Orka inte..

Hehe, Maria brukade ett tag säga "skoja inte", om man sa något som hon verkligen höll med om. "Det är sååå tråkigt väder ute idag". "Skoja inte". :P Då tänkte jag att jag "orka inte" blogga om helgen idag. Haha! Jag är bara flummig. :P Nu ska jag stänga av min höga musik, men underbara Duffy och slappa framför tv:en (om nu Jonas fixade boxen innan d.v.s. :P). Bilder kommer imorgon eller så. Kanske ska vara duktig och gå upp i tid imorgon och fixa lite innan jag ska in till stan och möta underbara Emma kl. 11 innan jobbet kl. 13:30. Kanske, kanske inte är jag duktig. Sovmorgon eller vara duktig. Vi får se! Skoja inte! ;) Ciaoo!


Dotterbolag

Hehe, jag har fått en systerblogg - älskade systerdotters blogg: http://lindakohler.blogg.se/

Emma och Linda Köhler har båda så fina bloggar med så fina namn. Nu gäller det att du uppdaterar din busunge! :) Ciao!


Poff! Borta! :O

VA? Vad fan hände? Var tog hela juni vägen? Kan verkligen inte förstå att det är juli imorgon. Lite chockad när jag skulle söka bussresa för morgondagen och ville skriva den 31:a juni... Haha! Kan inte hur många dagar det är på en månad. Bra där Emma som ska bli lärare! :P Aja, även solen har sina fläckar! ;) Hehe! :) Nej nu måste jag lägga in bilderna från i helgen, då mamma fyllde år och det var kalas samt när vi (läs: pojkarna) busade och sköt potatis! ;) Ciao sötisar!


Adele :D

Hon är bara bäst! En engelsk soul- och jazzsångerska som endast är 20 år (född 1988)!

Favoriterna just nu (förutom "Chasing Pavements (Live)" då):

* "That's It, I Quit, I'm Moving On" - Rivig cover!
* "Hometown Glory" - Lugn låt om hennes hemstad.
* "Best For Last" - Fint gitarrspel med mycket bas. Grymt skön melodi!

Lyssna definitivt på dem! Skaffa hennes album "19 (Deluxe Edition)". Grymt nice!


Söt är hon också!

Trevligt med en inte pinnsmal tjej heller, visar kidsen där ute hur en riktig kvinna ser ut, inte som en barbiedocka. :)

Ciaooo!





En heldag på Liseberg! :D

Så här var det: Jag ville hänga med syrran och hennes familj till Liseberg tisdag till onsdag. Tyvärr kunde de inte klämma in mig på deras hotell så jag tog tåget upp på onsdagen och det blev en heldag! :D Nice! Det började att jag gick upp på deras hotellrum. :)


Weehooo! Liseberg!

Egopic! :) Linda i fönstret från hotellet!
Lyckliga familjen i kön till Höjdskräcken. Björn på väg upp!



Haha, i kön till Lisebergsbanan!


Johanna vann chips! Avis! Massa slush ice!
Vi tre i kön till Tekopparna! :) Johanna tyckte det var kul! :D



I kön till Jukebox!


Jukebox! Min enda vinst! Töserna åkte ihop! Töserna "nysläppta" (Höjdskräcken)! ;)



Fina öron! :D


Kållerado! :D Syrran och jag! Syrran, jag och Björn!


Fin dag, man tackar för en underbar dag med massa skratt! :D


Kul kul cykelskjul

Roligt att logga in och upptäcka att man har sex kommentarer! Keep up the good work! :D Kul att ni tyckte om smyckena också. Kontakta för köp och pris, jag lovar det är inte mega dyrt. :P Är hemma hos päronen nu och har tyvärr inte min kamerasladd med mig, men snart ska ni få se bilderna från Liseberg. Knäppte ett gäng ganska coola eller fina bilder. :D Vi hade iaf skitkul hela dagen och jag åt och åt i ett.. :P Nu ska jag försöka bli duktigare och gå ut och gå de dagarna jag inte jobbar, lägga om mina godis och läskvanor och bara unna mig två ätardagar i veckan - fredag och lördag. Läste att Blondinbella kört någon typ GI-metod och att det funkar för henne kombinerat med träning. Kankse ska testa sådan "diet"? Hmm, vad tror ni? Gillar även hennes nya satsning (nu när jag ändå namedroppar kan jag göra det lite till ;P) Bellme. Är en sida med en produkt om dagen, till ett lägre pris. Oftast skönhetsprodukter. Ska testa att beställa därifrån någon gång. När jag är rik! :P

