Nu är den vår!

Då har vi hämtat nycklarna. När vi kom dit var det kö in till kontoret. Men till slut kom vi in och det visade sig att husvärden var riktigt reko. Han tyckte lägenheten var sliten så han skulle se till så att vi fick ommålat och uppfräschat i hela lägenheten. :D Så vi får välja färg och allt. :) Knallrosa i hela lägenheten? Svart kanske? ;) Nej, vi kommer ta vitt. I hela lägenheten. Dels för att det adrig blir omodernt. Det ser ljust och fräscht ut. Lgh/rummen ser större ut. Då tänker ni: sjukhus? Nej! Vi ska piffa upp med en massa andra färger, på allt annat. :) Men det känns otroligt skönt att det inte var några problem med renovering. Enda nackdelen är att målarfirman som ska göra jobbet hade mycket att göra just nu. Eftersom vi inte vet när de kommer, flyttar vi in. Vi får väl bo lite provisoriskt ett tag. Det klarar vi nog. Har ju gjort det i två år nu känns det som så några månader till fixar vi. :)

Så igår efter nyckelhämtningen begav vi oss bort för att titta på rucklet. :P Nej! Det var definitivt slitet, men vilken härlig lgh annars. Vädigt bra planerad, mycket förvaring tycker jag. Utsikten är helt okej och just nu, när det är växtlighet kvar, så är insynen inte alls farlig. Visst finns det andra som inte är tipp topp, men vi står ut med det. Tex. plastmattor till golv är väl inte det charmigaste? Duscha i badkar, inte riktigt min grej. Men man vänjer sig och om två månader tänker vi inte ens på det! Jag är hoppfull iaf. :)

Vi begav oss sedan hemåt och käkade lite. Sedan packade vi bilen full med flyttsaker vi fått och samlat på oss den senaste tiden. Vi åkte till Ica och storhandlade. :D Vi köpte allt från tvättmedel till ketchup och från ris till disktrasor. Sådant som behövs, som är förbrukingsvaror och icke kylvaror. :) 1000 spänn gick det på! Fem kassar! Så nu har vi bunkrat upp för ett tag. :) Vi tömde bilen, många vändor upp och ner till lgh. Sedan plockade vi lite, Jonas satte ihop vårt köksbord (tack älskade mamma och pappa) och hängde upp vår kökslampa (tack bästa svärförääldrar). Jonas föräldrar hade även handlat massa saker till oss på Ikea - vinglas, dricksglas, skål, saxar, påsklämmor, handdukar, skärbrädor, tillbringare. :D Massa grejer, tusen tack! :D Haha! Något vi absolut inte behöver är knivar. Tror vi redan har fyra knivset. :P Just det, vi fick världens lyx stekpanna från Hackman också av dem. Ninni hade köpt den i Höganäs i sommar.

TUSEN TUSEN TACK ALLIHOPA! :D

Nu ska jag få lite mat i magen. Var egentligen tänkt att jag skulle åka til lgh idag, nu i eftermiddag, men missade bussen för jag grejjade med tvätt. Åker dit imorgon istället och diskar allt porslin och glas och börjar packa upp så smått. :) Måste packa ner här också. :P Vi kommer försöka flytta allt smått innan helgen och ta de stora sakerna i helgen. Mat!

Tjingeling!


Kommentarer
Postat av: Pappa

VA ROLIGT ! ! Nu börjar livet ! Spännande med eget boende även om haft det bra hos Ninni & Danne , nu är det slut med "lyxlivet" ! LYCKA TILL !!!

2008-09-02 @ 14:26:05
Postat av: carro

Härligt! Mycket pyssel med allt flyttande, men ack så trevligt ändå... Hoppas ni kommer trivas. Kram

2008-09-02 @ 16:06:20
URL: http://carroooo.blogg.se/
Postat av: carro

Jo, jag läser två kurser (150%) just nu i alla fall, så får jag se om jag orkar slutföra extrakursen eller inte. Men jag läser Kommunikation och konflikthantering vid sidan om. Så det är intressant i alla fall. Ses på torsdag, som sagt. Kram



2008-09-02 @ 17:57:48
URL: http://carroooo.blogg.se/
Postat av: Linda

Visa bilder!!

2008-09-02 @ 19:29:56
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Linda

Vad kul! :) Hoppas det blir bra och ni trivs. Lycka till!

2008-09-02 @ 22:40:35
URL: http://lindakohler.blogg.se/
Postat av: Fia

Grattis till lägenheten , extra kul att få den omgjord =) Där vi hyr är det snålare än snålast!

2008-09-02 @ 23:34:23
URL: http://sofsan.blogg.se/
Postat av: Fia

Vi hyr av Riksbyggen!Längtar tills den dagen då vi har vårat hus så kan dom ha!

2008-09-02 @ 23:44:14
URL: http://sofsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0