SMYCKESKVÄLL!

Kom och kläm och känn på mina handgjorda, unika smycken. Jag säljer armband, halsband, örhängen och set till bra priser (75-275 kronor) och i många olika fina utföranden. Titta gärna in på min hemsida där alla smycken finns på bild – www.emmak.se

Smyckeskvällen går av stapeln onsdagen den 1 juli i Vejbystrand, Ängelholm. Den pågår från klockan 19-21 och det bjuds på fika! Bara det är väl skäl nog att komma? :) Maila mig på [email protected] om du vill komma, så får du adressen! Ta gärna med en vän eller två och skriv hur många du tar med. Glöm inte kontanter!

Varmt välkomna!


Skyller på Facebook...

Sjukt dålig uppdatering här, skyller på Facebook och det fina vädret och mitt fullspäckade schema! :P Det jag skrev i föregående inlägg utökas varje dag. :P Nya glasögonoch solglasögon är iaf beställda, kommer bli grymt!

Imorgon bitti drar vi som sagt till lalandia så då kommer uppdateringen vara lika med noll, tyvärr... Ni får vara ute i solen istället för att sitta framför datorn! :P


Lonely in Skåneland

Idag har älskling lämnat mig själv i Skåne och åkt upp till Stockholm för att mecka bil och jobba. Tråkigt, men nödvändigt för honom. Jag har därför gått och skaffat mig Facebook, så jag har något att göra om dagarna. :P Nej det är fullt upp.

Veckans schema är som följer:

Måndag: Lunch på Tunneberga, där kompisen Johanna jobbar. Stranden och/eller
               promenad + utegympa på kvällen.
Tisdag: Jobba 13.30-19.30
Onsdag: Kolla bågar + utegympa på kvällen
Torsdag: Inget planerat, cykla med pappa kanske?
Fredag: Älsking kommer hem på eftermiddagen, så mys med honom och middag med
              hans familj
Lördag-Måndag: Åker till Lalandia i Danmark för att fira mammas födelsedag, ska bli såå
              mys och enda gemensamma semstern för mig och älskling. På måndagen blir
              det även en tripp till Tyskland. :)

Fullt ös! Kul kul! Nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon. :) Nej, jag ska skriva en liten lapp först. :P Berättar mer sedan! Ciao, adda på Facebook vettja! ;)

Middag och film

Idag har det inte gjorts mycket. Målat naglarna, solat och gjort efterrätt, men det är nice. :) Efterrätten bestod av limemarinerade jordgubbar och chokladyoghurt, smaskigt så. Till middag gjorde Christoffer och Evi hamburgare. :) Gott! Nu ska barnen läggas och sedan blir det Lund/Kollbergs storfavorit, Jönssonligan! :D Ciao!


Glad midsommar!

Önskar vi från Vejbystrand!












Lite sent, men eftersom det började åska igårkväll när jag tänkte ladda upp bilderna så blir det idag istället. :)



H&M Fallclothes

Detta är nu hemklickat för en lagom summa pengar:









Behån är inte från höstkatologen, men tog den med! :)


Mycket lila, men det är ju såå fint! Detta dimper ner i Juli, kul med höstkläder då... :/



Framme!

Nu är vi i Skåneland! Datorn är installerad hos päronen, nice! Middagen står snart på bordet. Känner mig nästan som Nils, Storstadspojken, snart kommer den trotsiga tonåringen i mig fram. Ciao!

Avsked..

Nu har jag sagt adjö till min fina fina Teresia. Hon är en av mina bästa vänner, en av dem jag umgås mest med och även den jag ska skriva uppsats med nästa termin. Hon är en bra vän, som lyssnar och stöttar och framförallt skrattar med mig. Du betyder mycket gumman! Vi har haft mycket kul ihop och hoppas du kommer ner och hälsar på i skåne i sommar med, annars blir jag nog tokig och kommer få en massa Teresia-abstinens. :)

My honey bunny! ;)

Förresten, folk verkar ha blivit lite intresserade av förra inlägget då jag har ca dubbelt så många besökare idag. :P

Fick ett ryck och ville beställa från H&M:s höstkatalog. Då går det inte att gå till kassan p.g.a. underhåll. Det är väl inte meant to be? Aja, försöker vid tolv igen.

