Tjoho!

Ville bara visa att jag lever! ;) Min hemsida är nu uppdaterad och klar efter smyckeskvällen, det som finns på sidan är det som finns att köpa. Så shoppa på nu, så jag har råd att göra en massa nya fina smycken! :D

Check it out - emmak.se

Nu ska jag hoppa i säng så jag orkar upp och jobba 10-19:30 imorgon. 6-17 som jag jobbade idag är dock ståret vassare. :P Förresten, kommer nog blir en bra vecka trots att älskling åkte igår, vi får besök av mina morbröder och älsklingen kommer hem till helgen, ska även jobba och tjäna mer pengar, mys med en kompis hinns också med! :D Det blir skiiitbra! :) Godnatt!


Tråkmåns

Känner mig tråkig, både här och i verkligheten. Jobbar och står i mest. Vet inte hur länge sedan jag läste mina favoritbloggar. Det blir mest facebook och bloggen jag kollar in lite snabbt när jag sitter vid datorn.

Vill iaf tacka alla som kom till min smyckeskväll, vi blev runt 15 personer och det var jättetrevligt! Jag bara sög åt mig av alla fina kommentarer, de värmer så! Lyckat blev det iaf! :D

Nu ska jag göra iordning mig, för att bege mig in till stan och träffa tjejerna. Ska även hämta ut nya brillorna idag, hoppas det är de vanliga glasögonen som är klara! De jag har nu är riktigt skruttiga, sååå repiga.. Ciao!


RSS 2.0