Kick-Ass

Kollade på denna film för ett tag sedan. Den var rolig, men ganska blodig och med lite mer allvar än jag trodde. Se den om ni vill skratta lite.

http://www.thinkhero.com/wp-content/uploads/2010/01/Kick-Ass20movie20poster20final.jpg



Några nya inköp

Här är de senaste godingarna i min garderob! Som vanligt gör de sig inte rättvisa på galge...


Tunika från Gina Tricot


Linne från H&M


Tunika från MQ


Klänning från MQ


Klänning från MQ


Linne från MQ

Älskar MQs märke 365 Sunshine, tror alla kläder från MQ var av det märket. Mycket sommarfint har de!



Säljes: Lila vikbar Nokia

Någon som är sugen på att köpa en mobiltelefon?

Den är köpt i slutet av mars, endast tre månader gammal alltså. Nypris 1700:-

Kvitto, garanti och alla orginaltillbehör medföljer. Läs mer om den på Nokias hemsida.

Lägg ett bud!

 


1 dag kvar

Imorgon jobbar jag sista dagen innan jag tar två veckors semester. Känns helt galet skönt att få åka ner till Skåne och vila upp sig! Hade tänkt visa mina senaste inköp men det mesta ligger nog i tvätten. Ska se om jag kan fota lite i helgen och lägga ut. Nu ska jag hoppa i säng! Godnatt mina vänner!


Shutter Island

En filmrekommenadation kommer som utlovat. Denna film trodde jag skulle vara sjukt läskig. Stålsatte mig och vi tryckte på play. En riktigt schysst rulle spelades upp. Om den var läskig, ja! Men inte skräckfilmsläskig utan psykologiskt läskig. Den handlar om en polis som åker till en ö för att utreda en rymning från ett fängelse för de psykiskt kriminella. Mycket spännande, intressant och med en rejäl tvist! Se den absolut!


http://spindeltjejen.files.wordpress.com/2010/02/shutter-island-poster.jpg

 

 


Tänkte först skriva att det är en under...

Tänkte först skriva att det är en underbar morgon, men kollektivtrafiken gör sitt bästa för att förstöra den... Jag är iaf en mycket stolt fröken då barnen framförde mycket fin sång igår! Blev sent igår då vi hade möte och avslutning för personalen med. Var hemma kl. 22. Ikväll blir det mys med älsklingen, ska äta tacos och ha det gott. :) Ha en fin dag!


Senaste skiten

Har lite att skriva om. Några filmer och musik att rekommendera. Bröllop igår, kommer bildbevis och mer rapporter om det senare i veckan. Har blivit iPhoneägare då jag ärvt Jonas gamla. Tusen tack älskling! Imorgon är det jobb, sommarfest och sedan möte, middag och brännboll med kollegorna. Ska även ta med mina smycken och visa de. Hoppas de är uppskattade! Har även shoppat lite fina kläder som jag skulle kunna visa i veckan. Mycket bilder ska ni få iaf! Nu ropar sängen, godnatt kära bloggläsare!


Idag regnar det... Jag räknar iaf ner. Ef...

Idag regnar det... Jag räknar iaf ner. Efter denna dag jobbar jag bara nästa vecka också sen är det semester några veckor! Skåne, jag längtar efter dig! Saknar alla mina sötnosar!


Vardagssörjan

Livet rullar på här hos mig. Jobbar och står i, pluggar på helgerna. Jag var dock ledig i lördags, helt underbart och välbehövligt. Jag och älsklingen hade en lugn mysdag. Vi slappade här hemma och åkte sedan till Vaxholm, strosade runt lite och kollade in omgivningarna. Påminde om Båstad, dock inget öppet hav, utan skärgård istället. Sedan blev det middag och film hos Jonas syrra. Impulsiv och trevlig dag!

Det verkar som att vi haft mycket finare väder här uppe än i Skåne. Väldigt lite regn tycker jag och varmt om dagarna. Har varit 15-25 grader de senaste veckorna. Riktig sommarvärme! Nice!

Förra veckan var jag och Jonas på handledarkurs. Min älskling ska handleda mig till ett körtkort! Nice att ta tag i det äntligen. Mycket att lära, men det blir nog skitbra. =D

För en vecka sedan tittade även en ny människa ut. Ska bli såå mysigt att komma ner till Skåne och mysa med nyfödd bebis! Förresten, nedräkning till semestern, bara 7 jobbdagar kvar! Det var nog det jag hade att berätta för denna gång. Ni som kommit ner hit, belönas med en bild!


Foto taget 2009 mot Kullen från Vejbystrand

 


RSS 2.0