Klagomål

Eftersom mina trognaste läsare (mina föräldrar, som för övrigt, tydligen, är inne varje dag) klagade på mina fattiga uppdatering så ska jag snappa upp mig. =)

Efter en helg i Skåne så är humöret på topp. =) Det var skönt med mycket föräldramys! Umgicks med de hela helgen! Jag sov inte med de och jag var inne hps ett par kompisar utan de i tio minuter annars hängde jag mest med de. Blev mys på fredagen med plankstek och Idol. På lördagen blev det shopping med mamma i Ängelholm, jeans och topp från Esprit, topp från KappAhl och jacka från MQ och cooling märket G Star. =D På kvällen var det överraskningsfest för bror min och OM han blev överraskad. =D Det var nice och då blev det mer familjemys med systerdöttrar! På söndag blev det en tripp till Vejbystrand och kolla in mammas och pappas lägenhet som står färdig i juni. Sedan blev det en påhälsning hos lilla Nikki och hennes föräldrar, så söt var lilla knyttet! Efter det kom Sabina och käkade med oss och sedan drog vi till flygplatsen. Det var kul att se päronens nya lägenhet, supermysigt, dock lite off i Hjärnarp men det är ju inte så långvarigt. Har tyvärr inte så många bilder, tog bara några på en förvånad bror. Nu blir det "Lite sällskap", Jonas står och hetsar. =)



Hösten är här

Förlåt för att jag inte alls är konsekvent med bloggandet. Trots detta är det en ganska generös skara människor som är inne och undersöker om lilla jag uppdaterat. Något som tilltalar iaf?

Igår var det lite party, riktigt nice! Kul att träffa nya spännande människor från många delar av världen. =) Nice att testa på lite nya ställen också. Var på en riktigt trevlig pub och innan dess lite klassiskt (Beethoven) på Berwaldhallen. Funderar på att ta dit några speciella människor, varav en utav de kommer få sig en rejäl överraskning senare i höst. =D

Japp, det är ett faktum att hösten är här. Det ligger massa färggranna löv på marken utanför vårt fönster. Tråkigt, men ändå härligt på något sätt. För varje dag som går så kommer vi en dag närmare vår vackra och härliga vår och sommar. Det är så man får tänka för att inte gå i ide helt och hållet.

Denna höst ser ut att bli ganska fullbokad. Har typ två lediga helger fram till november. Men vem har sagt att det är något dåligt? =)

Nu ska jag kolla klart filmen Whip It, det är aldrig fel med en grym Ellen Page i huvudrollen. Det kan liksom inte gå fel då!

Ett utav de nyare halsband jag gjort!




RSS 2.0