Jag skulle kunna skriva världens tråkiga...

Jag skulle kunna skriva världens tråkigaste inlägg om hur lite jag sovit i natt, hur trött jag är på att vara sjuk och hur mycket det är på jobbet och med uppsatsen just nu. Istället är jag oerhört tacksam. Över mycket. Jag har fina vänner, familj och en underbar sambo som jag alla älskar högt. Jag har ett spännande och utmanande jobb att gå till varje dag. Och innan jag slutade idag säger ett barn "Jag tycker om dig" och ger mig en kram. Jag smälter! Hur underbara är de inte? :) Nu sitter jag på Arlanda Express och ska bege mig till vackra Skåne över helgen! Ha en underbar Valborg och glöm inte bort att uppskatta det eller de fina ni har runt omkring er!


Bra eller anus?

Kunde först inte bestämma mig för om denna låt var riktigt dålig och irriterande eller grymt skön sommarhit! Vad tror ni det blev? Bra eller anus? Haha!

 


Äntligen!

foto0000 (MMS)

Nu har jag fått tillbaka min nya mobil från service, dock verkar inte batteritiden vara så mycket bättre... Knappt 2 dygn. Illa tycker jag. Bjuder på en bild från min terrängpromenad längs en del av Edsviken i måndags. Rakt över vattnet ligger Mörby och min forna praktikplats. Nu ska jag slappa i soffan!


Boring

Tråkigaste helgen på långe. I fredags efter jobb svängde vi förbi Jonas föräldrar, käkade pizza där. Det var ju trevligt men jag var trött och inte så värst social. Igår blev Jonas sjuk så jag spenderade dagen med att också göra så lite som möjligt. =( Kollade en konstig film på kvällen. Idag var det också tråkigt för då stod det plugg på schemat. Teresia är ju kul att träffa, men annars var det bara tråkigt.

Har kommit in i något trötthetstillstånd och har inte känt mig riktigt pigg någon gång den senaste veckan. Detta medför ett fantastiskt härligt och positivt humör, som ni märker på detta inlägg. Eftersom Jonas knappt klivit upp ur sängen idag får jag väl spendera större delen av kvällen själv. Ska käka middag framför tv:en. Blir väl en film till. Tänkte bege mig ut och röra på mig men då mulnade det på och såg ut som att det skulle börja regna. Alla ursäkter är bra ursäkter. Nu är jag så uttråkad att jag bara måste gå och laga mat. Till och med det blir en smula roligt när man har så här tråkigt...


Vill inte...

Det var supermysigt att träffa Kajsa och hennes son Eskil. Lille Ivar låg och sov i magen så han fick jag inte känna. Så mysigt att de ska bli fyra. =D Tre nära vänner nu som ska ha barn, med typ en månads mellanrum. Galet! =) Kajsa och jag bokade iaf i en shoppingdag då vi blev helt tokiga när vi gick runt i Sickla galleria. Vad mycket bra butiker det fanns där och såå mycket fint.

Nu ska jag egentligen läsa en timme innan Jonas kommer och hämtar mig för middag i Täby med hans familj. Men jag vill inte plugga mer... Är så trött på den här skiten att jag skulle kunna strunta i att ta examen... Elda upp den här jävla uppsatsen. Jag orkar inte mer och behöver en rejäl spark i baken för att göra något bra av dessa kompletteringar. JAG VILL INTE MER!


Jag drar

Idag blir det att bege sig till Sickla för att mysa och babbla med underbara Kajsa och känna på bebismage! =D Nu blir det dusch och sedan sticker jag! Trist att det inte är bättre väder. Ville ju ut och njuta i solen med en promenad eller så. Ha en skön lördag iaf!


Hur många får höra att de är älskade ...

Hur många får höra att de är älskade på sitt jobb? Man dör ju när barnen säger: "Jag älskar dig Emma". :D Fick höra det igår och hela tre gånger redan idag av en tjej i min grupp. :) Lugn dag idag då nästan halva barngruppen är sjuk eller ledig. Skönt på en fredag! Ha en fortsatt bra dag!


Slut i rutan

Jag är helt slut... Nästan precis kommit hem från möte på jobbet. Det är tufft att jobba ibland, inte var det några kvällsmöten när man pluggade inte... =P Men som min kära sambo brukar säga till mig att jag jobbar hårt men får också betalt för mödan. Verkligen inte tillräckligt, men bra mycket mer än honom som fortfarande är student! Nu ska jag öppna post, äta något litet framför tv:en och sedan slockna i sängen. Imorgon är det fredag!