Gillar även denna bloggen - Blixman. Fina bilder och hon är helt galen på att göra cupcakes. :) Kul med annorlunda intressen! :) En annan kul sak är att jag ska få träffa min honey Teresia i sommar, hon kommer med tåg och hälsar på mig, biljetterna är bokade och klara! :D Så myyyyys! :D Nu måste jag sova för jag ska jobba 9-19:30 imorgon. Ska ringa älsklingen först som är i en snabbvisit i Täby, onsdag till fredag. Ciaooooo!


Götet!

Nu är man här på hotellet och bloggar lite på Johannas dator. Nice! Nu ska vi snart bege oss till Liseberg! Jippppi! :D Resan upp gick bra, dock lite försenat, en kvart. Men nu är man framme. Dags för toa och sedan avfärd! Ciao!

Grymma jackan!

Har glömt visa den grymma vårjackan jag beställt från H&M istället för den andra jag beställde innan. Denna är megacool, hoppas den passar bara! ;) Nu är det säääängen, ciaao!






Sötaste!

Provade finaste klänningen idag av märket Cream! Lite mycket pengar, 650 spänn, men sjukt söt!





Made by Emma!

Har ändrat om bland mina kategorier och skapat en ny som heter Smycken & pyssel. Den kommer innehålla bilder på smycken jag gjort och pyssel jag knåpet med. Allt jag lägger in under denna är gjort av mig om inget annat anges. Vill ni köpa några av mina smycken kan ni kontakta mig på [email protected] också kan vi diskutera pris och jag tar även emot önskemål!

Här är bilderna på mina tillverkningar de senaste dagarna!


Panduros färdiga smyckes-kit, något modifierade örhängen dock. Blåa och bruna färger.


Egen design! Långt halsband i silverimitation med blommhänge.


Färdigt Panduro-kit. Blåa och gröna örhängen.


Panduro-kit. Blåa och turkosa örhängen.


Rosa ganska kort halsband gjort av snäckskal och pärlor. Egen design.


Egen design, armband med blomma, Savaroskipärlor och pärlor i blått och silverbollar.


Modifierat armband, flyttat hänget till en ganska lång silverimiterad kedja.


Hoppas ni tyckte något var fint och kontakta mig som sagt om ni vill köpa något!

Nu blir det sängen för imorgon kl 08:13 bär det av med tåget mot Göteborg och en heldag på Liseberg! :D Ciaoo!


Familia och Ängelholm

Var ju och shoppade med mamma i söndags och i stan en sväng idag. :) Hittade några fynd, en klänning på rea, sjal och supersomriga trosor!



Vila



Valentine


Lindex



Tv-film

Idag blev det lunch, fika och lite shopping på stan. Nu har vi precis tittat klart på filmen While You Were Sleeping som gick på trean. Den var ganska bra, en gullig armerikansk romantisk komedi. Se den om ni inte har något bättre för er en kväll! :P





Midsommar!

Midsommarafton var trevlig, lugn och skön! Det började med en tripp till päronen för färgning av håret. Sedan gick jag hem och lämnade av lite saker, sedan bort till midsommarstången. :) Bilder!



Stången! :D


Jonas, jag och Ninni!



Lottdragning blev det också - två vinster! :)


Min frisyr och outfit för dagen! Är det inte tjusigt så säg? ;) Jonas faster - Anten!



Maaat!


Sill...



Kubbsppel för dem som ville vara med!



Jag kastar, Jonas kusiner Max och Embla, Jonas mamma och faster.
Vi klådde killarna båda gångerna! :D
Gänget vid bordet!
Jag och Jonas kusin Moa lekte och läste lite.

Denna fina bild på oss får avsluta inlägget för nu blir det att ligga i solen ett tag! :D Ciao!


