Vårblommor

foto0009 (MMS)

God morgon min kära bloggskara! Glömde visa dessa fantastiska begynnande blommor på vår gård på jobbet! Vet inte riktigt vad det är för blommor, men vårkänslor ger det iaf! Uppföljning kommer! Idag blåser det dock kyliga vindar tycker jag... Snart ska vi gå vill kyrkan för påskfirande med barnen, spännande tycker jag. Kul att hitta på något! Imorgon blir det Skåne!!!


Ny telefon

Glömde skriva att jag köpt en ny telefon, en lila skönhet! Därav den fantastiska bilden! Grymt mycket bättre kamera!


Finbesök

foto0003 (MMS)

Nu är vi i Täby hos Jonas föräldrar och leker med Oliver. Snart kommer Sabina, en kompis från Skåne! Hon stannar några dagar då hon lämnat sin syster här uppe. Mysigt! Vad gör ni idag?


Du släcker väl?


http://1.bp.blogspot.com/_tsjTyd6VrYg/S0acIny26XI/AAAAAAAABbs/70EJQI40Um4/S540/Earth+Hour+2010.jpg

Det gör jag!



Kändisar

God morgon! Trodde att den blonda "Rent Hus"-tanten satt på bussen. Sjukt likt i varje fall! I förra veckan såg jag iaf Helge Skog på tuben, han som kommenterar i "Halv åtta hos mig". Snart är jag på jobbet och ikväll är det fest! Ha en fin fredag!


Träning

Då är det träning efter jobbet! Har kommit in i ett riktigt träningsflow. Helt själv dessutom! Vad veckorna går fort. Imorgon är det fredag och nästa vecka är det ju påsk. Skönt med ledighet och att få komma ner till Skåne! Eftersom ni tråkmånsar inte kom med något förslag på lacket blev det rosa! Nu ska det svettas!


Nagellack

bild005 (MMS)

Är uppe i ottan för att åka och öppna på jobb. Vilket underbart väder det är! Blir en fin dag idag tror jag. Köpte dessa fantastiska nagellack igår. Dålig bild men hoppas ni kan se att det ena är rosa och det andra rött. Vilket är snyggast och ska få pryda mina naglar ikväll tycker ni? Det är Viva La Diva, billigt och håller jättebra! Ha en bra dag!


Lång dag

Idag var jag på jobb mellan 7 och 17. Sedan tränade jag och har precis kommit hem. Min lilla hemmafru (Jonas min sambo) står i köket och kockar hamburgare med pommes. =D Men som sagt, en lång dag, sju till sju i princip. Men jag gillar det! Är skönt att jobba och träna! Alla som sa att det skulle blir jobbigt och en stor omställning att gå från plugg till jobb... Pyttsan! Rånice ju! Måste säga, jag älskar bannemig att jobba! Har man världens bästa jobb är det absolut inga problem. =D

Imorgonkväll är det utbildning. En tre timmars föreläsning om att samtala med föräldrar. Ska bli intressant och kul att "plugga" igen. =) Dags för middag, bad och sedan mys!


Möte

Idag har jag varit riktigt vuxen och varit på ännu ett möte på jobbet. Tog upp lite punkter som berörde alla också planerade jag och kollega för lite gemensamma aktiviteter under temat Vår och Kommunikation, i april och maj. Blir bsök hos polis och/eller brandkår, lite påskpyssel och teater. Blir supermysigt!

Som de flesta vet har jag i tre och ett halvt år pluggat till förkollärare/lågstadielärare och jobbar nu med en grupp 4-5-åringar på en förskola (dagis) i Täby utanför Stockholm. Har jobbar i knappt två månader och trivs kanonbra. Börjar lära känna personal och barn bättre nu och det är jätteroligt! =D Fråga om ni undrar något!!!

Nu ska jag mysa med min älskling i soffan för imorgon öppnar jag så snart är det sängen. Efter jobb blir det att sticka till Friskis! Hurtigt värre! =) Godnatt!

Söta barn jag känner!


Jonas söta (bleka?) systerdotter Filippa!


