Soliga fredag & underbara lördag

Jag var super duktig och gick till gymmet själv i fredags! Körde stenhårt på crosstrainern i en halvtimme faktiskt. Inte så lång träning men satan vad svettigt och effektivt! Gick sedan till praktiken/jobbet och träffade handledare och planerade kommande praktik med dem och fikade! Mums! :) Så mysigt alltid när man kommer dit, alla är så glada att se en och barnen är mysiga som bara den. :) Det var toppen väder i fredags så jag och älskling gick ut och satte oss och pratade och mös i solen. :) Tog även dessa kort:






Snödroppar och krokus! Nu är våren här!

Igår lördag var det som sagt färd ner till Skåne. Det gick jättebra att köra, åkte med Jonas föräldrar ner. Vi stannade och åt mackor och fikade lite i Isaberg, ett jättefint ställe.




Utsikten från fikaplatsen!


Mums mums!


Vi gick ner på bryggan och de nyfikna kände på vattnet!


Ingen dålig utsikt va? :) Isen låg kvar på vattnet, men solen sken och värmde så gott! På vägen såg vi även dessa otroligt söta kycklingar i en rondell!





När vi kommit ner grillade vi alla hemma hos oss, det var ju 19 grader varmt! Helt otroligt skönt! Vi satt på vår altan hela natten lång och det var jättetrevligt!


Kommentarer
Postat av: Maria

Hahahaha, klockrena kycklingar som sitter och chillar i en rondell bara sådär ;) Hoppas att du har det bra! Får ta och träffas när du kommit hem :) NÄR kommer du hem? Puss

2009-04-10 @ 21:34:10
URL: http://mariaekbergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0