Ännu mera shopping!

Usch har nästan dåligt samvete för allt jag köpt idag. Men så kommer jag hem till Jonas och berättar hur mycket det kostade, då är hans kommentar: "Ähh, det är ju ingenting, jag brände lika mycket på musen till datorn idag". Haha! :D Då känns det genast bättre! :) Jag tänker dock inte berätta ur mycket vi brände. :P Men det var iaf super trevligt med Maria idag! Täby centrum på måndagar, känns som innan stumpan! :D

Bilder på mina underbart fina saker!

image51

Våra fina Zoo-lakan upptryckta mot väggen i sängen i bakgrunden! :P



Den första tröjan är från H&M, såå fin färg och skön kvalité!
En svart otroligt cool klänning, H&M.
En supersöt klänning från Indiska.
Lite smått och gott på bild fyra:
De blå strumporna kommer från H&M, allt annat från Åhléns och är betalt med presentkort! :D Nice!
De grymt coola blå strumporna kommer användas till den svarta klänningen med de svarta leggingsen,
det blev även en ny hårfön,
ett vårfint nagellack som matchar tröjan,
ett fotoalbum och en guldpenna att skriva med i albumet. Massa fint! :)


Så har min dag sett ut, eftersom jag och Maria var i centrum i fem timmar hann jag inte med så mycket mer idag. Jo, jag och Jonas åkte och handlade, vilket vi aldrig gör eftersom Jonas mamma Ninni sköter det. Men de åker till Skåne antagligen imorgon och Ninni är sjuk så då handlade vi till oss själva. :) Sedan var det Anna Pihl som gällde och nu sitter jag här. :) Snart dags att sova, är sjukt trött och ska upp tidigt imorgon.

Såg förresten en film igår kväll, äntligen! Kändes som det var hur länge som helst sedan (läs: en och en halv vecka sedan typ :P). Vi såg en film som heter In the Valley of Elah. Handlar om ett äldre par vars son tjänsgör i Irak. Sonen visar sig ha kommit hem till USA igen, utan föräldrarnas vetskap. Pappan, en gammal militärpolis ger sig iväg för att få reda på sanningen bakom sin sons försvinnande. Ganska bra film, gillar känslan man får av den, även om den är lite mörk på sina ställen. Det är en ärlig film, lite halvseg emellanåt men jag var nog lite rastlös också. Se den absolut! Många bra skådespelare! Godnatt!


image244



Kommentarer
Postat av: Maria

Tack för en riktig shoppingdag :D Trevligt trevligt! Nästa inköp blir ett par knästrumpor :) Gråa kanske? :) De glansiga ribbade på hm kanske :) Haha tur att jonas sa så då, då kändes det bättre :) PUSS

2008-02-25 @ 22:48:07
URL: http://mariaekbergs.blogg.se
Postat av: Mamma

Hej! Vad fina kläder du har köpt, inget som behövde bytas när du kom hem och hade provat.(haha)Då är sommargarderoben snart klar?

2008-02-26 @ 10:37:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0