Jonas busiga brorson Oliver!



Kompis Emmis fina Liam!

Storstädning

Idag har det bjudits på storstädning här hemma. Rensat bland kläder och skor, blev lite mer i påsarna som nu ska slängas. Två påsar med kläder slängs, och sju par skor! Då var det bara 18 par kvar! =D Sedan har det tvättats, dammats, städat badrum, dammsuger gör älsklingen nu och jag går efter med moppen!

Ute är det inte vår längre, utan vinter. Från strålande sol och 10 grader varmt, till nollgradigt och snöigt. =(

Vill ha vår och fina vårblommor ute! Dessa snödropparna fångades på bild i början av april förra året. Njut!

 


Vår på riktigt!

bild009 (MMS)

Sitter och chillar i vårsolen. Haha ser jävligt snygg ut dessutom! :P Inte lätt av ta bild i motljus. Väntar på att grabbarna ska komma med mat som kan ätas på balkongen. Är det vår så är det!


Fika

bild003 (MMS)

Efter en runda i Mulle Meck parken med Carro, Peter och Filippa blev det fika hos Stoffe, Evi och Oliver. Vad händer nu? Shoppa i Barkaby kanske.


Slottet

bild006 (MMS)

Det fungerade tydligen att mobil blogga! Haha blogga fanns inte med i t9 ordlistan på mobilen. Skickar med en bild på Ulriksdals slott som jag tog häromdagen på min promenad i skymningen. Dålig kamera, men jag kör på det! Bättre än inget alls. Godnatt igen!


Test!

Testar bara om detta funkar, även utan bild! Godnatt!


Helg

Fredagen blev till och med bättre än jag hoppades på! Då det var lite barn idag (10 sjuka), tog jag två timmars komp och gick hem kvart över ett. Sjukt nice! Har bara slappat sedan dess. Som jag sa, käkat, myst och kollat på bra tv. Nu ska jag sova då jag som vanligt hade svårt att hålla ögonen öppna i soffan. Ha en fortsatt trevlig helg!


Tunika

Glömde visa en tunika som jag också köpt på H&M!

 


Väder och vind

Oj vad det blåste ute när jag gick hem! Nästan storm. Tur att det var så många plusgrader (5) så det inte kändes så kallt.

Idag har det varit fullt upp för min del. Jobb, träning, boklån, mat och dusch! Och här sitter jag nu. Ska kolla lite tv och sedan läsa innan sängdags. Köpt en nu bok "Darling Jim" så är sååå spännande! Köpte den igår och har redan läst 80 sidor. =) Imorgon öppnar jag, skönt att sluta tidigt en fredag. Blir bara hem och slappa efter jobb! Fredagsmys med god mat, dryck och chips och dip såklart! Vad gör ni imorgon kväll?

Träningen har iaf gått bra. Har hållt min plan, två promenader, två träningspass och inget onyttigt på kvällarna. YES! Imorgon ska det svullas! ;)

Godkväll på er!

http://2.bp.blogspot.com/_nGtmQM7Rdkk/R6ZFTZcUgVI/AAAAAAAACDk/cu1jmbZSrj8/s400/Tr%C3%A4nar1.jpg




Dagens penningvinst!

Här är mina underbara kläder som jag gjort mig en stolt ägare till!

Min balla skor från Din Sko:


Underbara toppar från Bondelid (MQ) och H&M:


Superfins klänningar från H&M och Bondelid (MQ):


Skön tunika från Vero Moda:


Söta accessoarer:

Diadem och hårspänne, H&M.
Strumpor, MQ.

Bara rosa, rutigt och prickigt tycker jag! =P Fin fina grejer och snart är första lönen spenderad! =D


Massa shopping!

