Ett erkännande

Jag var dålig idag. Cindy kunde inte träna så jag tänkte åka själv. Tror ni jag gjorde det? Nej! Men av en någorlunda vettig anledning iaf! Jag kände att jag behövde läsa, alltså plugga. Vi tänkte ju vara extra duktiga och träna tre gånger denna veckan, så nu kommer jag bara ha varit lika duktig som vanligt och tränat två gånger när veckan är slut.

Jag, Emma Köhler, ska dessutom gå på ett gympapass på torsdag. JAG! Ni som känner mig, jag tänker då på de stackars tjejer jag hade idrott med i gymnasiet, ni vet hur mycket jag suger på kordination och kombinationer. Jag kommer ihåg att vi körde step, fy fan alltså! Tänk er den sämsta, virrigaste och sämsta av dem alla när det gäller step. Det är jag! Haha, så ska bli kul att se hur det går på torsdag, men jag lovar! Jag ska göra mitt allra bästa plus att jag ska försöka låta bli att skratta åt alla andra, ja om de låter bli att skratta åt mig d.v.s.! ;)

Nästa vecka blir det ingen träning då jag sticker till skåne, från lördag den 4:e till måndag den 13:e. Weehoo paradiset här kommer jag! :D Och just nu säger jag weehoo, underbara efterlängtade mjuka sängen - här kommer jag!


Role Models

Detta är en rolig och lättsam film. Ja vad mer ska man säga? Se den om ni vill se den typen av film! :)


http://iesb.net/images/stories/posters3/rolemodels.jpg



Dagarna som gått

Fredag: dagen slutade bättre än vad den började. Blev god flottpizza oxh sedan kollade vi två avsnitt av Sveriges värsta bilförare som vi missat, så jäkla kul! Haha Gurkan är ju klockren. :) Svär liiite väl mycket kanske. :P

Lördag: Hade tänkte åka och handla mat och sedan mysa hemma. Men så blev det ej! Jonas bror och hans tjej ville att vi skulle hänga på och kolla när Oliver babysimmade. Så Jonas flimade sötnosen i plurret! Sedan stack vi och fikade. De lämnade av mig hemma och jag fixade och trixade lite, medan Jonas åkte ut till Täby. På kvällen hängde vi med dem igen, blev bjudna på middag, lagom till Earth Hour släckte vi ner och käkade. Var mys pys! Kollade även en film, Role Models. Kommer mer info om den sen!

Söndag: Blev slö för min del, ställde ingen klocka utan sov till vi vaknade vid elva, d.v.s. kl. tolv! Jag skrev matlista och Jonas åkte och handlade medans jag duschade och så. Sedan åkte vi till Täby och käkade söndagsmiddag med hans päron och bror Christoffers familj. När vi kom hem kollade vi en film till, Into the Wild. Kommer mer om den sedan också. :)

Måndag: Idag hittade jag och kom i tid till synundersökningen. :D Weey! Visade sig att synen inte försämrats så mycket så det blir nog inga nya glasögon på ett tag. Bra tycker jag, eftersom jag älskar mina bågar och då kan jag lägga de pengarna på annat, en ny dator!! :D

Nu ska jag läsa en stund för att vid kvart i fyra ska jag åka och träna. Vid sex kommer Teresia hit och det blir middag och en SATC kväll! Såå mysigt!


Jordens timme

Så här fina är våra mjölkpaket just nu:

Arlas svarta mjölkpaket


För ni släcker väl och stänger av imorgon kl. 20:30 till 21:30? Ingen kan väl ha missat Earth Hour? Jag hoppas verkligen inte det. Själv ska jag och älskling ladda upp med kortlek, yatzy och tända ljus! Allt ska vara släckt och avstängt, ja kyl och frys får brumma på, men inget annat! ;)

Kolla in denna film om ni vill veta mer om hur vår jord förändras på grund av oss människor.

Jävla bra dag

Usch och fy för denna dag! Hoppas verkligen den slutar bättre än den började.

Det började iaf med att jag glömde mobilen på väg till undersökningen, fick gå tillbaka och hämta den. När jag väl kom fram till Östermalmstorg, så visste jag inte vilken uppgång jag skulle gå upp. Chansade och chansade helt fel givetvis. Visste inte hur jag skulle ta mig till stället. Ringde Jonas som guidade mig, tack snälla underbara bästa du! Kom fram men var tio minuter sen och man har bara tid i tjugo minuter. Fick boka om tiden till måndag och verkar slippa betala dubbelt iaf! Kollade på bågar som de tydligen har där, hittade ingen båge som var snygg. :( Så nu vet jag inte ens om jag vill beställa därifrån. Är ju såååå nöjd med dem jag har nu så vill egentligen inte byta. Det blir iaf så att jag gör undersökningen på måndag så får vi se vad de säger om synen. Jag kanske inte ens behöver nya glasögon! Bara att dessa är så skruttiga. Glasen är repiga och skalmarna är missfärgade. Vi får se på måndag helt enkelt!

