CRAVINGS!

Åhh jag är såååå grymmmmt suuugen på Marabou mjölkchoklad. Verkligen cravings efter det just nu. Beror det på ankommande mens eller vad?! Kanske för att vi inte bor hemma längre och inte har tillgång till sötsaker dygnet runt? :P Det sötaste vi har hemma är mig! Hehe! ;) Nej skämt åsido. Saft har vi och lite äppelkaka. Inget annat. :( Aja håller suget i sig till imorgon ska jag kanske ge efter och gå och inhandla lite. Har självstudier imorgon så då ska det fan börja skrivas på tentan!!! (Och då kan man ju behöva lite socker för att hålla hjärnan vaken... :P Självberättigande kallas det. ;P)

Nu ska jag tända ljus, mysa med honey i soffan och kolla Idol! :D Återkommer sedan med update om jag hittade någon speciell favorit!

Tjingeling på er söta läsare!


Kommentarer
Postat av: Brunetten Sanna E

jag gör själv smycken och tyckte att du säljer dina smycken väääldigt dyrt.

Men lycka till iallafall!! :D

2008-09-16 @ 20:38:12
URL: http://sannornas.blogg.se/
Postat av: petra

Japp, är 19 cm lagom heller? Jag har inte så stor koll. Säg till var jag ska sätta in pengarna, har inte kvar ditt kontonummer.

kram

2008-09-16 @ 20:48:15
URL: http://petrabackius.blogg.se/
Postat av: catrin

sv: men du har ju precis startat upp sidan, och det tar lite tid innan folk får upp ögonen för den. Sen gäller det ju att marknadsföra sig också =) Använd dina egna smycken flitigt, så att andra ser, berömmer och undrar vart du köpt dem! Bloggen har du ju också, lägg upp nya smycken så fort du gör dem!

2008-09-16 @ 21:49:31
URL: http://cocobycatrin.blogg.se/
Postat av: petra

kör på 19, blir perfa. sätter in pengar imorgon eller så. kram

2008-09-16 @ 23:25:35
URL: http://petrabackius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0