Det blir aldrig som man tänk sig..

...speciellt om man har barn! :P Tjejen jag skriver tenta med hade fått sjuka barn så det blir att ses två timmar senare. Skulle träffats nio, men det blir elva istället! Inte mig emot! ;) Har suttit vid datorna ett tag, men ska duscha och fixa här hemma nu. Kanske skriva lite på tentan också. Oj! Klockan är redan halv nio! Måste dra tjugo över tio, så bäst att skynda om jag ska hinna med allt! Hoppas vi hinner skriva klart idag, så vi kan gå på sommarlov! Nej, redovisning på måndag, men skulle vara sjukt nice att kunna lämna in tentan redan då (deadline fredag). Ikväll är det som sagt tjejkväll! Det kommer bli sååå mysigt! Hörs senare!


Kunde inte motstå

Mina fingrar levde sitt eget liv och de klickade hem följande sötsaker från H&M:









Shopping för en bra sak

Åhh, det första jag kände när jag vaknade imorse var: AJ! Träningsvärk i magen. Skönt, men ändå inte. Tänkte ge mig på ett bas pass idag också, måste nästan det, klarar inte av att sitta inne en hel dag. Får bara ont i ryggen. Tänkte iofs städa och fixa idag. Ska handla till tjejkvällen imorgon med! Kommer bli värsta bra! :D

Sprang på H&M och deras andra Fashion Against Aids kampanj. Tänkte ju köpa förra gången, men gjorde inte det, förrän de reade ut. Blev en rosa tjocktröja som jag älskar! Har den mest hemma, men den är såå fin! :)

Här är plaggen jag gillade mest!



Denna skulle jag absolut kunna köpa!


Såg först inte vad hjärtat var gjort av. :) Vet inte om jag skulle vilja ha en tröja
med kondomer på. :P


Cool, men inte min stil kanske!

http://files.hm.com/media/products/751/DXL751_70412_44003_32_6032.jpg
Fin tröja, men säger inget om Aids, står "Imagine Peace" på olika språk.



Egopictures

Så här såg jag ut imorse, nyfärgat hår och klänningen jag visade i förra inlägget har använts idag.








Sommarkläder

När jag ändå var på g och fotade tog jag kort på shopping jag ännu inte visat er. Hoppas ni är intresserade! :) Pappa vet jag är superintresserad!

Enkel, men fin klänning från H&M



Otroligt söt klänning från Lindex



Coola randiga shorts från Lindex

Jag känner på mig att det kommer bli en bra sommar! ;D

Nu är det duschen och skola som gäller! Vädret verkar inte så dumt idag heller, måndag och tisdag har ju varit helt underbara! Hörs senare!



Fixarkväll

Nu är håret färgat och naglarna påklistrade! Två saker att stryka från att göra listan. :) Nu ska jag göra mig iordning, måla naglarna snabbt snabbt och sedan hoppa i säng! Imorgon är det tentaskrivning igen + handledning + träning på kvällen. Just det, fick tillbaka min förra tenta idag, det blev mitt första A! Bästa man kan få, jag är sjukt glad och nöjd! Yippi! Godnatt! :)


Dagens inköp

Efter att ha varit duktig och pluggat tog jag en shoppingrunda. Handlade inget superkul, bara livsnödvändiga saker. :)



Köpte bodylotion på apoteket, doftar gott! Jag ska bli blond! Haha, färgen heter mörk guldblond, har innan använt nyansen ljus guldbrun. Gick till H&M och hittade LdB bodylotion och duschcreme, hade gärna köpt båda, men kände att två bodylotions på en dag är lite väl, så fick bli duschcremen. :P Doftade riktigt gott, riktigt sommarfräsch! Hårinpackning som också doftar gudomligt, åt minthållet, tänk er typ Jenka. Lösnaglar så jag kan sluta bita på mina egna någon gång och nylonstrumpor! Helt galet pris, 3 stycken för 20 kronor!

Det var dagens shoppingrunda!



