Ännu duktigare idag!

Idag när jag kom hem från basgruppsdagen blev jag väldigt effektiv! Dock inte med plugg, utan med städning! :) Jag kom hem, käkade min berömda ostschnitzel (inte gjord av mig då, utan av Felix eller Findus) och pratade med Johanna och mamma! Sedan skrev Maria till mig på msn, men därefter fick jag mitt städryck! :) Vek tvätt och tog upp vår tvätt, slängde in två tvättar i maskinen, städade badrummet, tömde och fyllde diskmaskinen och dammsugade av i den skitiga hallen. Känner mig som en liten husfru! ;) Ninni kom hem och när jag grejade i tvättstugan så bad jag henne fixa lampan som varit trasig där ett tag. Då fick hon ett ryck och gjorde det på momangen, bytte till lågenergilampa och tog ner båda lamporna (alltså "skärmarna", vad heter det på taklampor egentligen?! Ingen aning ja iaf!) och diskade av dem. Duktiga så! Just det, jag lyckades göra en deal med Jonas att jag tar toaletten och plockar undan alla mina saker här uppe innan jag sticker så dammsuger han innan de åker till Skåne på onsdag. Kan kanske lägga in en sak till, att han dammar av också! ;D

Klockan åtta är det dags att förvandla sig till pensionär och kolla på Antikrundan. ;) Sedan har jag börjat kolla på ett nytt program på torsdagar istället för depprimerande Efterlyst som männen i denna familj älskar. Private Practice heter serien iaf och handlar om en karaktär från Grey's Anatomy om jag inte missuppfattat allt. Har aldrig kollat Grey's så är inte så hemma där. Den är ganska bra, bättre än Efterlyst iaf, så jag tror jag håller kvar vid den på torsdagar. Längtar dock supermycket efter mina tisdags-tv-kvällar. Desperate, Ugly Betty och Brothers and Sisters. :D Allt på samma kväll - underbart! ;)

Tänkte försöka läsa de där sista tjugo sidorna efter maten, kanske börja nu till och med. Får se om jag fastnar här vid datorn eller ej! Efter en stunds funderande... Nej, nu ska jag banne mig sätta mig så jag kan börja på nästa bok! Det är dock ingen morot i sig, men ändå! Moroten denna termin är ju att överleva vilket är lika med godkänt i de fyra momenten. Ciao!

Kommentarer
Postat av: marie

Gick de bra med examinationen???

C´mon Efterlyst, haha

kram kram marie

2008-03-13 @ 22:25:19
URL: http://mkohler.blogg.se
Postat av: Mikaela

Ja längtar också efter Ugly Betty, vad duktig du var med ditt städryck hade ett sådant för några veckor sedan då vi skulle ha massa gäster. Lycka till med pluggandet =)

2008-03-14 @ 11:21:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0