Åhh är trött, vill sova nu. Väntar på att älsklingen ska komma hem. Har faktiskt packat klart inför avresan också. Gjorde det medans snälla söta rara Teresia lagade mat och diskade. Tack darling! Nej nu är det bara en massa babbel om allt och ingenting. Nu ska jag.. Hmm... Vänta på H&M.. Suck.. Godnatt och vi ses i skåne imorgon! :)


Tävla

Är med och tävlar om en goodiebag hos Moncans. :)





Respons?

Trodde jag skulle få mer respons på barninlägget. Jonas sa bara "mmm" när han hade läst. Förväntade mig en kommentar från mamma och pappa, typ "jaaa, vi vill ha barnbarn, sätt igång och producera NU" eller "neeej, ni är fööör unga".. Men icke sa nicke. Vad ska man behöva för att få lite reaktioner?!

JAG ÄR GRAVIIIID!

Nu då? :P


Ännu fler armband!

Nu ligger det uppe ännu fler armband på min hemsida - emmak.se. Det är bara att shoppa loss och ladda upp förråden inför sommaren!



Ett urval av de sju nya armbanden, detta finns även i rosa!



Jag vill, jag vill med!

Läste att Stina-Lee är gravid. Ja, den Stina-Lee, 22 år och gravid. Jag vill också ha en liten bebis. Varför ska allt vara så perfekt och planerat? Skolan ska vara klar, man ska ha ett fast jobb och det perfekta huset. Jag längtar så tills dess och vill bara att tiden ska gå mega fort så jag också kan få ha en liten kula. Åhh, jag blir galen!!? Klockan är ju inte ens tio... :(


Sigtuna baby!

"London baby" som Joey i Vänner sa. Idag var det "Sigtuna baby" som gällde för mig. Det blev en dryg timmes resa till Sigtuna, dä jag mötte upp Helena med barn. Vi åt en supergod lunch och promeerade genom centrumet. Så här mysigt är det i Sigtuna:

Sigtuna - Sveriges äldsta stad.

Inte min bild, hade faktiskt ingen kamera med mig. Men förstår varför det ser ut som det gör, är tydligen Sveriges äldsta stad så de vill behålla den känslan. Supermysigt iaf! Nu är jag hemma och ska slänga mig i soffan, skönt! :)



Dubbelbröllop i Djursan!

Igår var det dubbelbröllop. Det var väldigt trevligt och roligt under kvällen! Ska slänga in lite bilder tänkte jag, men fotade inte så mycket med min kamera, tänkte sno Jonas syrras bilder, lite från kyrkan och dansgolvet och så. :) Men kan visa dem jag har. :)


Jag innan vi åkte iväg!


Frisyren jag slängde ihop!


Oliver i bilen påväg dit!


Jag och Jonas, påväg till efterfesten i en buss de hyrt.


Christoffer dricker spetsad mer!


Svärfar med bordsdam!


Dessa glada och trevliga satt mitt över mig!


Söta Sofia som är född 871203 precis som jag! :)


Kusin till Jonas med pojkvän.


Kusin två med flickvän.


En av de två brudarna! Vacker som en dag! :D

Nu blir det chips och dip framför tv:en och Prison Break!


Iväg till stan

Nu är jag fixat och trixat färdigt, fick sådant oemotståndligt begär att locka hela håret och sätta upp en cool frisyr (idag med :) ). Så här ser jag ut innan regnet pajjat frillan:




Bilderna från bröllopet kommer sen när vi kommit hem! Ciao!

Frisyr

Vet inte riktigt hur jag ska ha mitt hår på bröllopet. Kollade runt på lite bilder på nätet och åt det hållet blir det väl. Ser ut ungefär som min balfrisyr och den var grym! :) Vad tror ni, blir det bra? :)


http://3.bp.blogspot.com/_iw669koADuw/SYyyjBbkV4I/AAAAAAAABDs/3a_60cCFkJ4/s320/Val%25207.jpg

It's me

Så här såg jag ut ikväll och ja, gör fortfarande faktiskt.





Nya skjortan med ett sidenband.