Fyra kassar med mig hem idag! H&M, MQ, Vero Moda och Din Sko. Ni ska få se det mesta efter min promme! Ni vet, mitt nya liv? ;)


Sommarkänslor

Bläddrade i H&M-katalogen jag fick igår. Hittade en grym bikini! Eller vad tycks? Beställd är den iaf! ;)

 


Midsommardröm

Idag blev en lång dag. Öppnade på förskolan, sedan fick jag två timmar på arbetstid att ordna om i mitt rum, vilket inte räckte. Blev nästan tre timmar sammanlagt och hann då inte klart. =/ Får fortsätta en annan dag! Är ju svårt att göra sådant under arbetstid då barnen kräver det mesta av ens upmärksamhet. Iaf sen fick jag rusa till bussen för att hinna med min träning. Blev ett medelpass som vanligt. Första träningen efter förkylningen, men gick över förväntan!

Sedan blev det lite impulsshopping på H&M. Hittade finaste klänningen på länge! En riktig Emma-klänning i skirt ljusrosa tyg med svarta detaljer. Lite stor dock så ska försöka byta till en mindre storlek imorgon! Visar bild då! Lovar att den är värd att vänta på! =D


Hur gick det?

Skorna! Ja hur gick det med dem egentligen? Jag har fått hem de blommiga skönheterna. De var riktigt grymma! Tokhöga, supersöta, men ändå coola på samma gång då de har en grov klack. Tänk er ett par slimmade jeansleggings och någon enfärgad sval vårtopp. Grymt! Jag älskar dem men de är som sagt tokhöga och bara liiite svåra att gå i... Tips någon? Maria, du verkar ju vara grym på höga skor. =)

http://files.hm.com/media/products/824/DXL820_73928_75002_12_3731.jpg

 

 


Mitt (nya) liv

Nu jäklar ska jag ta tag i träningen! Jag har börjat idag men en promenad efter jobb. Det kommer bli promenader två dagar i veckan och träning på Friskis, två gympapass i veckan. Är trött på att vågen visar för mycket och att kläderna krymper. Ska även sluta med godis och onyttigheter på veckodagarna. Kommer ha ätardag fredag och lördag, eller rättare sagt två dagar i veckan.

Känner att jag verkligen måste det, eftersom rygg och nacke börjar säga ifrån och spänningshuvudvärken gör ju inte saken bättre. Ni får gärna peppa mig så ska jag kämpa för att bli lite mer slimmad till sommaren! Ungefär tre månader till semestern så det ska väl inte vara omöjligt? Kom igen nu!!! =D

http://www.getchy.com/2006/About%20Us/PersonalPages/elysia/jogging.jpg

 


Fel av mig

Hehe det var inget möte ikväll, det var nästa vecka. Vilket var tokskönt! Denna vecka är det helt fritt på kvällarna. Nästa vecka blir det dock lite tufft, möte måndag, utbildning tre timmar på onsdagen och sedan är det 50-årsfest på fredagen. Puh! Men det var skönt att vara ledig ikväll... =)


Aj aj...

Blev att handla lite idag och sedan åka till Jonas föräldrar för söndagsmiddag med syskon och syskonbarn. Saknades två dock. Bjöds på tacos och fruksallad med vaniljvisp! Gott gott!

Har dock en grym huvudvärk just nu. Sådan som gör en helt vimmelkantig. Tror att det är världens spänningshuvudvärk. Har tagit Panodil, får väl massera lite också. Nej ska faktiskt hoppa i säng nu, trots att jag börjar 9:30 imorgon. Tänkte ställa klockan på 7 och ta en lång dusch och äta en härlig frukost. Hoppas solen skiner också så kanske veckan kan starta riktigt bra! Imorgon är det möte, skönt på en dag när jag stänger för en gångs skull! Öppnar iofs på tisdag, men så är det! Hoppas ni haft en strålande helg och hoppas början på veckan blir lika bra!


Slappe...

Oj vad jag har varit slö i helgen! Veckan kändes ovanligt tung.. Har varit seg och fortfarande tung i huvudet och täppt i näsan efter förkylningen. Så det kanske var på sin plats med lite ordentligt soffhäng! =P Spenderade mesta tiden av lördagen i soffan. Kollade faktiskt på Satc-filmen och mindes tillbaka lite. Vilka sköna tjejer det är! Alla karaktärer på sitt sätt. Längtar något innerligt till maj och den andra filmen. "Carrie on.." =) Vad tycker ni om Sex and the City gänget, serien och filmen/kommande filmen?

