Gullig sambo

Så här gullig sambo har jag som köper med sig blommor till mig när han varit i Åre. Tydligen är jag lite gullig också eftersom jag fick dem. :) "Jag älskar dig blommor", sa han att det är. :D

Har äntligen allt tjat och alla pikar lönat sig? ;)

Så här tjusig har jag gjort vasen som jag köpte på Ikea:

Dålig bild, men fint blev det i verkligheten iaf! :) Äppelkvistar är det!



Hjärtan och vårtecken!

Dessa smycken tillverkades igår. Mycket hjärtan, kom att tänka på Alla Hjärtans Dag. De blev gulliga iaf tyckte jag och funkar bra annars också!


Det första är två tunna kedjor med ett stort hjärta (lampwork). Lagom långt.
Enkelt och supersnyggt!

Det andra är en grövre kedja med små hjärtan och
ett stort hjärta (glaspärlor) i en stor ring.
Annorlunda och coolt tycker jag!



Ett vårigt berlock armband med tokmycket pärlor! Grymt fräscht! :)

Glöm inte att ni kan köpa mina smycken på emmak.se !

Har precis varit i skolan och nu blir det att äta lunch, sen ska jag fortsätta med smyckena. Superkul! :D



Shopping shopping

Här kommer bilderna på shoppingen från i tisdags och igår. :)

Boken till mig eller Filippa!



En vanlig bastopp från Gina, har en svart och en vit.
Denna kom från second hand och kostade endast 25 kronor.



Svarta skinnstövlar för 60 kronor, plus förstärkta sulor för drygt 200. Fynd!



Shoppade denna underbara skapelse igår på H&M, riktigt söt tycker jag. :)
Finare på givetvis!


Nu ska jag ta något att äta och sedan ska jag nog göra lite smycken. Var längesedan och jag är trött på att kolla på tv. Höres!



Hemma är bäst

Har haft en kanonmysig kväll med Maria och Cindy. Vi träffades för att shoppa på second hand som jag sa innan. Jag fyndade ett par skinnstövlar för 60 kronor, en tröja för 25 kronor och en barnbok till Filippa - "Barnens första bok" för 25 kronor också. :) Visar imorgon! Sedan lämnade Maria oss för att åka och dansa och jag och Cindy åkte och handlade på Lidl. Såå billigt alltså! Blev två fulla kassar för drygt 200 kronor. Mycket snask men ändå! ;)

Väl hemma hos henne blev det pasta med svampsås och en god sallad. MUMS! :) Sedan kollade vi lite tv och gick en promenad på en knapp timme. Skönt och mycket mysigt! Sedan var hon sååå snäll och skjussade mig hem. Så nu är jag nyss hemkommen och ska faktiskt hoppa i säng och prata med älsklingen. Har knappt pratat sedan han åkte. Typ 5-10 min per dag. Så vi hörs imorgon! Sov gott!


Mysdag på praktiken

Nyss hemkommen från en ganska kort dags praktik. Idag blev det bara 8-13. Skönt! Fast det är super kul och mysigt med praktik är det skönt att komma hem tidigt. Måste säga det, både barnen och personalen är underbara. Det är supermys att ha praktik! :D

Nu ska jag hoppa i säng och vila lite (eftersom jag aldrig kommer i säng i tid om nätterna). Efter vilandet ska jag bege mig till en second hand affär och shoppa med Cindy och Maria. Totally lovely! :) Hörs senare vettja!


Heldag!

Idag var det praktik i årskurs ett mellan 8 och 14. Därefter kastade jag mig i sängen och vilade lite halvt i ca 45 minuter. Var sjukt trött då jag hade svårt att somna och tittade väl på klockan runt två sista gången. :/ Iaf, Evi ("svägerska") kom och hämtade mig för att åka till Ikea och shoppa en byrå åt dem. Det blev två byråer (77 kg vägde dem tillsammans. Ja, vi ÄR starka), 6 klappstolar (inte klaff tydligen) och lite annat smått och gott. För min del blev det en jättefin stor vas, att ha på golvet med lite påskris i till påsk. Undrar vad jag kan ha i den nu? Maria, hjälp! ;) Köpte matlådor åt Teresia, glödlampor, en "insats" till byrån, små förvaringsfack d.v.s. Ljus till svärmor blev det med. Så kul var den shoppingrundan. :P

Sedan var det hem och så kom Teresia med mat! Vi lagade fläskfilé med färdig sås, creme fraiche med karl-johan svamp, citron och timjan och läskig knallgrön spenatpasta. Gott som tusan var det iaf! Sedan blev det givetvis en skiva med Sex and the City. Fjärde skivan är avverkad nu. Alla sex säsonger ska klämmas. :D

Nu är jag helt slut och ska hoppa i säng omedelbums, för imorgon väntar ännu en heldag med trevliga människor! Godnatt mina vänner!