Gick sedan till Akademibokhandeln för att köpa min svindyra kursbok jag lagt undan. Lycknis som är en billig och bra internetbokhandel har haft boken men den var nu slut, där kostade den 292 kronor. På Akademib. kostade den 419! Så jävla dyrt! Rena rama rånet. Aldrig mer bokhandel, bara nätet säger jag! I första hand är det lärarnas jädrans fel, varför använda en bok som inte trycks mer? Hitta en annan med motsvarande innehåll!!!

Åkte sedan och tränade, glömde vantarna och fick gå tillbaka igen hämta dem. Tänkte om jag skulle ta med mössa eftersom det var kallt innan då jag var ute, men struntade i det. Vad tror ni det gör när jag kommer ut från gymmet? Jo det snöar och blåser! Iskalllt bajsväder! Trodde bussen gick kvart över så sprang för att hinna, för att få reda på att den går 23. Skit också!

Nu sitter jag här hemma och väntar på att älsklingen ska komma hem med en flottig pizza. Lyssnar på musik så jag kan bli på lite bättre humör. Jag menar så jag inte dödar någon ikväll, och med någon menar jag Jonas.

Hoppas ni haft en fantastisk dag! Njut av det i så fall! :)


Helt slut i rutan

Igår var en riktigt bra dag om än lång! Jag lämnade in min tenta, nytt moment = ny lärare, hon verkade riktigt bra. Grundlig och nogrann med att vi förstår allt! Har hellre en övertydlig lärare! Efter skolan åkte jag hem, städade av och fixade här hemma, vilade en halvtimme och sedan var det att göra sig iordning för att åka in mot Tekniska och käka middag med älskling och kolla stand up på Syster o Bror. Det var riktigt mysigt och kul! Jag käkade en supergod förrätt, räk och kräftröra på toast med sallad, sedan åt vi båda kyckling med quesadilla potatis (potatismos mellan två tortilla bröd typ :) ), salsa och guacamole. Super duper gott! Eftersom jag börjat mitt nya liv med "endast" två svull dagar i veckan, så höll jag mig borta från dessert, smakade dock på älsklingens chokladkaka med marshmallows och nötter, sjukt god! Men endast en tugga!

Sedan var det dags för stand up, inte mindre än fyra stycken fick vi se! Thomas Oredsson, Fredrik T Olsson, Hasse Oke Andersson och Peter Wahlbeck. Alla var bra, men de hade så olika stil. Aja, älskar stand up, gott att få en riktig urladdning ibland! Skrattade så jag grät när Wahlbeck jämförde Sverige med Danmark! De har även en magiker som underhåller gästerna innan stand up:en, riktigt duktig! Fick dock bara se lite tricks med gummiband, men ändå imponerande! :D

Hela galejet var älsklingens sena födelsedagspresent! :) Bättre sent än aldrig är min melodi just nu! ;)

Idag var det skola 9-15 och när jag kom hem var jag helt slut. Har lyckats beställa en kursbok, reserverat en annan som jag ska köpa imorgon efter jag gjort min synundersökning hos Fav Optic. Ska bli spännande. Tänkte köpa nya glasögon via den sidan, alltså via nätet och företaget tillhandahåller även med synundersökningar. Så ska på den imorgon, sen ska jag beställa provbågar och se om jag hittar något som passar. De ska tydligen vara sjukt billiga! Mina nuvarande glasögon kostade 5000:-, dessa nya ska förhopppningsvis gå på 1000-2000:-. Hoppas det blir bra! Summa sumarum; har typ inte fått något vettigt gjort sedan jag kom hem från skolan. Mest kollat tv, åt iofs mysmiddag med älsklingen! Nu är jag megatrött och ska hoppa i säng!

Jo! Kom på en vettig grej jag gjort! Deklarerat! Via sms, väldigt smidigt, gjorde jag förra året med. Kanonbra och skönt att få tillbaka mer än jag brukar! Jag bockar och dugar staten! :D


Äntligen klar!

YES! Nu är tentaskiten färdigskriven! Ska lämna in imorgon, dock två dagar för sent. Bättre sent än aldrig säger jag! Godnatt!