Soool

Åhh vad jag älskar när det är klarblå himmel och stekande sol ute! Sååå nice! =D Blir då pigg och glad av sådant väder! Ja det var väl allt jag har att säga idag. =P Nu ska jag gå och laga spagetti med kalasgod köttfärssås! Ska även njuta av denna lediga kväll då jag hade möte igår och har möte imorgon. Segt att komma hem nio på kvällen... =( Men så är det och nu är jag superhungrig, god mat coming right up! =D

http://blogg.vk.se/uploads/381/images/spagetti.jpg

Ungefär så här ser väl min ut också!

Bra-dag!

Oj vad sent det blev. Pratade med Emma mitt gull i 45 minuter! =D Har varit en toppendag, en runda till biblioteket själv med mina barn (sex stycken, en var ledig). Var min första "egna" utflykt med barnen och det gick väldigt bra! Sedan var vi inne en sväng och åt, vilket inte alls gick bra med vissa... Sedan ut igen och var ute från tolv till halv fem! Galet nice! Dock var jag tvungen att åka till Universitetet och lämna tillbaka böcker och hämta nya böcker efter jobbet, så var hemma sent. Hade en djävulsk huvudvärk som dock har hållt sig borta sedan värktabletterna jag tog vid sju. Nu ska jag hoppa i säng, är helt slut... Godnatt på er!


Topp sex

Bästa bästa bästa låtarna just nu enligt mig:

Lady Gaga feat. Beyonce - Telephone

Adam Lambert - Whataya want from me
Rihanna - Rude boy
Florence & The Family - You've got the love
Familjen - När planeterna stannat
Salem Al Fakir - Keep on walking


Lady Gagas senaste singel är sjukt grym och videon är helt galen. Adam Lambert är riktigt duktig sångare, han kom två i American Idol. Alla de andra är jättesköna, bra sväng i låtarna. Är inne i en svängig period, inga lugna låtar nu. Om man jämför Salems låt med Anna Bergendahls This is my life så tycker jag att Annas har jag redan tröttnat på. Den blir väldigt mjäkig i jämförelse med Salems svängiga och samtidigt lite pampiga låt där refrängen verkligen etsar sig fast. Vilken låt är er absoluta favorit just nu?

http://clinkscalesarts.com/blog/wp-content/uploads/2009/05/adam-lambert.jpg

Slänger in lite ögongodis på godingen Adam Lambert!

Soliga söndag

Idag har varit en skön och mysig dag. Allt förutom att min jäkla förkylning gör så att jag inte kan sova på morgonen. Vaknade vid halv åtta och tvingade mig själv att ligga kvar i sängen för att somna om. Vid halv nio gav jag upp och gick upp, vilket är lite för få timmars sömn med tanke på när jag somnade. =( Vi åkte iaf ut till Täby på eftermiddagen och käkade sen lunch och hängde hos Jonas föräldrar. Satt ute i solen i två timmar så det var toppenskönt! Sen åkte jag och Jonas och handlade och sedan till Jonas bror för lyxmiddag, entrecote och lyxig fruktsallad till efterrätt. MUMS!

Nu ska jag fortsätta planera månadsbrevet, där vi skriver vad vi ska göra på våra lektionspass varje dag. Bara april och maj kvar sedan är det tre månaders sommaruppehåll. Lite trist, men då får vi hitta på annat! Ha en fortsatt skön söndagskväll!

Bjuder på en egobild från häromdagen!


Förvirrad

Det kan inte vara lätt att hänga med i bloggen ibland.. Skälet till att jag bloggat hejvilt de senaste dagarna är för att jag varit hemma från jobbet p.g.a. förkylning. Bara femte gången jag är sjuk sedan i december... Stor tumme upp för det! =/ Nu var det förklarat iaf!

En annan anledning till flitig uppdatering kan vara att Jonas stannade kvar längre i Skåne, så jag har inte bara varit sjuk och tyckt synd om mig själv, utan jag har varit ensam och uttråkad också. =( Nej, så hemskt är det inte. Har hunnit med en del, tvättat, städat lite och röjt undan i sovrummet och organiserat i min byrå. Fått lite pysselideér, inga stora projekt utan jag hittade två träramar som skulle göra sig mycket bättre i svart. Så de ska målas och jag ska brodera som en galning så min katt blir klar och kan ramas in! =D Skiter i att Jonas hellre vill ha en hundvalp, denna kattunge är såå söt! Ska ta en bild så ni får se vad jag dillar om. =)

Idag har som sagt jag och Teresia satt igång med vår komplettering av uppsatsen. Lite svårt att tolka examinatorns kommentarer emellanåt, men vi kämpar på. Vi har sju helger kvar innan den ska in igen, varav två kommer jag vara i Skåne. Pepp, pepp, pepp, kom igen, kääämpaaa!