27 dresses

Kvällen avslutade perfekt. En film om sådant som inte intresserar killar så mycket. Inte min kille iaf! Bröllop! 27 dresses var en perfekt amerikansk romantisk komedi för en gräsänka som mig. En sak är jag säker på, ett bröllop som hon (Jane) hade, det ska banne mig jag också ha! Godnatt på er!

http://img5.allocine.fr/acmedia/medias/nmedia/18/65/20/80/18837011.jpg



Ännu mer grönt

Här är blommorna vi köpte igår:


Tråkigt att krukan är pyttelite för liten. Kanten från innerkrukan syns. :/
Funderar på att köpa lite större svarta krukor. Snyggt eller tråkigt?



Så här ser vårt fönster ut nu!



Blev en vårgrupp också. Gula påskliljor i mitten, blå pärlhyacinter och
blå krokusar på sidorna. Blir säkert jättefint när de blommar! :D


Nu hade jag tänkt ta tag i att byta gardiner i sovrum och varsdagsrum. De nya gardinerna ska upp i sovrummet och som ni såg har vi fortfarande kvar julgardinerna i vardagsrummet. Lite jobbigt att stryka på sängen så ska nog testa att stryka på köksbordet istället. ;) Strykbräda kanske vore bra? :P



Gröna tider

Hittade denna coola plånbok på nätet. 25% av dess material kommer från återvunna mjölk- och vattenförpackningar. Bra va? :) När du tröttnar på den kan den återvinnas!

mightywallet_photos.jpg



Bloglovin

Registrerade mig på Bloglovin. Då kan ni lättare följa min blogg genom att prenumerera på den!

Följ min blogg med bloglovin


Träningsvärk

Igår var vi flytthjälp åt Jonas bror. Han, hans sambo och deras lilla Oliver skulle flytta från stan. Deras lägenhet ligger 3 ½ trappa upp utan hiss. Det är ett gammalt hus med enorma trappor. Fy faskien säger jag bara! Har jag hatat deras trappor innan så finns det inte ord att beskriva vad jag tycker om dem nu. Sen fanns det även lådor från vinden (5 ½ trappa upp) som skulle med. Det var över hundra kartonger + möbler. Så snacka om att jag har träningsvärk i skuldror och vader nu. Lite skönt ändå, vet inte sist jag hade träningsvärk. :P Men jag säger då det, stackars dem som jobbar som flyttgubbar! Inte min grej iaf. ;) Deras nya lägenhet i Järvastaden var hur fin som helst! Nybygd lägenhet som var riktigt nice! Ett mysigt område med bara nybyggda hus. Lyx! :)

Vi hann även förbi Maria en sväng och köpte blommor av henne. Sjukt trevlig service och vilka priser! Helt galet nice! ;D Tänkte fota blommorna sen när de är på plats.

Just det! Jonas bestämde sig i fredags för att hänga med grabbgänget till Åre idag. Så klockan halv sex imorse begav de sig uppåt! Snacka om att han är implusiv. :) Så nu är jag gräsänka till torsdag. Någon som vill leka med mig? :P

Nu ska jag äta något. Suttit vid datorn alldeles för länge!


Nattstädning

Ikväll hämtade vi Malm-byråerna. Vi åt mysig middag efter det och kollade Let's Dance. Tråkigt att Bella åkte ut, hon är duktig ju! Efter det var det nattfejande. Jag har torkat av byråerna, blev helt svettig, varenda låda både utvändigt och invändigt. Dammsugade lite där de skulle stå, sedan började jag skrubba badrummet. Tog ALLT, utom badkaret. Plockade hår från silen i duschen och toaletten (hellre drömma mardrömmar om det är att tänka på det när man sitter och äter :P). Skrubbade den äckliga golvbrunnens "sil" och torkade av rör och toalettstolen. Hela då alltså, den var superdammig på foten. Nu blänker det! :D Godnatt säger jag! Upp tidigt imorgon och hjäpa Jonas bror att flytta. Kommer definitivt somna ovaggad imorgon!