Vi är precis hemkomna från middag hos Jonas bror. Trevligt med sådant mitt i veckan! :) Nu blir det soffan eller smycken. Inte bestämt mig än. Soffan och tv:en är väldigt lockande. Ciao på er!



Bästa studenten :)

Jag och Helena, som jag skrev sista tentan med, vi fick ett A på tentan! Wiiii! Är man toppstudent eller är man? ;D Två A på raken och ett B i slutbetyg hoppas jag! Det kändes grymt skönt att få veta det, nu är det sommarlov på riktigt!

Vet ni vad jag kom på? Snart är det dags att åka till skåne och vara där i tre månader. Det betyder hej alla kompisar i skåne, men också hejdå alla underbara här uppe. Inga roliga SATC-kvällar med Teresia, inga mysiga luncher eller fikor med shopping med Maria, inga trevliga babbelstunder med Kajsa, ingen träning eller långa promenader med söta Cindy... Usch vad jag kommer sakna alla! Det får bli telefonen, men hur kul är det? :/

Jag ser iaf framemot härliga kvällar med vänner och familj, trevliga jobbdagar med arbetskamraterna och mycket annat kul. Blir förhoppningsvis en liten resa med tjejerna och en tripp till Lalandia när mamma fyller 60! Det blir även ett bröllop till i sommar, kul som bara den! Grattis till er! Inte för att dem läser, men ändå. :) Vet inte hur offentligt det är, därför vågar jag inte säga vilka de är, men de står mig väldigt nära! :)

Nu är det frukost som gäller och sedan ska jag göra smycken för hela slaten! :)


Nattens tillverkning

Det märks när jag har lov. Jag har ro att sitta med mina smycken och kreativiteten födar. När jag pluggar är jag bara så där oskönt osugen på att göra smycken. Typ tvingar fram tanken "Ska jag plocka fram och se ifall jag kommer på något fint? Nej usch, jag vill inte..." Nu är jag ledig och det här pysslar jag numera med om nätterna:


Vilken är din favorit av dessa tre armband? Flätad mocka eller berlock?



Knåp och knep

Det är så kul att pyssla! Dessa knåpade jag ihop i ett nafs tidigare idag:


Blev riktigt nöjd med den blå röda! Coola små figurer! :D



Flott och klänningar

Mmm vad gott det var! Mätt och belåten flott Lisa! :) Vitlökssåsen var grym och egengjord! Pluspoäng på det.

Nu kommer mina kläder som jag redan älskar sååå!


Klänning från Salt, märke Only, såå söt!


Klänning från Gina Tricot, väldigt skön!


Skjorta från Gina som också var väldigt skön. :)


Trosor från Gina, där ett par var väldigt osköna, då larmet inte var borttaget. :/


Nagellack från Kicks och pyssel från Panduro. :)



Middag

Nu har jag plockat undan lite i sovrummet, invigt vår nya strykbräda genom att stryka de nya inköpen plus lite annat. Nu ska vi gå och käka. Ja vi är lata idag och går ner till grillen på hörnet. En kebabtallrik ska jag nog flotta i mig. :D Har fotat sakerna nu med, så ni får se sen! Ciao!


Överraskning

Begav mig till Solna centrum för att hänga med Maria. Blev en god brunch på Sandy's en ceasarwrap såklart sedan blev det shopping på Kicks, Panduro, Salt och Gina. Riktig impulsshopping, jag hade ju som vanligt inte tänkt handla något men oj så mycket fint. Ska jag fota och visa? Överraskningen var att skatten kommit in så då kunde jag shoppa lite till! :D

Jag blev sugen på nudlar efter kylan så ska koka lite nu! :) Hörs sen!


Nya smycken!

Nu ligger de nya armbanden uppe på hemsidan - emmak.se

De är lite utspridda men ni hittar säkert dem, annars är det bara att fråga! Nu är det godnatt som gäller!





Inte så mycket...