Ps. Imorgon är en fullspäckad dag, skola 9-15 därefter hem, fräscha upp mig för att sedan vid 18 ska jag och älskling bege oss till Syster o Bror som är en restaurang med stand up på onsdagar. Jag bjuder Jonas på middag och sedan kollar vi stand up, hans födelsedagspresent! Det blir sjukt trevligt! Hmm, vad ska jag ha på mig?! Senare fråga, nu ska jag soooova! Ciao!


På smällen

Jag? Gravid? Nää! Det är ännu en film vi sett (ja VI! Jonas gick med på att se den). Knocked Up som filmen heter på engelska var ganska rolig! Eller vid närmare tanke, väldigt rolig! Historien känns lite överdriven emellanåt, men givetvis är det ett gulligt slut! Vissa saker är lite allvarligare, som får en att fundera också. Bra skådespelare! Se den definitivt! Och passa alla er därute som har oskyldiga one night stands! :P

http://transitiology.files.wordpress.com/2007/07/knocked-up.jpg



Snedlugg

Tänkte visa min "nya" frisyr. den klipptes till i Skåne av en duktig frisör vid namn Anders. Det var ju dock ett tag sedan, närmare bestämt den 26:e februari. Shiiit, en månad sen ju! Aja, här kommer egobilder! :P


Nyklippt!




Tagen häromdagen! Haha, värsta fejkade leendet! :P


Konstigt, ser ut som jag har längre hår när jag är nyklippt! Jackan som ger den illusionen säkert. Sen är ju håret stylat lite olika. Gillar den första bilden bäst, jag lyckas inte riktigt få till håret så där klockrent. :/ Aja, det blir nog skiiitbra! :)



Slumdog Millionaire

Kollade på denna film för ett tag sedan. Den vann 8 Oscars och har vunnit en hel massa andra priser. D.v.s. det borde vara en kanonrulle! Jag kan förstå att andra tycker den är superbra, men jag tyckte inte om den riktigt. Den är lite för mycket "åhh det är ödet"-känsla på den. Det finns däremot väldigt starka scener och den är bra filmad. Den är inspelad i Indien så det man ser är "sant". Det jag tänkte på under en stor del av filmen är hur jävla bra vi har det i Sverige. Visst vi kan ha det tufft också, men det går inte att jämföra med hemlösa och föräldralösa barn i slumområden. Usch!!! Kontentan är: Det har snackats mycket om den, det är en sevärd film, men ha inte för stora förväntningar på den!


http://dansemacabre.files.wordpress.com/2009/02/slumdog-millionaire-poster-full-1.jpg



Nu är det dags!

Vad säger du älskling? Ska vi slå till? ;) Vad tycker ni? :P





Jag tar tillbaka allt!






Vår?! Tror inte det va... :(



Skönsjungande killar

Är det bara jag som tycker att EMD's bidrag till melodifestivalen "Baby goodbye" har en lite väl hård text?

I don't wanna see you
I don't wanna know
I don't wanna hear,
if you are alone
I'm feeling so free, now that you're gone.

Nja, gillar inte riktigt texten. Men de är ju så bra ändå, gillar detta framträdande:



Denna kille är ju också grym! Gillar texten bättre på denna! :P Diggar hans hår!



Vad gillar ni den fina lila ramen runt? :) Nyhet på You Tube tydligen!



Vår

Nu är det vår! I tre dagar har vi haft det lite grått om förmiddagarna men runt tio har det sakta spruckit upp och blivit en nästintill molnfri och klarblå himmel. Fåglarna kvittrar och tempen ligger en bit över noll på dagarna! Såå skönt och fasiken vad solen har varit efterlängtad! Känns som den gömt sig heeela vintern... Men! Igår när jag begav mig till skolan vid tio, ja då började det hagla! Sånt tycker vi inte om. :(

Igår var det en lång dag, skolan mellan 10 och 16, fick iofs sluta en knapp halvtimme tidigare. :) Begav mig hemåt och bytte om till träningskläder, blev upplockad av Cindy så stack vi och tränade tillsammans. Köpte också Maybelines nya flytande mineralfoundation, så den ska testas i dagarna!

http://www.glamour.se/_internal/cimg!0/8vpqbohnkpd69tcxe6xhzmocti22yio

Använder ju annars I.d's mineral puderfoundation. Den är kanonbra, men inte billigt!

http://mysweethome.blogg.se/images/2008/id_bare_minerals_puderfoundation_1206275574_1466246.jpg
När jag kom hem efter träningen hade älsklingen lagat mat, denna klassiker och det var ljuvligt gott! Sedan duschade jag och slappade i soffan. Kollade givetvis på Sveriges värsta bilförare, så kul! :D