Vårdrömmar

Dessa kläder från Ellos drömmer jag om att ha på mig till våren:

Såå söta och fina kläder från Esprit. Dock inte en students prisklass. :/


Korall och rosa färgade drömmar!


Tänker på Grekland eller Kina. Söta och sommriga!



Romantisk känsla.



Lätt den coolaste klänningen! Önskar man kunde bära upp den bara!



Dieter hit och dieter dit

Hittade ännu en ny fantastisk diet. Alla är ju såååå bra. Man går ner sååå mycket i vikt. Alla dieter påstår sig vara den absolut bästa.

Isodieten

Nej usch! Tror inte på sådant. Att äta lagom och nyttigt och röra på sig säger jag bara. Förbränna mer än du petar i dig, då tappar man kilon. Sunt förnuft gott folk!


http://194.68.4.214/bilder/b/9789173630214.jpg
Finns en bok om den.



Ringa, ringa, ringa

Ja det är precis vad jag försökt mig på denna eftermiddag. Dels ringde jag till min VFU-skola/jobb och gav den nya biträdande rektorn en hint om att jag finns tillänglig som vikarie.

Jag ringde och jagade jobb i Ängelholm. Har jobbat på Maxi sedan jag föddes och vill gärna ha lite bättre arbetstider och det är lite smidogare att ta sig till jobbet med buss, istället för sjuss. Ringde runt lite, någon var sjuk, den andra bortrest och den tredje var på lunch, men henne fick jag iaf prata med och hon sa att jag skulle lägga in CV på deras hemsida.

Sedan ringde jag och skulle prata a-kassa med någon utav facken ("vi lärare" har givetvis två), men ingen hade öppet idag. Tänkte det, lite trist att ta examen och så kanske man står där utan jobb och inkomst. Finns väl alltid vikariat men man vet ej. Bra att vara förberedd är min tanke iaf.

Puh! Nu ska jag vila. Är ganska trött och vad ska man annars göra en fredag eftermiddag? :P


Kvällens bravader

Tog en runda till OKQ8 för att skicka tillbaka två paket och hämta ut två paket (!). Haha. Shopping-Emma. :P Det jag hämtade ut var gardinerna! :D Sjukt snabb leverans. Likaså det andra paketet, var kurslitteratur, beställde båda i tisdags, fick båda idag. Galet nice! De rosa gröna gardinerna var skitcoola! De var glansiga och det gula och rosa i dem var lite åt det guldiga och gammelrosa hållet. Jättehäftiga, men måste läggas upp 20 cm, då de var 250 cm långa. De beiga var något ljusare i verkligheten, men superfina ändå!

Kollade på Antikrundan också. Tycker det är roligt det programmet! Jag vill bara ge mig ut och hitta fina fynd, några få har jag ju gjort redan. Våra köksstolar, två vaser, lite tyger, champagneglas, nubbeglas och min underbara oljelampa. Den är sjukt fin och den skulle jag definitivt ta med till Antikrundan, om jag nu skulle vara med där. :)

Nej, gott folk. Nu tänkte jag hoppa i säng. Borde vara toktrött, eftersom jag somnade vid halv tre inatt. Godnatt!

Stol före, 100 kronor för 4 st



Stolarna efter, 2 av 4 är klara, de andra är fortfarande hos Jonas föräldrar. :P


image41
Underbara oljelampa! 50 kronor.



Tyger! 35 kronor för alla.



Middag

Ikväll var det denna maträtt som stod på vårt bord:

Kyckling Italiano

4 portioner

4 kycklingfilléer
2 tsk smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1/2 msk vetemjöl
2.5 dl Kelda lagalätt
1 msk balsamvinäger
1 msk kycklingfond
2 vitlöksklyftor
3 tomater
2 msk basilikablad

Gör så här:

Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Vispa ut mjölet i lite vatten. Vispa i gräddmjölk, balsamvinäger och kycklingfond. Häll i pannan. Låt sjuda ca 10 min. Skala och skiva vitlöken, skär tomaterna i bitar. Fräs i smör i en stekpanna och lägg över till kycklingen. Strö över basilikan och servera med potatisklyftor (recept från Arla)