Fullt ös

Så kan man sammanfatta min dag. Pluggade 9 till 14, sista tentan skrivs det på (sista för terminen, önskar det hade varit sista sista faktiskt). Efter det hann jag precis hem för att minuterna senare bli upphämtad av vännen Cindy, hem till henne för middag, promenad och pladder, pladder, pladder. :) Återhämtade mig lite efter tvåtimmarspromenaden och gick sedan i tjugo minuter för att komma till bussen. Åkte hem, tog en dusch sedan kom Teresia för att klämma lite SATC avsnitt. Snart har vi klämt fem av sex säsonger! :) Hon har nästan precis åkt hem och nu ska jag hoppa i säng. Surprisingly tidigt? Ja jag vet. Men efter denna dagen och detta:

Är jag ganska slut i rutan! Godnatt!



Pinkalicious

Har ju glömt att berätta vad jag och två tjejkompisar ska göra i november:


Det kommer bli grymt! :D



Inget regn

Det skulle regna idag på eftermiddagen enligt prognoserna. Istället blev det kanonväder! Jag tog en promenad till slottet igen, där var massor av folk som picknickade i slottsträdgården. Mysigt! Det borde man ha gjort istället för att gå en svettig promenad. :P Känner mig duktig, 4500 steg blev det, på en dryg halvtimmes promenad.

Fortsätter att bjuda på härliga bilder från förra sommaren, så man vet vad man har att se fram emot! Dessa foton är från vår tripp till Nimis.











Sommarlov?

Ja man kan tro att jag redan tagit sommarlov. Känns som det! Har inte gjort något vettigt överhuvudtaget de senaste dagarna. Jo möjligtvis att jag tvättat. Annars har det varit äta, sova och kolla på tv/film i princip. Ikväll blir det att åka till Jonas föräldrar (men de är inte hemma, de semestrar på Mallis) och hänga med hans syskon. Kanske grilla lite eftersom det slutat regna och spruckit upp nu? Ja, grillat får det bli Nu blir det duschen så man kan bege sig någon gång!


Bjussar på en bild från i sommras när pojkarna åkte wakeboard!



Drömma går ju!

Detta drömmer jag mig bort till idag...




Fina Vejbystrand



Jag som hade tänkt...

Gå en promenad idag! Det vill sig tydligen inte, då det regnar ute. Och som alla vet älskar jag regn! Nej, jag sitter helst inne då. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder". Önskar det uttrycket hade stämt in på mig, men det gör det tyvärr inte.

Häromdagen gick jag en lång promenad förbi Ulriksdals slott. Det är verkligen jättefina omgivningar här runt omkring oss. Vikar, skog, slott och massa fina bygnader. Så jag skrev ut en karta och gick på upptäcksfärd! Borde ha tagit med mig kameran och tänkte jag skulle göra det idag på min promenad, men den verkar ju utebli. Vi hoppas på bättre väder så ni kan få se lite fina bilder!


Jag blir så glad!

Det är mycket som gör mig glad, men denna killen har sådan utstrålning! Kul att Norge vann Eurovision, vårt bidrag lät kasst. Både musiken och hennes röst försvann tycker jag. Men vi får hoppas på nästa år!






Jag vet...

Jag är en tråkmåns! Jag är sämst på att uppdatera emellanåt. Min tanke är att ni inte ska ta mig för givet och känna er lite extra glada när jag väl skriver något oerhört genialt! Det var det jag hade att säga för idag. :D


Syjuntans resultat

Kan ju passa på att visa gardinerna som jag sydde, strök och hängde upp helt själv! Haha, nää, fick hjälp med att hänga upp dem. ;) Men fina blev dem iaf! Och en liten färgglad duk till bordet blev det också! Duk och gardiner matchar ju inte direkt, men ibland är det kul att få vara lite wild and crazy! Haha! ;)





Godkänt? :)



Nattliga ryck

Förra veckan när jag skulle vika tvätt var det som vanligt fullt i garderoben. Jag fick ett "utrensar ryck" och provade kläder och rensade, rensade och rensade bland mina kläder. Jag putsade vinterstövlar som skulle in i garderoben och rensade ut skor och gjorde fint bland skorna också. Nu är garberoben helt perfekt, tills jag ska in med mina nya inköp. Blev två klänningar nu i Skåne. Och en söndrig topp lämnades tillbaka och hem fick ett par skjorts följa med. Ska ta kort så ni får se! Ja, duktig ville jag bara säga att jag är! Den som vill kan få den proppfyllda IKEA påsen med diverse kläder och skor!


