Bloggpaus

Ja jag har väl gjort en Blondinbella. Jag har inte orkat med bloggen på sista tiden. Det har varit fullt upp kan man säga! Jag har ju inte sjukskrivit mig eller något sådant som Blondinbella gjorde, men har haft och har fortfarande mycket att göra så bloggandet kommer väl igång igen när jag känner att jag hinner med den och har lust att blogga. Känner att jag tappat lusten helt. Vi hörs när vi hörs! Ha en underbar jul och ett trevligt nyår, om vi inte ses innan dess.

Snö

Nu snöar det för fullt här! Årets första snö för mig. :) Vet inte om det är mysigt eller för tidigt med snö. Lite mysigt känns det just nu, när man sitter inomhus och kollar på Madagaskar. :) Lovar jag ska bättra mig med bloggningen! Hörs snart igen!

Tjing!


Mode!

Gratis är gott! Gratismode.se är ännu en sådan "gratis"-sajt. Men nu ska jag bannemig försöka satsa på att klicka hem lite poäng och få en presentcheck på typ H&M - HELT GRATIS! :)

Bli medlemmar ni med!

Busy helg

Känner mig så tråkig som inte är så flitig bloggare just nu, men det är fullt upp! Det gick bra att passa barnen, kan berätta mer om det sen. Idag har jag mest slappat så blev det lite middag i Täby också. Nu ska vi sova!

Hörs imorgon, för hinner nog blogga lite innan skolan som inte börjar förrän 13. :)

Tjing och godnatt!


I mitt iTunes

Just det! Tänkte skriva en liten lista på vad som spelas i mitt iTunes just nu. De är grymma låtar!



Top fem just nu:
Christina Aguilera - Keeps gettin' better
Divine Brown - Meet me at the Roxy
Kleerup Ft. Titiyo - Longing for Lullabies
Pink - So What
The Ting Tings - Shut Up and Let Me Go

Andra grymma låtar:
Britney Spears - Womanizer
Chris Brown - Forvever
Darin Ft. Kat DeLuna - Breathing your love
David Guetta and Chris Willis - Tomorrow can wait
Eva Avila - Give me the Music Turned up
Gabriella Cilmi - Sweet about me
James Doman - Everythings Gonna be Alright
John Dahlbäck - Everywhere
Kate Ryan - Surrender
Katy Perry - Hot N Cold
Keri Hilson - Energy
Lady GaGa - Pokerface
Linkin Park - Leave Out All the Rest
Little Jackie - The World Should Revolve Around Me
Michelle Williams - We break the Dawn
NAS Ft. Keri Hilson - Hero
Ne-Yo - Miss Independent
The Script - The man who can't de moved
Swinglfy - Singing that melody
The Verve - Love is Noise

Puh! Det var många, men alla ack sååå bra! Åhh nu blir jag ju sugen på att ut och dansa. Men jag vet inget bra ställe som spelar den senaste musiken. Aja! Någon som vet ett bra ställe i Stockholm utan en massa stureplans brats, där det inte är 25 års gräns och där de spelar den senaste musiken, men blandad musik? Let me know!

Nu blir det Prison Break, lite sent med film nu.

Tjingling!


Älskade polotröja

Lovely H&M of course! :D Detta är min nödvändiga shopping som fick vara ett undantag i köpstoppet!



Måste ju bunkra upp inför vintern när det är så förbannat kallt. Imorgon blir det definitivt polo med fleece och varma jenas och vinterjacka, så jag inte fryser stjärten av mig när vi ska leka ute.

Tjingeling!


Ojämn nivå

Som vanligt är bloggningen inte speciellt regelbunden. :P Om ni vet hur mycket jag har att göra så förstår ni. :P Ska ta en snabbgenomgång av de senaste dagarna.

Tisdag: Skitbra föreläsning med två grymma föreläsare på förmiddagen. Lunch och shopping på eftermiddagen. Lite slapppe på eftermiddagen blandat med lite plock här hemma.

Onsdag: Vikariat på skolan, textillärare 8-15 med treor och sexor. Märktes att de hade haft lov, de kändes mer utvilade och inte lika hetsiga. Skönt tempo! Fick även reda på min lön! Wehoo, den är grym! :D Sedan blev det nödvändig shopping. Berättar mer om det sedan! ;) På kvällen kom Maria hit och käkade middag med mig och snackade skit i några timmar. Nice!