Jag gjorde dock så att jag strimlade kycklingen och stekte den. Jag hackade vitlöken och fräste med på slutet. Lade detta i en ugnsfast form. Blandade ihop såsen och hällde över. In i ugnen och lät det bli varmt och puttra ihop (samtidigt som klyftpotatisen var inne). La sedan på tomat och in igen i ugnen i några minuter och strödde sedan över basilikan (har man inte färsk kan man hälla i torkad direkt i såsen). Jag gjorde såsen till fyra personer, men hade endast två kycklingfileér. Tog två stora tomater istället för tre. Detta blev tre portioner, med mycket god sås! :) Prova absolut, är supersmaskigt! Stort plus är att det är enkelt och går snabbt att göra! Sköter sig själv i ugnen!


Så här mumsigt såg det ut!



Uppföljare!

Hittade denna trevliga nyhet på den underbara nyhetssidan Aftonbladet:


Weey! Hoppas den blir lika bra som "ettan".



Lärare? Jag?!

Idag var det skola på förmiddagen. Så skönt att kunna gå hemifrån strax efter halv nio när man börjar nio. På det sättet gillar jag Universitetet. :) Annars är det ett ganska tråkigt ställe, rent lokalmässigt. Fula färger, slitet, inte så fräscha toaletter, tråkiga salar... Lärarhögskolan är ju superfräscht. Aja, bara att acceptera att det är så denna terminen.

Tyckte dock att seminariet vi hade för väldigt bra. Läraren undervisade mest, men vi ställde mycket frågor och diskuterade lite. Läraren berättade om en läsinlärningsmetod som kallas Läsning på Talets Grund (LTG), som kom runt 1970. Då fick den mycket kritik, men jag tycker den verkar bra. Det är precis vad det låter som, man arbetar med läsning utifrån talet och man utgår från barnens språk. Vi diskuterade (jag och en väldigt trevlig kursare) att det gäller att hitta något som man själv kan stå för, en metod/strategi som fungerar och som kan motiveras för föräldrar, arbetskamrater/rektor. Det är det som är det svåra. Under utbildningen blir vi matade med så mycket teorier, fakta, metoder och strategier. När vi börjar jobba ska vi välja och vraka bland allt det och hitta vår lärarroll. Hmm! Blir nog inte helt enklelt. "Gör så här. Punkt" hade ibland kännts enklare och mindre skrämmande. Men vad är väl inte läraryrket? Svårt och läskigt? Ja säkert, men förhoppningsvis lärorikt, utvecklande och roligt. Varför skulle man annars plugga 3 ½ år och ändå få en skitlön? :P Pengar är inte livet, jag håller med. Bäst att sluta nu innan jag kommer in på ännu mer moralkärringspredikan. ;)


Lycklig

Håller med dig pappa lilla. Våren och sommaren är ju det man längtar mest till! Jag längtar dock ganska mycket efter mina (våra :P) vårfina gardiner som klickades hem igår. Det blev nummer ett och tre. :) Jag fick göra som jag ville, säger man så till Emma, då gör hon som hon vill! ;) Att ett par gardiner kan göra en människa lycklig, haha!


           



Baggarna och Andreas

Nu är maten intagen, blev denna klassiker, var ett tag sedan. MUMS! Jag tänkte ägna närmaste timmen till att kolla på "Made in Sweden". Såg lite förra veckan. Vet inte om det är något att hänga i granen, men vad gör man inte om alternativet är att läsa? ;P

Vi såg förresten Anders Bagge på Ikea när vi var där. Han smällde i sig en korv vid utgången och köpte en jätteful stor plastmatta. Vi trodde att det var till hans hund/hundar? Förövrigt verkar ju människorna i serien väldigt mysiga. De är definitivt en superbra jury i Idol. Laila är ju väldigt duktig i Let´s Dance. Hon kommer säkert ta hem allt, mycket talar väl för det. Nu ska jag trycka på "play", vi har ju sådana nymodernigheter att vi kan pausa tv:en. Väldigt användbart, men lite farligt. Man blir duktigt bortskämd med att slippa all reklam. Tv:en ropar! :)


Vill ha!

Vill hellre att det ska se ut så här igen än detta tråkiga gråa slask/isgata väder som vi har just nu.

Utsikt från arbetsrummet den 22:e november.



Bild tagen från vardagsrummet.