Underbara klänningar

Ja det är precis vad jag hittade på Forever 21. Närmare bestämt 12 superfina, läckra eller häftiga klänningar! Bra tips om man ska på bröllop. Ska nog tipsa Jonas syrra om den sidan, som annars kommer springa och leta dagen innan bröllopet. :P Svårt dock med storlekar och frakt. Men vafan, man måste ju chansa ibland! ;) Nästa bröllop jag ska på, ska jag definitivt testa och beställa därifrån. Haha, undrar när det blir, om tjugo år? :P GODNATT! ;)


Älskade bikini! :D

Nu har jag äntligen fått den! Och den passade perfekt! :D


Om möjligt var den ännu snyggare i verkligheten! laredoute.se



hm.com

Den första väskan var grymt snygg, men tyckte den var lite för stor. Någon som vill köpa den för 90 spänn? ;) Halsbandet och den andra väskan var grymma! Väskan blir min nya skolväska, skönt med en axelväska. :)



hm.com

Beställde även detta, klänning till Filippa och en jacka till mig. Jackan var lite för hård i tyget och för liten. :( Vet inte om jag ska beställa hem en större storlek, den var ju såå billig. :P

Sedan kom också det jag hade beställt till Christoffer och Evis (Jonas bror och hans sambo) lilla pojke, som föds i slutet av juli. :) Så söta saker! :D Men det får ni inte så någon bild på, fall i fall de läser här. :P

Usch, idag var det super mycket på jobbet. Alla ska handla inför midsommarafton. Imorgon blir det först en låååång sovmorgon, ska gå hem till mamma sedan och så ska hon få färga håret på mig, sedan träffa en kompis, hem igen till Jonas och duscha och ner till stången, om det inte regnar. Sedan ska vi hem till Jonas framor och vara där med hans släkt. Blir lungt och skönt hoppas jag. :) Kanske åker vi på annan fest med våra kompisar om det är trist. :P Vad ska ni göra på midsommar?

Nu är det sängen, är heeeelt slut. :P Ha en riktigt skön midsommar på er! :D Ciaooo!


Mysmiddag!

Idag efter jobbet blev det som sagt mys middag i stan med två av tjejkompisarna. Tyvärr kunde ingen annan, men vi hade super trevligt ändå! Haha tyvärr blev det inga bilder, tog med kameran, men den dök aldrig upp ändå. Det blev middag på vårt favoritställe Capri i Ängelholm, en mysig liten italiensk restaurang. Blev en tre-rätters! :D Dock delad förätt och efterrätt. ;) Det blev bruchetta, spagetti Carbonara och pannacotta. :) MUMS! :D Sedan blev det en cider för min del, de andra körde, på torgets uteservering. Häärligt!

Vädret börjar ordna upp sig är nere nu efter några dagars regn, hagel, blåst och lite åskande. Har inte regnat nu på två dagar så hoppas det blir fint till midsommar och lördag då jag är ledig och hoppas på stranden. :) Är ledig på söndag också, men då ska mamma och jag åka och shoppa på Familia i Hyllinge, ett centrum här i Skåne. Hehe, idag har mina beställningar från H&M och LaRedoute kommit. :D Lägger in bilder sen när jag sitter vid min dator (blir väl i halvlek), sitter vid Jonas bärbara nu.

Nu ska jag äta chips och försöka fokusera lite mer på fotbollen. ;P Ciao!


Besök

Kom på en bild jag kan slänga in. Häromdagen när jag var ensam hemma fick jag sällskap!


Så söt! Ovanligt med svarta kaniner väl? :O


Vid stugan (Jonas sommarhus) finns det mycket vilt. Har vår lilla stammis, Vingis, också en kanin. En igelkott och ett rådjur var på tomten när vi kom hit i torsdags! Sängen, NU! :) Ciaooo!


Hårt arbetande kvinna

Det är jag det! ;) Denna vecka jobbar jag måndag till torsdag, så två tuffa dagar är avklarade. :) Har iofs bara jobbat 10-18, så det är skönt med sovmorgon och slippa stängning. Imorgon blir det att gå upp tidigt, börjar 7! Sängen efter detta inlägg!