Torsdag: Seminarie på förmiddagen, bra som vanligt! Kunskapsspäckat! :) Sedan trevlig lunch med klassisar och sedan räknade jag och K (tjej från klassen) matte ihop hela eftermiddagen till 16. Vi har väldigt kul ihop! Funkar väldigt bra ihop. :D Kul!

Fredag: Idag hade vi seminarie till halv 12. Sedan träffade jag Teresia vid tolv, vi käkade och satte oss för att plugga. Efter denna vecka var jag helt slut och satt och slumrade med boken i knäet i bibblan. Lagom pinsamt så jag gick hem och sov jättelänge istället. :/ Inte bra eftersom jag ska upp typ sju imorgon. :/ Men men! Det blir nog bra!

Lite dumt idag, jag missade Idol. Hur går det ihop liksom?!! Älsklingen kom hem, jag lagade mat och vi åt, sedan kom Henke hit och jag diskade lite. Kollade klockan och då var hon ju för fan kvart i nio!!! Jag som hade sett framemot Idol och lite svull (chips och dip, vad annars? :P). Får bli imorgon istället då det ändå inte finns något vettigt att titta på. Nu blir det nog en film och svull iaf! :D Ha en super trevlig fredag så hörs vi när jag har tid! :P


Taken

Just det! Det blev ju en film i söndags. Taken hette den och handlade om en man vars dotter blir kidnappad. Dock är han rutinerad på området. Han gör allt för att få hem henne igen. En bra film! Lite förutsägbar och mycket fighter, men ganska verklighetstrogen ändå.





Fin fina saker

Lovely Lagerhaus! :D



Bordstabletter, hjärtform, God Jul-kökshandduk och hjärtskål!



Plastburkar (behövs verkligen) och ljus som matchar vardagsrummet. :)



Toapapperskorg som vi varit helt utan sen vi flyttade hit!



Svart tvättkorg med ornamentmönster i sammet. :)


Nu ska jag packa in alla grejer på rätt ställe. :D Väntar sedan på att vi ska åka till Täby när älsklingen kommer hem. :) Hörs senare!

Tjing på er!

Emma <3 shopping :D

Åhh vad jag älskar att shoppa! Nu är shoppingnerven stillad för en tid framöver!!!

NEJ!

Jag har inte brutit köpstoppet. Det gäller fortfarande. Jag har shoppat på det gemensamma kontot, på Lagerhouse! :D Massa fina saker. Ska springa och fota det snart så ska ni få se allt fint. :)

Tjingeling!

Från latmask till företagsam kvinna!

Det tycker jag iaf. Från att ha bott hemma hos svärisarna till att flytta hemifrån och flytta ihop med min sambo, förlovat oss och nu har jag gått och hittat inte bara ett, nej utan två extrajobb! Det låter väl kanon? :D Idag träffade jag G och barnen (G är mamman och A är killen och E är tjejen, lättare så. Dels för att inte avslöja deras namn och dels för att jag inte behöver skriva ut heka namnet :P Hur var det nu? Hade latmasken försvunnit egentligen? ;P)

Iaf, jag och G träffades och hämtade barnen tillsammans. Tog sin lilla tid med promenad hit och dit. Men till slut var båda hämtade och vi begav oss hem till dem. En mysig liten plottrig lgh på söder. :) Inget sådant kliniskt stilrent hem. Bra tycker jag! Passar när man har två mindre barn. :) Vi ska nog ha roligt ihop på lördag då jag ska passa dem för första gången. :) Ska vara där redan kl. nio, puh! Men skönt att det är nära, tar drygt en halvtimme att åka om allt klaffar. :D

Nej nu ska jag hoppa i säng efter en tröttsam men rolig dag. Imorgon är det föreläsning och lunch med en trevlig ny vän. :D

Godnatt mina kära läsare! :)


Blocket

Nu finns en ny uppdaterad annons på Blocket:

Blocket.se - Min annons

Spana in den och köp nu för bövelen lite fina smycken på via min hemsida! ;D


Laddad med julklappar!

Det är precis vad hemsidan är. :D Här kommer en länk för er som glömt bort den


www.emmak.se


Passa på att köpa julklapparna tidigt i år! Passa även på medan det finns fina mockaarmband, söta berlockarmband och fina länkhalsband kvar. Som ni ser är lite smycken redan sålda.