En sisådär 3 minusgrader, lagom med härligt vit snö som lyser upp tillvaron och en klarblå himmel med en värmande sol som skiner. Vad säger ni? En sådan dag hade inte varit dum enligt min mening.



Lilla stjärnan...

Kan ni förstå att min fina julstjärna fortfarande lever? Har haft den i två månader nu och jag har inte varit speciellt snäll mot den alltid.





Ändrade planer

Godmorgon på er!

Skönt att ni tycker om att jag är tillbaka. Det värmer! :)

Idag var tanken att jag skulle åkt till LHS och käkat lunch och pluggat med Teresia efter hennes föreläsning. Tyvärr blev det inte så för hon var tvungen att jobba i eftermiddag. Lite trist, men lite skönt att slippa ge sig iväg också. Lyckades faktiskt komma upp i rimlig tid idag, vid halv tio. Kom i säng ganska sent igår, precis som alla andra dagar.

Nu ska jag äta frulle och ta tag i läsningen!


Kökets "ups and downs"

Vi börjar med det positiva:

Jag älskar känslan av en ny disktrasa. Den känns fräsch (så fräsch en disktrasa nu kan bli) och så där härligt mjuk och tjock. Inte brunfläckig, illaluktande och sladdrig som den jag just slängde.

Jag verkligen hatar:

Soyaflaskan. De har ändrat korken på den nu. Fy faaaaan! Ännu värre än innan. Om man bara rör den lite fylls hela korken med soja och när man öppnar dräller det överallt. Rinner gärna längs hela flaskan. Är man lat och inte torkar bort det, liksom klibbar flaskan fast i skåpet och man får slita bort den nästa gång, känns som hela hyllan ska följa med. Får helt enkelt bojkotta soya. Åhh, soya som är så gott.

Världens bästa sångerska

Hon är helt fantastisk! Den bästa - Leona Lewis.


"Run" - så pampigt framträdande och vilken låt!


"Forgive me" - riktigt skön låt!

Rockar Leona din värld?


Gardintokig!

Ja det är jag just nu. Jag har gett mig fan på att jag ska ha nya gardiner till arbetsrummet! Hittade dessa på Ellos:

Ser helt underbara ut, visst? Verkligen supervåriga!


Så mysiga färger!


Samma modell, men beiga. Skulle vara klockrena till sovrummet.


Mysig grön kappa till köket.


Hade jag fått bestämma blir det nog gardin 1 och gardin 3. Det kostar dock lite. Får iofs 30 % rabatt på dyraste varan + gratis handdukar. :)


Måste ju passa på! Jonas, kom hem nu så jag kan övertala dig! :D



Nu kör vi!

Nej, nu sätter jag igång med det här igen! Vissa dagar känner jag att jag har tusen saker att skriva om och ibland går det flera dagar utan att jag tänker på bloggen. Jag kommer helt enkelt skriva när jag har lust och inte tvinga mig till att blogga. Ibland blir det säkert fler uppdateringar per dag, ibland kanske det kommer gå ett tag mellan inläggen. Vi får se helt enkelt!

Ni får en liten resumé över hur tiden då jag inte bloggat varit:

En tripp till Skåne blev det innan min födelsedag. Så underbart, träffade kompisarna mycket och bara myste med familjen och hade det bra. Struntade allt i vad skola hette. Skönt!!!

Jul och nyår var hur mysigt som helst. Kämpade med en inlämning till måndagen innan julafton. Jul firades i lugn och ro här uppe med Jonas mysiga familj. Tomten kom och hälsade på, vi åt gott och skrattade mycket! Det mysigaste var när vi kom dit. Jonas mamma hade tänt en massa ljus, skinkmackorna var förberedda och det var en otrolig mysjulkänsla när vi klev innanför dörren.

Det var hektiska, men roliga dagar i mellandagarna. Träffade Jonas släkt, umgicks med "familjen" (Jonas familj) och firade älsklings 23-års dag. Gammal gubbe det där nu! ;)

Det bar av till Skåne för nyårsfirande. Dock blev det en tjejmiddag på tisdagen, mega mys! Nyår iaf var jätteroligt. Väldigt seriöst ordnat! Vi betalade en summa för fördrink, tre-rätters, snacks och skumpa till tolvslaget. Tjejer skulle ha klänning och killarna kostym. Mellan rätterna vid middagen hade de fixat frågor som skulle besvaras, en med faktafrågor och en om alla på festen, man skulle paras ihop med ett påstående om sig själv. Kul! Jag hade min underbart fina klänning på mig, finaste jag ägt!