Nu ska jag bädda rent i sängen och dammsuga av lite till de ljuva tonerna av bland annat Adam Lambert! Snart kommer Jonas hem, om drygt en timme! MYS! =D



Lite impulsshopping

Innan jag blev förkyld shoppade jag på mig denna tunika. Jätteskön och tillräckligt lång för att bara ha leggings eller strumpbyxor till. Hade tänkt ha den på jobbet igår men så blev det ju inte... Nej nu ska jag göra lite mer nytta, vika och hänga tvätt, byta lakan och plugga lite. Imorgon drar ju jag och Teresia igång med vår sugiga komplettering på uppsatsen. Men bara att gilla läget och göra det som ska göras. Hörs sen!

Fin är den iaf! Från Bik Bok.

 


Bättre sent än aldrig...

foto0020 (MMS)

Pyntade vårt påskris igår. Så tjusigt och vår fina vas kommer äntligen till användning! Tänkte köpa snygga tygblommor men är ju alltid kul med färska blommor eller kvistar. Vita liljor är grymt snyggt! Ska kosta på mig det sen, bilder kommer!


Sjukt dåligt

Godmorgon! Måste ge er ett litet skratt så här på morgonkvisten! Delar med mig av denna fantastiska hemsida och den lilla filmsnutt som finns på den. Undrar om snubben verkligen får kunder via sin hemsida? Jag blir iaf avskräckt... Och varför ligger tjejen på golvet när hon ringer till killen? Det roliga är att hemsidan är uppdaterad 2010-02-25... Musiken ska vi ju inte tala om, den är ju så grym! Hahahaha!

http://hogstromstekniska.se/


Så mycket jag vill...


Jag blir lite ledsen när jag ser så här fina saker... Jag vill också kunna tjoffa ihop sådana snygga kort på några minuter. Scrapbooking är något jag definitivt ska ägna mig åt under föräldraledighet eller som pensionär. Nu ska jag brodera lite! =P

Bild från detta You Tube klipp. Gick inte att lägga in här så blir en länk!


Bakgrund

Denna underbara bild, tagen sommaren 2009 på en liten spontan utflykt, är nu min bakgrund på datorn! Låt det bli fler sådana härliga dagar och stunder denna sommar! =D


Mitt hjärta tillhör Jonas och har gjort länge! <3

 


Designer Emma?

Grymmaste bikinin! Som jag designat! Rösta för tusan! =) Gör det HÄR!




Hemkommen

Nu är jag hemma från jobb. Skönt att sluta tidigt! =D Jag skulle vara så hurtig igår och träna men så missade jag bussen med en minut, så jag struntade i det. Skulle gå en promenad istället, men blev bara en kortis och lämna tillbaka paket. Idag har jag bestämt mig för att äta tidigt och sedan gå strax efter det. En långis, minst en timmes hurtig promenad! Imorgon blir det träning i form av gympapass och på fredag får vi se. Kanske pass eller promenad.

Har klagat på min telefon nu... Battteriet är uruselt, håller inte ens i två dygn vid minimalt användande. Vilket betyder några sms och några kortare samtal. Ska lämna in den imorgon. Hann också med att shoppa en söt tunika från Bik Bok, rutig och fin. Väldigt vårig! Handlade lite god mat på vägen hem också. MUMS! =D Bjuder på en bild på ett par grymt sköna shorts jag klickat hem från H&M. Kommer definitivt bli en hit i vår och sommar! Har köpt gröna, ska kanske slå till på ett par till? =) 99 spänn liksom! ;)

Svart funkar alltid!

 


Bus på vägen

foto0019 (MMS)

Efter ett stopp på roliga svettiga busfabriken i Linköping är vi på väg igen. Beräknas vara i Stockholm runt halv nio. Skönt! Då ska jag ta ett bad! Jonas är ju kvar i Skåne så jag blir gräsänka tills lördag. Bjuder på en bild på Filippa från buset!


På väg hem...

På väg hem från en mysig lunch och fika i stan med tjejerna. Och med stan menar jag givetvis Ängelholm city! ;) Påsken artade sig under gårdagen och idag. Igår var det familjemiddag med min släkt, roligt! Annars har det varit ganska tråkigt. Nej, egentligen har det varit ganska mysigt, fick träffa bebis i fredags så riktigt så hemskt har det inte varit. Var lite uttråkad igår på dagen, men då var det solen jag satt och latade mig i. :) Håll tummarna för mig att jag hittar en sista minuten flygbiljett imorgon så jag kan flyga hem på tisdag istället för att åka bil hem imorgon. Glad påsk på er om jag inte sagt det innan!


På väg till Paradiset

foto0012 (MMS)

Då är vi snart i Jönköping. Är framme i Skåne, Vejbystrand vid 22. Slumrat till några gånger men då hör man plötsligt Filippa som sitter bredvid "EMMA!!!"... Haha! Blir inte så mycket vila. :P Hoppas på godisstopp snart, har redan käkat donkenmat i Södertälje. Glad påsk på er!


RSS 2.0