev det givetvis Anna Pihl och sedan blev det plugg! Läste faktiskt två timmar. :) Så mycket har jag inte läst på två veckor. :P Sedan var det godnatt!

Tog sovmorgon idag till halv tio. Började inte skolan förrän 13 idag, med seminarie. Köpte också tre böcker till det sista momentet. Skönt att slippa tänka på böcker nu! Har lånat böcker av en gammal kursare till denna och bytte med en annan gammal kursare till nästa kurs. Nice! Och framförallt billigt! Vilket kan behövas när jag shoppat upp alla mina pengar! Efter skolan lyckades jag dra med mig Jonas ut på en promme, en kortis bara, men en skön sådan! Solen har ju skinit så varm hela dagen så ville bara ut en stund innan den gick ner helt. Vi traskade runt i skogen här vid oss. :) I skolan såg jag även att det är pub i skolan på fredag! Givetvis ringde jag Teresia och frågade om vi ska gå. Ska snacka mer på föreläsningen imorgon, men det lutar åt lite pubande på fredag! :D Nice!

Pratade med mamma och Emma älskling innan! Såå mysigt. Bara dessa två samtal tog väl några timmar. Men det var trevligt! :D Nu kollar på Brothers and Sisters. Så bra program! :)

Grattis till Christoffer och Evi som var på ultraljud idag. Allt såg bra ut och Evi är i vecka 20, vilket innebär att en liten pojke kommer till världen den 25:e juli. :D Glad för er skull! :)

Usch mamma sa en hemsk sak... En tjej (17 18 år kanske) i Ängelholm, gamla grannar till oss, blev våldtagen i helgen. Så hemskt när det händer i vår lilla stad och att det är så nära en ändå. Vad sänder vi egentligen för signaler till våra barn och unga idag? Varför sker det så mycket våldtäkter? Varför förgriper sig unga killar på tjejer? Varför? Hittade lite sidor, här och här. Jag känner att jag som lärare på något sätt vill hjälpa till att förhindra detta. Jag vill inte, som jag såg en sida hade som rubrik "Skriv på mot våldtäkter". Vad hjälper det att jag skriver under? Inte ett skit! Vi måste få ändan ur vagnen och göra något som verkligen förändrar! Inte skriva sitt namn på ett jäkla papper. Det förändrar inte attityder och förhållningssätt och hjälper definitivt inte alla offer och förövare som finns därute. Iaf, jag kan ju inte gärna ha sexualundervisning med mina 7-åringar, men jag kan ju ändå förmedla ett förhållningssätt som alla måste lära sig och som gäller i fler situationer än våldtäkt. Att man har rätt att säga nej om man inte vill något och att man aldrig någonsin får tvinga någon till något de inte vill göra. Det kan vara allt från att leka något man inte vill till att få någon att stjäla eller ha sex. Hittade artikeln på HD, men det står att det var ett våldtäktsförsök. Lika hemskt ändå. Känner för dig och din familj.

Helgen i bilder

Här kommer bilder från fredagens Wii kväll med Stoffe, Carro, Linda, Jonas och jag. :)

image59
Bröderna Brothers (som pappa brukar säga :P), Stoffe fular sig!


Jag och Henke spelar Gura Hjälten 3!
Linda och Carro rockar i soffan. :)
Jonas och Stoffe rockar ännu mer med gurorna!
Sådär ser det ut när man spelar och någon leder stort.


image63
Jag och älskling! <3


Sedan blev det Mario och Sonic Olympic Games! Alla sitter laddade och Stoffe fular sig igen. :P
Jonas kastar slägga och tar i som bara den!
Alla fyra springer för glatta livet på 100 meter!
Carro skjuter lerduvor och Stoffe fular sig för tredje gången i bakgrunden! :D


image69
Min söta favorit, Yoshi! :)

Så såg det ut och som ni märkte i bloggen blev det seeent.. :P Igår kväll var Cristoffer och Maria här! Har inte fått bilderna Maria tog än, men det kommer kanske. :) Vi hade iaf supertrevligt som vanligt! Käkade (god :D) mat, kollade Melodifestivalen (i vanlig ordning) och spelade Wii. :) Vad annars? :D Riktigt bra deltävling förresten! Hejade klart på Bengtzing och Perelli! GirlPower! Men fy, vad smala de är båda två. För smala?

Jonas är hos brorsan sin och får hjälp med plugget. Därför ska jag nu kolla tv, eftersom jag blivit helt förslappad med pluggandet så kan jag lika gärna kolla en film och svulla lite chips och dip från igår. :P Alla ursäkter för att slippa plugga är bra ursäkter! Eller? ;) Ciao!

Förresten, tänker på dig Emma gumman, tråkigt att hemfärden blev så himla mycket försenad. Längtar efter ditt samtal, inte hört din röst på två månader ju. Kärlek!





Klockan är mycket!

Oj oj oj! Nu är klockan mycket! Ikväll blev det tacos med Stoffe och Carro. Även Henke och en kompis till Carro, Linda kom hem till oss. Det blev en massa Guitar Hero, så jäkla roligt. :D Sedan spelade de andra Super Mario på Wii och jag sa godnatt till grabbarna vid två. Då skulle jag sova och inte fatsna vid datorn! Nu har jag fixat med musiken på datorn och nu ska jag sova. Tror grabbarna stängde ner för ikväll nu. Ska ut och gå imorgon förmiddag med Cindy. Puh! Undrar hur det ska gå med så här lite sömn. :P Aja, bildbevis från kvällen finns och kommer att hamna här sedan! :)

Idag skulle jag ha pluggat hemma, blev inte ett skit. :( Får försöka ta igen det imorgon och på söndag. Jag sydde klart Cindys kuddar idag, de blev superfina! :D Kommer kanske bilder sen. :)

Nu är det godnatt! Ciao!

RSS 2.0