Har lite "ångest" som det faktiskt heter. Då menar jag i den bemärkelsen att jag gruvar mig, oroar mig och får lite obehagskänslor när jag tänker på just en sak... Jo de där förbannade kompletteringarna till uppsatsen. Inget roligt alls och framkallar faktiskt ett uns "riktig" ångest. Inte sådan ångest som fjortisarna får när det senaste läppglanset är slut eller pengar inte räcker till ett andra ciggpaket denna månad...

Nej nu vill jag gå ut och sätta mig i solen, ska bannemig göra det också (trots att älskling precis klev innanför dörren. Han måste iaf plugga.)! Ska slänga i mig lite mat sedan ska jag dega i solen istället. Ladda på med lite energi inför kommande jobbvecka!


http://www.luxuo.com/wp-content/uploads/2009/12/locandina-sex-and-the-city-2-468x664.jpg


Snabbis

Det är skönt att vara tillbaka på jobbet men idag får jag inte vara hemma så länge. Jag öppnade imorse och ikväll är det möte! Jag är hemma på en snabbvisit, nu blir det en timme på soffan. SKÖNT! Får både öron och huvud... =) Kom på nu att jag inte vet vad mötet kommer handla om ikväll. Tänkte fråha chefen, men glömde. Hoppas hon lyssnade på mitt önskemål om att köpa någon kladdigt god chokladsak till fikat. Mums! Åhh jag bara måste baka en kladdkaka snart. Hörs sen!

http://www.recept.nu/polopoly_fs/1.133457.1203425763!image/1315589624.jpg_gen/derivatives/w450/1315589624.jpg

 

 


No comments

Skumt, går inte att kommentera i andras bloggar... Lite trist när det inte fungerar som det ska. Nu blir det att kolla på Nyheterna och sen hoppa i säng. Är jättetrött trots att jag vilade några timmar på eftermiddagen. =P Nu låter jag som en kråka också, kraa kraaaa låter vartenda ord som. Imorgon är det en ny vecka med nya utmaningar. Ska bli kul och se hur barnen reagerar när jag kommer tillbaka till jobb igen!


Försvinn!

Och kom aldrig tillbaka! Talar om min fina kompis som jag haft nöjet att spendera alldeles för lång tid med... Min överjävliga Herr Förkylning. Huga! Den är hemsk. Slemhosta som river sönder halsen, huvudvärk som håller på att spränga huvudet och näsa som håller på att rinna bort.

Idag blir det total vila så jag klarar av veckan som kommer. Bara att ladda ordentligt, då det börjar ett nytt barn i min grupp imorgon. Ska bli spännande, hoppas barnen tar emot honom väl. Hade ju planerat att vi skulle gjort lite kul för att välkomna honom. Barnen kunde målat vasin en teckning t.ex. Men så går det när Herr Förkylning kommer och hälsar på... Men nu är det färdigt hälsat, nu kan den försvinna och aldrig komma tillbaka igen!


Skoproblem...

Dessa godingar har jag klickat hem från H&M:

http://files.hm.com/media/products/824/DXL820_73928_75002_12_3731.jpg


Tycker de är jättevåriga och fina! Hoppas jag passar i dem och framförallt, kan gå i dem! =) Skulle dock vilja ha ett par liknande i svart som jag kan ha nu. Har hittat några från nätet, dessa är från Nelly.com:


De sista är grymt snygga och Maria hade sådana på sig i lördags på examensfesten. Funderar starkt på dem. Men ska ge mig ut i veckan när jag mår bättre och försöka hitta ett par liknanade snyggingar. Hittade även dessa svarta på dinsko.se:


Finns även fler snygga på H&M som dock inte är svarta:

http://files.hm.com/media/products/805/DXL805_73862_17025_99_9999.jpg

http://files.hm.com/media/products/824/DXL820_73932_12029_12_3730.jpg

Inte lätt detta... ;) Vilka är era favoriter?



Värre..