Att göra rätt saker

Igår var en riktigt "bra-dag", d.v.s. jag städade hela lägenheten, tränade, åt en mysmiddag med älsklingen, pratade med lite kompisar och kollade underbar tv (=Desperate Housewives)! Fick en hel del gjort med andra ord! Då kommer ju frågan, vad borde jag ha gjort? Hur kommer det sig i tenta tider att man har så minimalt med tid till att göra det man borde, PLUGGA?! Hemmet blänker, alla kompisar är uppringda, gymmet är besökt, alla tv-program man älskar har tittats på m.m. Hmm undrar varför? Jo för denna tenta är så fruktansvärt tråkig att skriva, litteraturen är ett sömnmedel och motivationen ska vi inte tala om. Jag vet, det låter väldigt uppgivet, men jag är faktiskt inte det. Det löser sig! :P

För att lätta upp stämningen kommer en låt jag trodde framfördes av Salem Al Fakir då jag hörde den första gången, visade sig vara Christian Walz. Salem är strået vassare, men denna är en ny favorit:




Åhh nu kom jag att tänka på Salem's spelning på Berwaldhallen,
det grymmaste på länge!



Back in business

Hej allihop!

Nu är jag tillbaka igen efter ett litet break från bloggen. Hade ingen lust att blogga förra veckan så då lät jag bli! Inte så mycket nytt som har hänt tycker jag. Nu är det iaf tv som gäller, missade Desperate Housewives förra veckan så ska ta igen det nu tänkte jag. Sedan är det ju Project Runway kl. 22, love it! Massa galna människor och oftast fina kläder. :) Vet ni vad? Jag har spänningshuvudvärk just nu, inte kul. Därför jag måste slänga mig i soffan och slappna av! :D

Haha, har lärt mig en ny grej idag, hur business stavas. :P


Tråk

Har ingen riktig lust att blogga just nu. Kommer inte på något vettigt att skriva, är bara vardagssörjan som snurrar på. Visst har jag varit i skolan eller träffat trevliga kompisar, men inget extraordinärt. Blir bara den vanliga uppradningen i så fall. Nu ska jag hoppa i säng och längta efter min älskling, som kommer hem imorgon. För min del blir det en lång dag med skola från 9.30 till 16, sedan hämta barnen och lägga dem. Är väl hemma runt 22. Kommer somna gott i älsklings famn imorgon! Godnatt!


Detta är vad jag har att bjuda på

Hmm, kom på att jag kunde bjussa på lite bilder men det blev inte så mycket bilder tagna i skåne tyvärr. Lite från tjejkvällen i onsdags. De kommer här! ;)


Lite glada ser de ut! :)


Mys! Men det verkar bara vara jag som är glad?!


En rumpa? Albins rumpa!


De ville också fota! Marängswiss till efterrätt. Hundar får blueeye istället för redeye! :P



Tillbaka!

Nu är jag tillbaka i bloggen och tillbaka i Stockholm eller Solna. :P

Söndagen spenderades med att åka till systeryster och fira systerdotter, den äldsta. Grattis gumman i efterskott! 17 år!!! Helt galet, känns som inte allt för längesedan du låg nyfödd i min famn sötnos. Din trevliga pojkvän visades även upp, kul! :) Håll dig till honom nu! ;) Efter kalaset skjutsades jag till flygplatsen och svärfar kom och hämtade på Bromma, tack! När jag kom hem gjorde jag något jag aldrig gjort i hela mitt liv. Jag tog min väska och packade upp den direkt! Allt, rubb och stubb! Kändes såå skönt. Städade till och med av i badrumsskkåpet innan jag ställde in prylarna där. :)

Måndag var det skola mellan 9 och 12. Vi satt kvar efteråt och hade lite boksamtal. Var trevligt och man märker att det är bra att få prata om böcker. Annars är det så privat, man läser oftast för sig själv och sedan är det inte säkert att någon annan i omgivningen läst den och har de gjort det är den oftast inte nyläst och då kommer personen i fråga inte ihåg lika mycket som jag, som har boken färskt i minnet.

Idag var det en soft dag. Jag har pysslat här hemma, tagit hand om mig själv med ett bad, ansiktsmask och så, första träningen är avklarad (så sköööönt) och sedan har jag ätit god middag med Cindy kollat tv men även pluggat det jag ska till imorgon. Behövde förbereda mig inför VFU:n, det är muntligt återberättande, alltså berätta en folksaga för barnen och ett boksamtal som ska göras. Det kommer gå fin fint tror jag! :)

Ja, nu vet ni var jag har hållit hus de senaste dagarna. Och för er som undrar var Jonas håller hus, ja han är ju självklart kvar i skåne den lyxliraren! :P


RSS 2.0