Imorgon kväll ska det bli tjejmiddag inne i stan och lite fotboll också kanske. Kan nog inte kolla hela, måste i säng i någorlunda tid, börjar 8 dagen efter. Har varit snustorrt med bilder på senaste tiden så kameran bara måste med! :D

Jag har även fått min kära Jonas att koppla in min dator så nu är jag synlig på msn igen! :D Har varit lite tomt utan datorn, ingen mail eller msn. Nu kan jag nörda mig igen! Dock har jag fått något tillfäligt stenålders mini-tagentbord. Musen är inte bättre, ingen scroll, känns jättekonstigt! Helt värdelöst när jag skriver, tar hundra år eftersom allt är så litet kommer jag åt en massa andra tagenter. Hoppar hit och dit, slår på scroll och massa saker. Gaah! :P

Nu ska jag nanna! Ciao!


GODKÄND! :D

Har ju gömt berätta för er! I torsdags natt när vi kommit ner hit väntade ett väldigt skönt besked på mig. Jag blev godkänd på den sista tentan! :D :D :D Det var tydligen fler än vi studenter som ville ha sommarlov, för vår lärare hade rättat min tenta den 10:e redan!!! Var ganska nervös när jag öpnnade kuvertet, men som tur var det ett G och det är jag mega nöjd med. :D

Nej nu måste jag verkligen sova. Imorgon börjar den arbetande vardagen. Skönt att mjukstarta lite och börja tio. Jag vet någon som kommer vara heeelt slut imorgon kväll. :P Skulle jobbat stängning (till 19:30), men vet inte om det behövdes. Vi får se! Ciaoo och godnatt på er!


Skåneland!

Nu var man nere för sommaren. :) När vi körde på Vejbys kringelkrokvägar kändes det bara så mysigt på något sätt. Man känner sig ändå hemma, i sina gamla hemtrakter, trots att jag bott på annat håll nu i två år.

Idag har jag haft en riktig tv dag. Kollat nästan hela dagen, med några undantag för mat och dusch. Haha! Jag har bara inte orkat göra något. Har känt mig såå trött och seg. :( Älskling har varit iväg från morgon till kväll, med ett stopp för lunch. På förmiddagen konsultade han lite, hjälpte en kille med datorsupport. På eftermiddagen och kvällen blev det valpkörning. Skulle kommit hem kl. 18 till matchen, men det blev kl. 20 istället. :P Så nu har vi ätit och tänkte gå bort en runda till grabbarna och säga hej (och dessutom röra lite på fläsket. :P). Nu bär det av! Ha en trevlig lördagskväll! Ciao!


Soon we go..

Imorgon sticker vi till Skåne i tio veckor (förutom en snabbvisit till Cindys 25-års fest!). Känns lite vemodigt... Men kommer kännas så när vi åker till Täby också. Man lämnar så många människor, men kommer till så många sötisar också. Biterljuvt på något sätt. Usch, är jättetrött, men måste packa ner alla kläder innan vi sover känner jag. Har försökt packa idag, men så rensade jag ut lite kläder, provade lite och kollade om det var något att ha. Vi städade lite också, så nu är det rent här iaf. :D Det tar lång tid att få iordning allt, men som vanligt funkar jag bäst under lite stress/press. :P Är sååå seeeeg... Nej, nu är det sista rycket och sedan sängen! Wehoo! ;) Ciao!


Finaste låten...



Rosie Thomas - Have you seen my love?



Jobbigt!

Åhh.. Kommer inte in på SL:s hemsida. Den verkar vara nere. Måste ju veta när bussen går, för ikväll ska jag bege mig till Mörby centrum och möta upp Cindy och en kompis till henne. De ska köpa vin och jag ska köpa allergi tabletter. Det kliar i hals, näsa och ögon. Sedan åker vi till Enebyberg för lite pizza/kebab och sedan blir det skitsnack och lite vin/cider. Kanske kollar vi på Juno eller spelar spel. Vi får se, men mysfaktorn kommer vara hög! Nu ska jag städa lite faktiskt. :P Och fixa med tvätten.. Om jag hinner. :P Ciao!