Uppdatering: Glömde ju säga att denna utrensning pågick mellan typ tolv och halv två på natten. Som vanligt är jag som mest effektiv när jag får mina ryck, de flesta av dem nattetid! ;)

Full fart

Från torsdag morgon till lördag kväll har det varit fullt ös här nere i Skåne.

Torsdag spenderades i Helsingborg med systerdottern Johanna, 17 år. Vi träffades i stan för lite lunch och en shopppingrunda. Åkte hem till henne och fixade iordning oss och jag lagade käk till oss, hennes kille, en kompis till henne och till min fina Sabina. Mästerkock var jag som friterade kroketter, stekte grillkorv och kokade ihop pulverbea. Svååårt! ;) Det kom hem kompisar till Johanna på lite förfest sen åkte vi till Rydebäcks strand för lite party runt brasan och gamla godingar från stereon. Sabina och jag blev kissnödiga och hon hungrig, gamla som vi är ville vi inte kissa i skogen så vi tänkte köra till en mack eller nåt. På väg upp till bilen möter vi ca 8 poliser som är på väg mot stranden. Säkert någon som ringt, så löjligt. De visade sig vara snälla och drog efter en kvart. Vi åkte till donken och stillade våra behov. :) Väl tillbaka i Rydebäck var det bråk och tjafs så vi stack ner till stan istället. Parkerade vid kärnan och gick en bra bit till Gröningen, norra hamnen och en bit till. För att upptäcka att Johanna kompisar skulle hem så då fick vi skjuts av Sabina hem också. Lönt! Vi hade kul iaf så en misslyckad kväll var det inte. :)

Fredag kom pappa och hämtade mig i Helsingborg och vi svängde förbi en bekant på vägen, trevligt med fika! Hem och grillade hamburgare (3:e gången på sex dagar :/ ) med pappa, vilade en helvtimme sen kom Sabina. Dags att dra till vår Emma för att grilla. Det var jättemysigt, deras grannar var jättetrevliga. Han spelade gitarr, så vi släpade dit grillen och eldade i den, så vi satt runt lägerelden hela natten och sjöng och spelade! Superdupertrevligt! Och som vanligt vet Emma hur man ska få mig lite rund om föttern. ;) Drinkar, cider och shots! Roligt hade vi! :)

Lördag, igår blev det till en Johanna till, arbetskamrat som fyllde 30. Vi åkte dit och grattade sen åkte mammsen och jag ner till stan för att shoppa lite. Mötte sedan upp tjejerna, ytterligare en Johanna och Sabina för lite lunch och mys. :) Sen blev det att åka hem, slänga sig i solen och slappa. :) Så igår var jag bara hemma på kvällen. Skönt!

Nu hade jag tänkte att hoppa i duschen och sedan skriva klart mina tenta innan det bär hemåt vid två. Ett stopp på svärfars favoritställe för lunch först bara, sen åker vi.

Tror ni stressen infann sig?

Vad tror ni jag kände klockan 16:55 i onsdags? Tror ni jag hann klart med tentan? Nja, inte riktigt. Jag har ca en sida kvar att skriva. Stressen kom och sista timmen sprang jag runt som en yr höna och packade och gjorde iordning mig om vartannat. Så är det att vara Emma. Tentan ska in imorgon så då ska den vara klar iaf. Redogörelse om Skåne vistelsen kommer snart. :)

RSS 2.0