Eurovision

Blev faktiskt glatt överraskad av gårdagens 25 bidrag. Tycker ju lätt att Spanien eller Serbien kunde bytt plats med vårt svenska bidrag, men så är det. Surt att vi var 5 poäng från att komma med. Jag tyckte programmet var riktigt bra producerat, inte en massa onödigt tjafs och en riktigt grym mellanakt när röstningen pågick. Tyckte det fanns många bra bidrag och Tyskland var en otroligt värdig vinnare. Vilken gladlåt! Bra jobbat Europa! =)

http://www.radinrue.com/local/cache-vignettes/L320xH800/Lena_deutchland2-46595.jpg

Tyska Lena vann!

 

 


Utlandssemester

Idag har varit en kanondag! Trots sen sänggång blev det en effektiv pluggdag varav 4 timmar spenderades i stekande sol. Därför ser jag nu ut som en kräfta på halva kroppen. Jag som aldrig brukar bli röd. Hoppas det lagt sig till imorgon, det brukar det göra.

Jag och min fina älskling åkte vid sjutiden in till stan, Kungsholmen för att utnyttja ett presentkort Jonas fått. Nu har vi ätit en delikat italiensk middag på La Famiglia, mör oxfilé med risotto och vitlökssmör blev det för min del. Så gott och väldigt trevligt med lite extra lyx, som var nästan helt gratis. =D Kändes som vi var på utlandssemester med sen impulsmiddag, yrade runt lite för att hitta rätt och sen slappa på en mysig restaurang och strosa hem och köpte godis på vägen hem. En riktig stressfri, varm och skön "sommardag", nästan som borta men ändå hemma! =)

 


Sommar?

Utvecklingssamtalet imorse gick jättebra, endast sex samtal kvar! =P

Det har varit helt galet varmt idag, 20-25 grader. Klockan åtta var det 19 grader ute och nu är det bara 17... Jobbigt? Inte så värst... =D Har varit ute ca 3 timmar idag också, så det var jätteskönt! =) Nu ska jag äta choklad och sen decka!

Så här såg det ut förra sommaren, längtar!

 


God morgon bloggen! Idag ska jag ha utveck...

foto0002 (MMS)

God morgon bloggen! Idag ska jag ha utvecklingssamtal innan jag börjar jobba, så är uppe med tuppen. Slänger med en bild på de fina liljor jag köpte för snart två veckor sedan. Lovely! Ha en fin dag!


Go go go!

Åhh jag försöker peppa mig själv inför allt som jag fortfarande har kvar att göra (utv. samtal och plugg)! Kom igen, pep pep pep, jag fixar detta! Har en grymt tuff vecka framför mig, men det bara ska gå!!! Mindre än tre veckor tills uppsatsen ska in och vi bara ska få den klar!

NU JÄVLAR!!!


Tråkgumma

Jag vet... Jag är sämst på att blogga just nu, men det ligger väldigt långt ner på min lista just nu. Alla dagar ägnas åt jobb eller plugg. Därför är jag också hemma denna helg, blir inget Skåne trots långledigt, torsdag-söndag. Nu blir det frukost och sedan skriva mer utvecklingssamtal och plugga!

Slänger in min nya favoritlåt! Nu har jag lärt mig att bädda in från You Tube. Börjar bli ringrostig ju, kunde jag väl ha listat ut att det var så! =P

 


Sova...

Ja man kanske skulle gå och lägga sig då? Det verkar ju inte skada... =P Kolla här.


Ännu en gång

Ja jag är sjuk igen... Hade så ont i huvudet emellanåt igår att jag inte visste var jag skulle ta vägen... Värsta jag varit med om. Ipren hjälpte dock ganska bra. Hostat har jag också gjort. Tur jag är hos päronen så mamma kunde ge mig lite stark hostmedicin. Hostan försvann på några timmar. Jätteskönt! Än så länge känns det bättre än igår, men är fruktansvärt trött då jag sovit jättedåligt inatt. Min sjukrapport för denna gång... Jag har varit jättemycket sjuk den senaste tiden och är jättetrött på det så imorgon blir det att gå till farbror doktorn.

Väderrapporten för nu är strålande sol, klarblå himmel och 12 grader i skuggan. =D Lite skillnad mot igår då det var grått och regnade större delen av dagen. Älskar våren och sommaren när den är som bäst!


RSS 2.0