Uppdatering: Nu funkar SL:s hemsida! :D


Cloverfield

Ikväll blev det en film. Cloverfield var bra... Låt mig förtydliga! Själva storyn var inte den bästa, men... Filmningen var väldigt annorlunda = grymt! Omgivningarna var också grymt bra, kändes verklighetstroget. Jag tänker inte säga mer än att det egentligen inte är min typ av film, men jag hade ingen aning om vad den handlade om när vi satte igång den. Tur var väl det, för annars hade jag inte sett den. Missa inte denna film!






SOMMARLOV! :D

Haha.. Jag är lite seg med bloggandet nuförtiden. :P Tentan är iaf avklarad. Hade lite ont i magen på morgonen, men det gick över ganska snabbt när jag började skriva. Skriv 4 blad (fram och baksida=8 sidor) och satt nästan tiden ut, lämnade in 13:40. Nu är det sommarlov! Har inte fattat det än. Så underbart att slippa dessa kurser, som funnits in ens tankar dag och natt hela terminen. Och vet ni vad? Nu kan jag läsa skönlitteratur! :D JIPPI! ;) KAN läsa annars också, men tycker att det räcker och blir över med vår kurslitteratur. Det är så jäkla skönt att vara ledig lite innan jag börjar jobba också. Fem veckor av sommarlovet, med start måndag den 16:e kommer att tillbringas på Ica Maxi i delikatessen.

Efter tentan blev det iaf lite häng i Rålambshovsparken. Lunch och några cider intogs med klasskompisarna och även en kursare jag pluggat med innan kom och hade med sig sin söta Eskil, 6 månader gammal. :) Pictures!


Jag, Madiha och Sandra. Mina "gamla" klassisar...


Brudarna - Madde A, Madde K och Maija. :)



Charmtrollet Eskil! :D


Mamma Kajsa, Teresia och Melisa, alla vi gick den första kursen ihop. :)


Därefter blev det att sticka hem snabbt, käka middag, öva lite frisbeekast och sedan iväg för en 18-hålsrunda frisbeegolf. Det var ganska kul att testa. :) Jag var dock heeelt slut på de sista hålen. Det blev en riktig heldag - en väldigt lyckad sådan! :D

Drömklänningen!

I måndags var vi (kompisar från skolan) och kollade på en kompis gamla tenta. Hon tyckte vi kunde dricka lite vin, så det blev några glas. Sen skulle en tjej (Madde) åka och handla med sin kille så ville Maija (tjejen vi var hos) inte att vi skulle åka. Hon ville ha en ursäkt för att slippa plugga! Haha! :) Jag ville till Täby C och köpa en klänning, men klockan blev mycket och jag hade inte hunnit dit innan sju så vi åkte till kista vi tre och käkade, jag köpte klänningen och jag skickade tillbaka ett H&M paket.

Själv historian bakom klänningen är ganska lustig, det var ödet liksom! :D En tjej i skolan (alltså ingen jag kände) gick förbi när vi satt ute och pluggade. Sa till tjejerna "åhhh kolla klänningen, såååå söt" Madde bara "jaaa guuud, du måste nästan gå fram och fråga var hon köpt den". Haha! Jag gjorde inte det! Några dagar senare satt jag och bläddrade i Amelia (svärmors tanttidning liksom :P). Då var den där helt plötligt!!! :D Lindex 199:- jag bara "ahhhhhhh jag måste ha den". När vi kom till Kista så spanade vi lite, jag förklarade för tjejerna hur den såg ut och vi hittade den inte. Jag gick en sväng till i butiken och då såg jag den!!! Den hängde liksom fel och den var i S!!! Butiksbiträdet trodde det var den sista! Den passade klockrent och det var helt enkelt "ment to be". Värsta historien om en klänning! :D Den är socker söt, nästan som en prinsessklänning för vuxna. :D



Det finns en fortsättning också. Haha! Madde, som också tyckte klänningen var superfin, men som inte följde med till Kista, ringde dagen efter och frågade om jag hade hittat den. Ja det hade jag ju! :D Hon ville också ha en och när jag sa att det nog var den sista i Kista hörde man hur hennes hopp nästan släcktes. Envis som hon var ringde hon Stockholm runt för att få tag på den. Det blev en riktig klänningsjakt. :) Till slut hittade hon den i butiken vid Hötorget, hon stack in direkt och köpte den! Så vi är båda stolta ägare till den ljuvliga dröm . :D