Har ni riktig tur kanske det kommer upp lite fler saker innan jul, men det kan man inte lita på, så passa som sagt på och var ute i god tid mina vänner! Vill ni ha specialarsmycken kan vi säkert ordna det, hör bara av er på emma@emmak.se eller via formuläret på hemsidan.

Nu måste jag nanna så jag är pigg inför en lång dag imorgon!

Tjing tjing tjing på er!


Stora lass :)

Nu blir det glass i stora lass (den bästa just nu givetvis :D) och en bra (förhoppningsvis) film i soffan med älsk!!!


http://www.petersobol.com/benjerry/images/halfbaked.jpg



The Bank Job

Så hette filmen som sågs igår. Den var helt okej. Inte den bästa utav den typden av film, men ganska bra. Rolig emellanåt då det verkliga livet spelar en spratt som gör att misstag gynnar en, utan att man vet om det. Se den absolut!


http://00964.webs.com/36318.jpg



Drömma går ju...

Dessa kläder sitter jag och drömmer om just nu, från Gina Tricot:

Enfärgade drömmar. :)



Hett med rutigt!



En sådan måste införskaffas, att ha nu när det är megakallt. BRR!



Barnflicka imorgon istället?

Det blev ingen träff idag. Det var meningen att vi skulle träffats efter de varit på museeum, men barnen hade så kul så de vill inte åka hem. :) Till slut bestämde vi för att ses imorgon istället. Så då ska jag direkt efter skolan hänga med Gabriella för att hämta barnen och sedan åka med dem hem. Det är ju ännu bättre för då får jag se både skola och hem. Blir kanon! Haha, jag som hade gjort mig så fin, men men! Så blir det ibland. :)

Idag har jag istället hunnit fixa med alla mina smycken jag gjorde igår, de är fotade och skrivna om så snart läggs de ut på hemsidan. :) Måste även ta bort de som är sålda. Får fixa det ikväll efter middagen (Wok, MUMS!) och innan film. :D

Ska ge er info om filmen vi såg igår också ju! Ska även försöka hinna skriva in lite recept i mina fina receptbok jag fick av tjejerna i inflyttningspresent!

Tjingeling sålänge!


Barnflicka?

Det blir jag kanske. Ska snart iväg för att träffa Gabriella och hennes barn som jag antagligen ska passa framöver. Kul! Barnen är sex och ett halvt och snart fem år gamla. Alltså en i förskoleklass och en i förskola. Ser framemot att träffa dem. Tack Kajsa för jobbet! ;) Borsta tänderna och packa över saker i en mindre väska står på schemat nu! Hörs ikväll med rapport om hur det gick!

Tjingeling!


Myskväll!

Vi har förflyttat oss från Jonas föräldrar till Jonas syrra. Vi har käkat en utsökt middag och nu har vi proppat oss fulla med godis och chips! Mätt som bara den. Nu väntar vi på att Flibban ska hoppa i säng så ska vi kolla film - "The Bank Job".

Tjingeling på er!


Lördag

Nu är vi i Täby igen, precis som igår kväll. Filippa och jag busar! :D Nu har jag fotat special halsband och örhängen nummer två som ska till samma kund som beställde sist. Kul! :) Hoppas hon godkänner. :) Nu ska jag pyssla vidare!


Lovely H&M :)

Jag vet! Jag har köpstopp, men detta är ett undantag. beställningen görs nu, men varorna levereras och betalas inte förrän i januari. Bra va? Därför får jag handla dessa totally fabolous (som Maria darling skulle sagt) sakerna nu :D :

Topp, skjortklänning, mysbyxor och cardigan!



Bikini och underklädesset! Gillar rosa? Jag? Neeeeej! ;)



Nattlinne och halsduk! Lovely helt enkelt!

Du tänker nu, oj oj oj vad mycket pengar detta kostar lilla Emma. Ja, donera lite till min H&M-fond vettja. ;) Nej skämt åsido, det är ju H&M vi pratar om. Barnarbete är fortfarande tokbilligt! ;) Dessutom får man 10% rabatt. :D Och har jag haft en månads köpstopp, ja då måste man väl ta igen det på något sätt? ;D

Ikväll har jag tänkt på älskade Emma som provjobbat. Det gick skitbra tror jag, you rock girl! ;D

Idol har det kollats på. Tycker Alice ska vinna och just nu är mina favoriter Alice så klart, Rock-Robin och Lars är ju bara för rolig. :D

Nu är det bedtime, godnatt mina vänner!


RSS 2.0