Så här söta var vi på tolvslaget! :)


Min klänning! Har ingen egen bild på den tyvärr. Men sjukt söt!

Fick även träffa min kompis Emmis bebis som föddes en månad för tidigt. Han ville ut den 13:e och blev därmed en liten stjärngosse! :)

Han var sååå söt och pytteliten.


Får inte glömma Johannas bebis Albin ju! :)

Vi hann med en runda till Ikea så på hemfronten har vi köpt nya lampor till sovrummet. Snart kommer två Malm byråer även att installera sig i sovrummet (får dem av Jonas bror och hans sambo), en spegel ska upp ovanför dem med, så nu börjar det bli ordning där inne med. :) I hallen sattes det upp en helfigursspegel och jag beställde en ny kappa till köket. Supersöt!

Sovrummet med våra myslampor!

Söta kappan från Ellos.

Spegeln i hallen.

Höll på att glömma tavellisterna jag fick av Jonas i julklapp!


Just det! Dessa har också åkt upp, ljusstakar jag köpte i sommras. :)

I skolan skrev jag en salstenta i kursen "Matematik för yngre åldrar" för en vecka sedan. Kändes skönt att avsluta kursen, men tentan var svår. Hoppas jag blir godkänd. Rolig och givande kurs, lärde mig mycket. Nu har jag börjat "Didaktiska perspektiv på läs- och skrivinlärning" vilket innebär hur man lär barn att läsa och skriva. Träffade klassen idag och vi blev indelade i smågrupper, känns toppenbra! Läraren verkar kanon! Jag känner mig väldigt duktig för jag ligger bra till i skolan. Har fått tag på de flesta böcker (begagnat!!! Sparat massa pengar. :D) och jag har börjat läsa. Många har inte ens köpt böckerna till kursen. Nu jävlar, nytt år, nya tag! Jag ska var plugghäst nummer ett i år. Vet ni vad det sjukaste är? 2009 är mitt sista år som högskolestuderande på lärarutbildningen. Om mindre än ett år är jag nyexad lärare! Grymt! :D

Jobbfronten har det varit lugnt på, passade barnen i förra veckan. Det gick kanonbra, var supermysigt att träffa dem igen. Var en dryg månad sen sist. Dock kommer jag inte kunna passa dem så mycket denna termin, eftersom kursen jag läser är väldigt tuff. Det är mycket att läsa och ett högt tempo.

Kärleksfronten då... Det är också kanon. Man trampar varandra lite på tårna vid lov och så, men nu har rutinerna dragit igång igen och vi är så kära vi kan vara. :) Imorgon har vi varit förlovade i ett halvår och varit tillsammans i 5 ½ år! Otroligt underbart! :)

Vilket sjukt positivt inlägg! Men en grå dag som denna behövs väl det? :) Hoppas ni gillar min "comeback". :D



Att vara eller inte vara...

Jag går här och funderar. Skälet till varför jag slutade blogga var för att jag hade ingen lust. Det kändes bara som något som hängde över en och det var inte kul längre. "Åhh jag måste blogga." Det var inte kul. I samma veva blev det så jäkla mycket med jobb och skola. Så här på höstkanten drog jag på mig två jobb. Inte det smartaste. Skolan kom ganska mycket i kläm och samtidigt blev jag väldigt fundersam. Skulle jag verkligen passa som lärare? Så mycket ansvar, kommer jag klara det? Jag kände även att det blev lite för offentligt emellanåt. Många visste vad jag gjorde och det blev ett substitut för att höras eller att ses. När jag träffade en kompis så kunde jag börja berätta vad jag gjort på sista tiden, "Jo, jag vet. Jag läste det i bloggen". Det finns för- och nackdelar med allt, men det blev lite för mycket ibland. Det blev helt enkelt för lite tid och för mycket att tänka på. Jag vet att detta är ett fruktansvärt I-landsproblem, men ville ändå dela med mig av mina tankar. Det är ändå beundransvärt att det fortfarande är så många som håller kvar vid min blogg, det borde vara ett litet tecken kanske. :)

Den stora frågan jag går och tänker på nu är helt enkelt om jag ska ta upp bloggandet igen. Att vara bloggare eller inte? Det tåls att fundera på.


RSS 2.0