Jag har förresten faktiskt kommit på ett bra argument för min shopping: Det är väl bättre att jag lägger mina pengar på kläder än på sprit eller cigaretter eller till och med droger? :P Haha! Bra argument som vilken förälder som helst går på. Eller hur, mamma och pappa? :P



Helgen

Oj oj oj.. Vad jag ligger långt efter med bloggningen igen! Inte bra! Slänger in lite bilder från lördagen då det var fest hos Cindy. :)


Cindy och Saga posar. :)


Jag satte upp håret på Cindy, tjusigt va? Cindy och Kalle chillar i solen.


Hahaha! Garvade ihjäl mig, Gustav grillar plättar! :D


Anna försöker sätta sig ner. :P Benji och Jessika i bakgrunden.


Vi hade en jätterolig och trevlig kväll. :D Vi spelade lite kubb, tog en grillningspaus och sedan blev det brännboll då jag dömde och passade Saga. Sedan gick vi tillbaka till Cindys baksida och när det blev för kallt flyttade vi upp till hennes lägenhet och spelade Geni. :P Gissa vem som INTE var ett geni? :P Killarna var helt galna, kunde typ alla frågor. Kvällen slutade dock ganska tidigt, men det var ganska skönt att komma i säng i rimlig tid. :)

På söndagen när jag kom hem från Cindy (sov hos henne) så hittade jag en liten sötnos hos oss som försökte vila lite. Filippa kunde inte sova och hoppade i poolen igen, för typ fjärde gången den dagen. :P Hon gick sedan upp och cyklade på sin trehjuling, hon var en cyklandes nakenfis med en hink på huvudet som hjälm. Haha sååå söt! :D Jag tog bild på henne, men känns lite väl att lägga ut nakenbilder! Ciao!



Inför tentan

Puh... Förlåt att jag varit så dålig på att blogga, har lite att blogga igen nu. Får bli på torsdag, för morgondagen är fullspäckad. Tenta, chill med klasskompisarna och firande av sommarlov efter tentan, sedan hem och käka och sist spela frisbeegolf (om jag orkar). Har suttit hela dagen och pluggat idag, enda fram till nu (mer eller mindre effektivt. :P Hann inte ens se Desperate Housewives och då är det allvar. ;P). Är heeelt slut i huvudet. Nu kallar sängen. Imorgon klockan 9 är det tenta och SOMMARLOV klockan 14! Weehooo! :D Fy fan vad NICE!

Tentan känns väl helt okej. Det går nog bra att skriva. Bara jag inte fastnar eller så. Får sätta lite fart imorgon! Håll alla tummar och tår för att det ska gå bra. :) Godnatt!


Det lilla livet

Sitter och lyssnar på Familjen nu. Han är helt grym alltså! Blir så glad när man hör hans musik. Hans musik håller sjukt hög klass och de var grymma på Debaser. :D (Det är ett enmannaband, men live blir han uppbackad av en annan kille.) Slänger in favoriten nummer ett just nu!


Familjen - Det lilla livet



The Tracey Fragments

Nu blir det film! Det kommer en uppdatering om helgen, imorgon någon gång. :) The Tracey Fragments heter som sagt filmen. Den verkar lite knäpp, men vi får väl se. Min favorit Ellen Page är med, så jag hoppas den är bra. :) Kommer med en uppdatering sedan om hur den var. :)






Uppdatering:
Filmen var annorlunda. Kort var den också, drygt en timme. Det var lite samma känsla som 21 grams, dock var redigeringen av filmen lite annorlunda i The Tracey Fragments. Den var bra, ingen Hollywood smörja iaf. Tycker om klänningen hon har på bilden. Gillar fortfarande Ellen Page, kan inte fatta att hon också är född -87. Helt galet! Hon är sjukt duktig och så ung. Se filmen! Nu ska jag sova. Ciao!

Ps. Väldigt tråkigt att gå in och kolla bloggen och inte en enda kommentar. :( Då blir man inte glad i ögat.



RSS 2.0