Usch känner mig inte bättre idag, känns som när jag vaknade imorse... Brukar ju bli bättre under dagen, men hals och huvud känns värre än de tidigare dagarna...

Något som också blivit värre är den lilla shoppingdjävulen inom mig. =P Med mer pengarna finns det också mer att spendera. Tänkte köpa en ny iPod och en ny mobil. Något jag funderat på ett tag, men som student kunde man inte bara slå till på allt man ville ha direkt. Spara och prioritera och dra in på något annat. För att kunna lägga 1500 spänn på en pryl bara sådär gick inte för mig. Nu kan jag köpa båda, samtidigt! Plus en massa annat! Ska hämta mitt H&M paket som ligger och väntar på mig också. =) Men det är väl bara bra att jag shoppar, någon måste ju vända runt ekonomin? =)

http://blogs.eastwick.com/files/2008/12/shopping-logo-tss.jpg

Varning! Positivt inlägg till tusen...

Bara en aning ironsik titel ja... En äkta skitdag har det varit idag! Vaknade med halsont och huvudvärk och ville inte ens kliva upp ur sängen. Var tvungen att ta mig till jobbet då jag öppnade. Tänkte att jag kunde gå hem vid 8 när nästa kom. Nej det gick inte utan fick vänta tills alla hade kommit vid 9:30. Får reda på att min kollegas brors familj dött i jordskalven i Santiago... Fick sjukt dåligt samvete att lämna dem där med kaos, då det tydligen inte finns pengar att sätta in vikarier då man är sjuk. Gick iaf vid tio och har legat i soffan sedan dess. Vilat några timmar också.

Kollade sedan mailen och hade fått svar från vår examinator angående vår 50-sidiga uppsats. Ett Fx vilket innebär kompletteringar innan man betygsätts. Känns som att hela vår uppsats ifågasätts. Där har ni gjort fel, det måste ni lägga till, varför har ni gjort så? Vill bara kasta den i soptunnan och skita i att ta examen. Så trött är jag på den uppsatsen... När fan ska vi ha tid att göra allt det där? Visst vi har tre månader på oss, men orka jobba 40 timmar i veckan och sedan sitta med den där skiten på helgerna? Någon som känner sig manad att komplettera åt oss? Jag är villig att betala en ganska stor summa pengar för att slippa det!



Kom igen people!

Haha jävligt mycket respons! Som vanligt på min blogg då alltså.. Kanske därför jag slutade blogga! =P

Jaha, vad ska jag börja med? En liten snabbrepris på vad som hänt sen senaste inlägget den 31:e augusti 2009. Jag har då tagit mig igenom den sista terminen på Lärarhögskolan/Stockholms Universitet och tagit examen som förskollärare/lågstadielärare. Är dock inte hundra klar då vi väntar på besked om hur det gick med sista uppsatsen. Den 12:e senast kommer det! Jag har iaf jobbat fyra veckor och en dag på en för det mesta underbar arbetsplats. En förskola i Täby med ett inspirerande och nytänkande arbetssätt måste jag nog säga. =) Jag och Jonas hänger fortfarande ihop och de flesta i familjen mår kanon. Mamma har haft en släng med sitt knä men börjar repa sig igen! Så nu består inte mitt liv av att läsa böcker, sitta klistrad vid datorn eller ha sovmorgon mitt i veckan utan består istället av att gå upp i tid, jobba med busiga och söta barn och bli inspirerad av kollegor och chef! Och dessutom får jag lön för mödan numera! =) Frågor? ;)

Från snabbrepris av mitt liv till ett program som innehåller snabbrepriser. Tittade precis på Melodifestivalen från i lördags. Missade ju den då vi (Teresia och jag) hade examensfest ihop! Var jätteroligt och fick en massa fina saker, fina blommor bland annat! Melodifestivalen iaf... Inte den bästa deltävlingen enligt mig. Tur att Anna Bergendal knep hela svenska folkets hjärtan för fan vad hon är grym! Vilken röst och utstrålning hon har! Snygg är hon också!

Det var allt för ikväll då jag öppnar på jobbet imorgon. Klockan ringer 05:20! Godnatt!


RSS 2.0