... att blogga om... Jag har suttit hemma mest hela dagen både igår och idag, så det blir inte så värst mycket att skriva om. Jag lagar lite mat, kissar, kollar tv och sitter vid datorn. Kul va? :P

Något som hänt är att jag fått svinkoppor. Igen. Får det sådär lite då och då. Låter jävligt osexigt och är just det. Osexigt alltså. Ser ut ungefär som munsår, vet dock inte hur kopporna skiljer sig åt. Fått lite på läppen och under näsan. Säkert ingen annan som ser det lika mycket som jag gör. Kankse därför jag håller mig inomhus, alltså för att det känns som jag har två stora berg i fejjan. Nästan iaf. Jag smörjer och smörjer. Ser ut som jag käkat semlor och glömt torka bort två fläckar med florsocker. Haha, nästa gång jag vågar mig ut och jag tycker någon ger mig en "åhh vad äckligt och åhh vad synd det är om dig"-blick ska jag bara peka mot ansiktet och säga "Oj, har jag florsocker kvar sen semlorna? Damn, måste skaffa en spegel!"


Åhh Asos!

Jag blir helt sjuk, vilka snygga kläder de har! Kolla på dessa:

ASOS Bubble Hem Bandeau Dress

Yumi Boutique Ticking Stripe Lace Edge Smock Dress

Traffic People Silk Floral Petal Blouse

ASOS Sleeveless Colour Block Bow Jersey Dress

To Love Kuvaa Stripe Frill Front Shirt Dress

Trollied Dolly Lace Top Butterfly Print Dress

ASOS Tonal Stripe Dress



Lite nya armband..

De senaste dagarna har sju nya armband tillverkats plus smycken jag ska ha på bröllopet. Här kommer ett litet smakprov på några av armbanden jag gjort:





Ska lägga upp alla på hemsidan så ni får spana där - emmak.se



Just det!

Vi kollade ju film i förrgår, närmare bestämt Nothing but the Truth. Den var lite seg emellanåt, men slutet var bra. En rikttig tvist. Den handlar om en journalist som avslöjar en nyhet involverande presidenten och en CIA-agent och journalisten tvingas avslöja sitt vittne, vilket hon vägrar. Spännande kamp!

http://z.about.com/d/movies/1/0/Q/V/S/nothingbutthetruthposter.jpg



EU-valet

Har tv:en på och kollar lite på Valvakan. Snart är alla röster räknade! Vinnarna är Piratpartiet och Miljöpartiet. Förlorarna är Vänstern och Junilistan. Jag röstade på en av vinnarna iaf! Både Moderaterna och Socialdemokraterna håller sina nivåer. Dock är valdeltagandet skamligt lågt jämfört med riksdagsvalen. Lite synd att människor inte engagerar sig mer i EU. Jag hoppas ni röstade?!!

Nu fick ni en liten snabbsammanfattning. :)


Brrr...

Det var inte skönt att sola innan idag. Trots att jag hade klänning på mig frös jag. Ungefär så här varmt kändes det:





Solig söndag

Trodde inte det skulle bli fint väder idag men nu har vi faktiskt klarat oss från regn i två dagar. :)

Igår fikade vi med Jonas bror och hans familj vid Ulriksdal slott. Ett växyhus där de har ett litet café. Varit där med dem innan men det var jättemysigt! Rena rama rånet att fika där bara! :P 100 spänn för en kaffe och två bakelser. Studentpriser! :P Vi gick fram och tillbaka, skönt. Sedan lagade vi mat och gick en sväng till affären och köpte godis. Mitt godis var dip och grönsaker! :D MUMS! Så det blev nog en timmes promenad allt som allt igår. Skönt, men jobbigt då förkylningen fortfarande är kvar. Den är mycket bättre idag!

Nu är det frukost som gäller, har dock varit uppe sen nio. Vaknade och tänkte att det är lika bra att gå upp! :) Kanske ska sola lite idag? Skulle vara skönt! Hörs senare!


Revolutionary Road

Då har man sett denna film också. Den var helt okej. Hade sina tvistar trots att det var en dramafilm. Lite väl tragisk kanske, men ändå. Får en att vakna upp lite. Antingen är man nöjd med det liv man lever eller så vill man förändra saker, och då bör man inte vänta. Nu ska jag tappa upp ett bad och kurera mig lite till.






Sjukling

Jag tar tillbaka det jag sa. Glöm att det blir bättre ens om man har nässpray, panodil OCH halstabletter OCH hosttabletter. Jag är så förkyld som en människa någonsin kan bli. USCH!

Jag släpade mig iaf in till stan igår för att träffa dessa sötnosar:

Kompisen Emmi och hennes Liam!

Haha, Liam spanar in mig! :)

Det blev en lunch och kolla på barnkläder på Åhlens. Trevligt så! Nu ska jag äta lite lunch och gosa ner mig i soffan med en film. Ciao!



Dagen som gått

Idag är det onsdag. Jag jobbade som sagt idag, var vikarie i en etta. Gick superbra! Så skönt att de har sådana små klasser i f-klass och ettan. Hade tio barn liksom! Tre var iofs borta. Riktigt pratglada barn! Knappt så jag fick en syl i vädret. :P Passade också på att köpa en liten blomma till min handledare Åsa som går i pension nu till sommaren. Hon är en superduktig lärare som inte alls tappat gnistan eller kör på i samma spår som för 30 år sedan.

Har även fotat klänningen till bröllopet då det är mycket snack om den. :)


Har bytt bandet i midjan, ser rosa ut men är ljuslila.

Nu saknas smycken och hur håret ska sättas upp. Nu ska jag hoppa i soffan och kolla på missade avsnitt från igår. Jag har typ blivit förkyld. :( Halsen och huvudet gör ont, näsan är lite snorig med. Har inga värktabletter så får köpa det imorgon. Typiskt när man har en massa kul inbokat de närmsta dagarna. Aja värktabletter och nässpray så är det mesta löst! :D



Vårdisktrasor

Pyssel-Emma är i farten! :) Gjorde dessa tjusiga för ett tag sedan!

Nu blir det att hoppa i säng efter ännu en fartfylld dag! Men vet ni vad? Nu har jag SOMMARLOOOV!!! :D Ska hoppa i säng, för imorgon ska jag jobba som vikarie i en etta på skolan där jag gör praktik! Godnatt!





Vårskor - check

En grej till att checka av på listan! Här är fynden från Skopunkten - 3 par för 350 spänn! :D


Vita högklackade, framförallt till dubbelbröllopet om mindre än två veckor


Snygga bruna med kilklack. Dessa fick jag gratis! :)


Spetsig ballerina. Ser hårda ut, men var supermjuka och coola! :)


Var det godkända köp? :)



Mors dag

Så här snäll är jag som skickar en tanke på posten till min lilla mamma! ;)

Framsida

Baksida

"Bara" en sida på denna disktrasa

Lätt att göra och väldigt personligt!



Hjälp! Kris!

Ja det är en skokris! Vill ha ett par snygga skor till klänningen jag ska ha på bröllopet.

Skopunkten:

Favoriten!

Grymt snygga, men 9 cm klack. :/


Lagom klack.


Lite tråkig kanske?


Din sko:

Ännu tråkigare än föregående?

Snygg, men ingen speciell sko.


Vilken sko tycker ni är snyggast?

Fullt upp

Hela helgen har det varit fullt upp! Även om det inneburit en del slappe också. :) Fredag var det tjejkväll, väldigt trvligt sådan. :D Dock kunde en inte komma pga. sjukt barn. :( Lördag blev det att steka lite i Täby, sedan hem och duscha för att åka till Jonas bror på inflyttningsfest. Trevligt det med! :D Söndag blev det att åka till Täby och steka igen och det var olidligt varmt att ligga och sola i trädgården. Lyckades pressa lite iaf! På kvällen käkade vi supergod middag. På kvällen joggade jag en kortis! Första gången på länge jag löpte, blev 2 km i spåret här i skogen. :D Bättre än inget!

Idag var det redovisning av projektet vi gjort under praktiken. Imorgon ska det sista skrivas klart, sen är det sommarlov! Efter skolan slängde jag mig i solen till sex, lagade mat och gick sedan en 45 minuters promenad med Jonas! Mys pys! Kom hem och har kollat en stund på Shrek som går på tv. Världens bästa animerade film! :D Nu är jag helt slut efter denna fullspäckade dag och helg. Så otroligt skönt väder, tråkigt att det blir sämre imorgon. :/ Nu blir det lite mer tv.

Just det, ni ska få hjälpa mig med ett problem sen!


RSS 2.0